[İzmir - MT]

eee bu hafta ki toplantımız nerde olacakk ?? :)

toplantı topiğini ben açıcaktım unuttum açmayı :p sonra gitardando ali açacaktı o ne yaptı bilmiyorum sanırım açmıştır:silent:
yer teras cafe saat maat yok işte herzamanki gibi...başlıkta onaydan çıkarsa iyi olacak...tuncer senelik izne ayrıldı diğerleride ilgilenmedi herhalde.

Abi acılmış yaaa kusura bakmayın o kadar baktım ama göremedim
sanırım öğrenemedim forumdan faydalanmayı :p :cherry:

BEn onu aslında 200. mesajım olsun diye yazmıştım yawwww
hahaha kendim bile güldüm haa :queen::queen:

bu arada yamaha cygnus RS alacak arkdaslara duyurulur
Yamaha kampanya yapmış 2500e peşin taksitli 3000e veriyorrr yok artık dedim yaaa :silent:

Son düzenleme:
hakikatten çok inandırıcı oldu ben bile güldüm gökalp :queen: e hayırlı olsun o zaman 200. msjın bunu teras cafe de çaylarla kutlarız demi? çay ağacı senmi oluyorsun :p

hakikatten çok inandırıcı oldu ben bile güldüm gökalp :queen: e hayırlı olsun o zaman 200. msjın bunu teras cafe de çaylarla kutlarız demi? çay ağacı senmi oluyorsun :p

ben mehmetin kokusunu alıyorum sanki izmire gelmiş gibi bi duyum aldım ama hala daha aktif olamadı forumda
aaa 1 dk sen geldin sevdik seni de çayını içmedik benden önce sen varsın :wiinkk:

nasıl içmedin :silent: yanlışın var son 3 toplantıda sen gelmiyorsun ki :mrgreen: neler içiyoruzz ahh bi bilsen neleeeer :mrgreen: bu gecede senin şerefine içicem gökalpimm :rendeer:

nasıl içmedin :silent: yanlışın var son 3 toplantıda sen gelmiyorsun ki :mrgreen: neler içiyoruzz ahh bi bilsen neleeeer :mrgreen: bu gecede senin şerefine içicem gökalpimm :rendeer:

ok hadi bakalımm öyle olsun
ama napalım mazeretim var öğrenci adamız biz sınav haftalarında toplantılara gelinmezz :queen: :bounce:

stain geçmiş olsun allah kötüsünden korusun dikkat et biladerim üsüldüm :pr: üsme kızımızı....o benim ilk göz ağrım biliyosun:pr: şaka bi tarafada sana bişey olmasın dikkat et kendine kasksız sakın ha burada sölememize bile gerek yok biliyosun:cat:

BÜTÜN MT AİLESİNE İYİ GÜNLER DİLER,TÜM EMNİYET MENSUBU ARKADAŞLARIDA KUTLARIM.:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
[pankart] Mt-izmir Herkese Hayırlı Perşembeler :p[/pankart]

İzmir İlkyardım Semineri 26.Nisan.2008

Merhabalar MT'ciler,

Sezonu yavaş yavaş açtığımıza göre (ben hiç kapatmayanlardanım), en önemli konu olan sağlıkla ilgili ciddi bir mesele ve sorun haline gelmiş temel ilkyardım bilgisi üzerine bir seminer planlıyoruz. Motosikletçilere özel bu kursta, çevrenizde gelişen, özellikle motorlu taşıtların karıştığı kazalarda 112 gelmeden önce yapılacak ve size bir hayat kurtarma şansı verecek bilgiler teorik ve pratik olarak sunulacak. Maketler ve barkovizyon kullanılarak düzenlenecek kursta eğitmenimiz, kendisi de eski bir motosikletçi olan ve şu anda VStrom1000 süren, 112 acil hekimi, ayrıca İlkyardım kursları eğitmeni eğiticisi (yani kurs verenlerin eğiticisi) sevgili abimiz Dr. İsmet Kalkan olacak. Kesinlikle ücretsiz ve kayıt işlemi gerektirmeyen bu seminer, 26/Nisan/2008 Cumartesi günü, saat 14:00-16:00 arasında Buca Devlet Hastanesi yemekhane toplantı salonunda düzenlenecek. İzmir ve çevresinde yaşayan tüm motorcu dostlarımızı bekliyoruz.

Sevgiler.

Dr. Berkant Atay 05552785233

Unutmadan buradan Forrap'a hayırlı tezkereler diliyorum. Vatan ve hepimiz ona minnetkarız.

Son düzenleme:
Rigel ilkyardım topiğine de yazdım. Ayvalıkta olacağız o tarihte. Bir araya gelip bi konuşabilsek keşke.

wallace sen bu konuda bir tarih çalışması yap bu eğitimi almalıyız yada müsait olan o tarihte orada olmalı gerekli bilgileri almalı :cat:

En yakın zamanda motorumu alıpğ bende aranıza katılmak istiyorum,İzmir-Bornovada oturmaktayım acaba bana tecrube bakımından yardım edebilcek abilerim varsa sevinirim

Arkadaşlar Yarın (Cuma) Forrap'ı askere gönderiyoruz.
Müsait olan herkesi bekliyoruz.
Buluşma Yeri: Gaziemir Girişi Ege Serbest Bölgesi Önü
Buluşma Saati:15:30-15:45
TEker Dönüş:16:00
Forrap'ın eve varış:16:15
Forraptan Garaja Hareket:17:00

Otobüsün hareket saati:18:00

sıkı bir kortej olacağından eminim bende işimi ayarlar şehir içinde olursam geleceğim yoksa haberleri akşam toplantıda alırım resim video çekmeyi unutmayın bol miktarda :rendeer:

Merhabalar MT'ciler,

Sezonu yavaş yavaş açtığımıza göre (ben hiç kapatmayanlardanım), en önemli konu olan sağlıkla ilgili ciddi bir mesele ve sorun haline gelmiş temel ilkyardım bilgisi üzerine bir seminer planlıyoruz. Motosikletçilere özel bu kursta, çevrenizde gelişen, özellikle motorlu taşıtların karıştığı kazalarda 112 gelmeden önce yapılacak ve size bir hayat kurtarma şansı verecek bilgiler teorik ve pratik olarak sunulacak. Maketler ve barkovizyon kullanılarak düzenlenecek kursta eğitmenimiz, kendisi de eski bir motosikletçi olan ve şu anda VStrom1000 süren, 112 acil hekimi, ayrıca İlkyardım kursları eğitmeni eğiticisi (yani kurs verenlerin eğiticisi) sevgili abimiz Dr. İsmet Kalkan olacak. Kesinlikle ücretsiz ve kayıt işlemi gerektirmeyen bu seminer, 26/Nisan/2008 Cumartesi günü, saat 14:00-16:00 arasında Buca Devlet Hastanesi yemekhane toplantı salonunda düzenlenecek. İzmir ve çevresinde yaşayan tüm motorcu dostlarımızı bekliyoruz.

Sevgiler.

Dr. Berkant Atay 05552785233

Unutmadan buradan Forrap'a hayırlı tezkereler diliyorum. Vatan ve hepimiz ona minnetkarız.

Merhaba ve hayırlı akşamlar,

öncelikle ilgi ve alaka için teşekkürler .....

bu seminer, 26/Nisan/2008 Cumartesi günü, saat 14:00-16:00 arasında Buca Devlet Hastanesi yemekhane toplantı salonunda düzenlenecek.

26 Nisan 2008 saat kaçta Ayvalık yoluna koyulacağımız netleşirse ona göre hareket ederiz diye düşünüyorum.....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar