[İzmir - MT]

iyi akşamlar izmir mt

bugün bizde urla gezisi yaptık komedi geçti benzin bitti plaka uçtu motor çalışmadı :) tam bi acemi havası
Şaşırmadım :mrgreen: geçmiş olsun Stain.
:queen::queen::queen: Ya siz çok iyi anlaştınız ha, Lorel ve Hardy gibi oldunuz iyice:queen::queen::queen:

Ben de annem,babam ve ablamla(aile saadetine bak beeee) Kordonda oturmuş içerken(ablamı 20 Aralık'an beri,Annemleri 10 Şubat'tan beri görmüyordum,belirtirim) Gökalp ve Sercan'ı gördüm.Bağırdım da fazla haykıramadım tabi kendilerine.Duyuramadım sesimi.AMMAAAAA şunu söylerim ki Sercan Kordon da kask takmadan geziyordu....

Artık nasıl bi ceza verilir bilmem.Gökalp sorunsuzdu.

Fahri trafik müfettişi gibi oldum haaaaaaa...

Dizimde sorun olmasa koşup kafadan su dökmek isterdim ama olmaayooorrr...:queen::queen::queen::cat::cat::cat:

fuardan geliyodu, promosyon cilt bakımı yapmıştır , ee alışmadık suratta kozmetik durmaz ya belki yüzü falan yanıyodu takamıyodur, yani vardır bi sebebi yoksa ben bu hafta 6 gün gördüm hep takar.

Sercanıma laf yok. bırakın metroseksüel metroseksüel dolaşsın, nasılsa yüzük parasını denkleştirdiği anda kendini nikah masasında bulacak...

ulen sercan ne adamsın ya:cherry:
Nazar etme ne olur, çalış senin de olur:cherry:

Ben de annem,babam ve ablamla(aile saadetine bak beeee) Kordonda oturmuş içerken(ablamı 20 Aralık'an beri,Annemleri 10 Şubat'tan beri görmüyordum,belirtirim) Gökalp ve Sercan'ı gördüm.Bağırdım da fazla haykıramadım tabi kendilerine.Duyuramadım sesimi.AMMAAAAA şunu söylerim ki Sercan Kordon da kask takmadan geziyordu....

Artık nasıl bi ceza verilir bilmem.Gökalp sorunsuzdu.

Fahri trafik müfettişi gibi oldum haaaaaaa...

Dizimde sorun olmasa koşup kafadan su dökmek isterdim ama olmaayooorrr...:queen::queen::queen::cat::cat::cat:

kardeşim niye boyle yapıyorsun, hem birincisi KASKSIZ değildim, kask kolumda takılı idi... ikincisi piyasa yapıyodum, sana ne lenn:queen:

'''Duyuramadım sesimi''' demissin, sen zaten duyulmaz degilmisin:mrgreen:

fuardan geliyodu, promosyon cilt bakımı yapmıştır , ee alışmadık suratta kozmetik durmaz ya belki yüzü falan yanıyodu takamıyodur, yani vardır bi sebebi yoksa ben bu hafta 6 gün gördüm hep takar.

bak işte kardeşim benim, hicbirseyi net bisekilde ögrenmeden yorum yapmaz, kendi gözlemlediklerine göre cevap verir, yorum yapar... Evet genelde kaskı kısa mesafe de olsa kafamdan hic cıkarmam, ama dün cıkardım, cunku canım gercekten cıkarmak istedi:cat:

mesaj ve gammaz gerekli yerlerde kayıt altına alındı ispiyon dosyasına kaldırıldı :cat:

(Cem karaca dan bi sarkı geldi aklıma)
KIR KALEMİ, KES CEZAMI, YAŞAMAYI NEYLEYİM

MOTOR DAVASINA GARDAŞ YATARIZ ZİNDAN BİZİM...:mrgreen:

Sercanıma laf yok. bırakın metroseksüel metroseksüel dolaşsın, nasılsa yüzük parasını denkleştirdiği anda kendini nikah masasında bulacak...

sana da Yasardan bi alınıtı yapayım...

Hevesim olsa param olmuyor,

Param olsa hevesssiiimmmmm...:rendeer::rendeer::rendeer:

Nerdesin ba Ali dön artık yuvana....

UYAN GEL UYKUNDAN, DÜNYA KANKA GÖRSÜN:mrgreen::rendeer:

Son düzenleme:
Sercan, Ayvalık yolunda beni (kankanı) artçı alacağını öğrenince inan gözlerim yaşardı, çok teşekkür ederim kardeşim :)

yavaşşşş yerler yaşşş stain aleme akamadan suyunu keserim :wiinkk: kaskı bırak ışıklarda vizörümü açmam ben, senle redbull içeriz ancak :mrgreen:

şükür izmirdeyim. iki günlük yoğun ankara programından sonra izmir pek de bi güzel geldi. valla ankarada sabahtan akşama kadar koşturdum meclis bile bu kadar çalışma yapmamıştır. neyse izmir cumaya görüşmek üzere.

ya stain sen bu kafayla fazla ............ ya kardeşim bu söylediklerini gerçekten yapıyormusun.200 230 diyorsun gerçekmi yoksa biraz atmasyon varmı:silent::silent:

şükür izmirdeyim. iki günlük yoğun ankara programından sonra izmir pek de bi güzel geldi. valla ankarada sabahtan akşama kadar koşturdum meclis bile bu kadar çalışma yapmamıştır. neyse izmir cumaya görüşmek üzere.
kardeşim hoş geldin güzel izmirimize

Son düzenleme:
ya stain sen bu kafayla fazla ............ ya kardeşim bu söylediklerini gerçekten yapıyormusun.200 230 diyorsun gerçekmi yoksa biraz atmasyon varmı:silent::silent:

kardeşim hoş geldin güzel izmirimize

fazla basmıyorum ama otobanda 200 + sını görüyorum genelde gece boşken

fazla basmıyorum ama otobanda 200 + sını görüyorum genelde gece boşken

STAİN çevrendekilere hiç de iyi örnek olmuyorsun. Bas bas kardeşim 290 da gör inşallah. Daha ne diyelim sana. Ama bu şekilde grup içinde ne kadar da puan topladığın bir kez daha düşün oldu mu. Biz burada sana birşeyler anlatmaya çalışıyoruz sense bizleri üzmek için elinden geleni yapıyorsun. Bravo devam et. sana son sözüm budur.

Bu arada Cuma toplantısı için topic açılmıştır.
http://www.motosiklet.net/forum/duy...-cafe-ayvalik-gezisi-oncesi-son-toplanti.html

STAİN çevrendekilere hiç de iyi örnek olmuyorsun. Bas bas kardeşim 290 da gör inşallah. Daha ne diyelim sana. Ama bu şekilde grup içinde ne kadar da puan topladığın bir kez daha düşün oldu mu. Biz burada sana birşeyler anlatmaya çalışıyoruz sense bizleri üzmek için elinden geleni yapıyorsun. Bravo devam et. sana son sözüm budur.

Bu arada Cuma toplantısı için topic açılmıştır.
http://www.motosiklet.net/forum/duy...-cafe-ayvalik-gezisi-oncesi-son-toplanti.html

yok abi bi gün izleyin beni valla hız yapmıyorum arkadaşlarım bile hayret ediyo
sizden çok şey öğrendim onları uyguluyorum urlaya gittik 1 kez bile yalnız bırakmadım 60 dan yukarı çıkmadım

çevir kazı yanmasın 60la su kaynatır len o 4 silindir :p Söz ver bize 90 ila 100 km hızı geçmiceğine! + uzun yola ehliyetini alıncaya kadar çıkmıyacağına söz ver!

arkadaşlarla ölesine gezmeye 3 adet çinçon 1adet kuryeci 1 de ben :) motor yandı resmen ayaklarım hiç üşümedi ama korktum bişe olcak diye onlara

hiç söz bile demion senden adam olmaz stain. ilgilenmicem artık.

Günaydın Mt izmir. Hava kapalı ama 30 derece olacak diyorlar bakalım bu mucize nasıl gerçekleşecek :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar