Bugun katıldım aranıza,sanırım geç kaldım 
cem pantalonu çıkarmıyorsun bakıyorumda :mrgreen: bi günde bizi götür bilader şu dağ evine :cat:
Vallaha çok memnunum pantolondan spilde bile terletti benigideriz inş cross araştırmasındayım zaten 1-2 ay sonra beni artık daglarda bulursunuz :cherry:
Arkadaşlar Bu Motorun sahibini Tanıyanınız,
Veya MOTORU YAKINDAN GÖRÜP EN AZINDAN DİNLEYİP bilgi verebilecek arkadaşlarımız varmı aranızda ?
Cuma akşamı samsuna gittim ve bir HURDA motor görüp eli boş onca masrafı yapıp döndüm,
Şimdi bu motor var aklımda,
fakat yine hüsran ile bitmesinden korkuyorum,
Bilgi verebilecek arkadaşlar olursa,
En azından almaya gelince YEMEK ISMARLAYIP ISLATABİLİRİZ
İzmir/Urla/İçmeler'de,,,
Sahibinden İlan No::: 145310473
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...acdan-dolayi-fiyati-dusurdum-145310473/detay/
motor hakkında bilgim yok ama gelirde ben de izmir de olursam bir kumru ısmarlarım.![]()
fazer satılacak o zaman doğrumu
Sen iste açalım kanka senimi kırcaz :mrgreen:
Gel cross'a geçelim hayat cross'da :mrgreen: 2 adet'de jant sardırırız supermoto lastik aldıkmı arada degiştirip şehiriçine karışırız :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
Arkadaşlar merhabalar.
Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu ücretsiz olarak Teori egitimi düzenlemektedir. Daha öncedende konusu açılmıştı bilenleriniz vardır.
Biz bu projeyi izmire getirmek istiyoruz. Teori egitimi sonrası LS2 KASK VE REFLEKTİF yelek verilecektir.
Fakat bu projeyi izmire getirmek için en az 80 kişilik kontejanı doldurmak zorundayız.
Teori egitimini Rahmi barutçu verecektir. Ayrıca Rahmi beyle görüşmemiz esnasında gerekli sayıya ulaşılırsa kapalı alan egitimi içinde sayı çıkarabiliriz.
Şimdilik tek gereken 80 barajını aşmak. Çok ümitsiz olmayalım 30-40 kişilik bir İzmir mt grubu var zaten. Kontejan dolma durumu yok sayı sınırsız aldıgımız bilgilere göre.
Yapmanız gereken İSİM SOYİSİM ve TELEFON NUMARANIZI görevli olan arkadaşımıza atmaktır.
Görevli arkadaşımız :
Ekrem Alkan
Telefon numarası: 0536 600 77 08.
Bu arada Ekrem beye ve diger tüm emegi geçen arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. :cat: