[İzmir - MT]

Arkadaşlar İzmir bölgesinde artık havalarda fena değil . Şöyle bir gurup oluşturarak Bodrum, Datça , Marmaris tarafını bir kolaçan etsek nasıl olur.... Ve ayrıyeten özellikle (küçük motorla ) YBR 125 . CBF 150 gibi ..Doğu karadeniz gezisi planlıyorum sadece kafadengi iki arkadaşa ihtiyacım var tarih, detaylar konuşulur. İlgilenenlere TLF : 0555 669 04 04

Arkadaşlar İzmir bölgesinde artık havalarda fena değil . Şöyle bir gurup oluşturarak Bodrum, Datça , Marmaris tarafını bir kolaçan etsek nasıl olur.... Ve ayrıyeten özellikle (küçük motorla ) YBR 125 . CBF 150 gibi ..Doğu karadeniz gezisi planlıyorum sadece kafadengi iki arkadaşa ihtiyacım var tarih, detaylar konuşulur. İlgilenenlere TLF : 0555 669 04 04

Doğu karadeniz turuna katılamam ama bir planlama yaparsanız 25 Mart'tan sonra Muğla taraflarına ben varım (Hatta isterseniz çadırla kamp kurup 1-2 gece kalabiliriz.), haber verin yeter...:cat:

Herkese merhaba,
Ben aranıza yeni katılıyorum. Daha önce okul nedeni ile Kayseri'de yaşıyordum. Şimdi bitti geldim ailemin yanına İzmir'e.
1.5 yıl boyunca Caracal 200'üm vardı. Okul bittiğinden sattım. Şimdi İzmir'de motorsuz takılıyorum:)
Yeni motosiklet arayışı içindeyim ama hala bulamadım, karar veremedim.
Motosiklet alırsam sizinle gezilere katılmak isterim
Saygılar

Tuncay

tuncay kardeşim HOŞ GELDİN fuar telaşından bir süre siteye bakamadık tekrar hoş geldin :rendeer:

geçen yıl 23 nisanda fethiye gezisi yapmıştım güzeldi,bir etkinlik yaparsanız sanıyorum katılırım,doğu karadeniz turu için yaz ayları iyi olur

selamlar arkadaşlar

ben KBC , enson 29 ekim etkinliğine katıldıktan sonra bi süre giremedim siteye, sonra şifremi kabul etmedi sistem , şifremi unuttum diyerek mail adresime yollatırdım onay linkine tıkladım yine olmadı :( :S neticede bu yeni üyeliği açmak zorunda kaldım.
sitenin iletişim ölümünden bu durumu arz ettim eski üyeliğimi nasıl kullanabilirim diye ama henüz ilgilenme fırsatı bulamadılar galiba.

Satılık Fz6 fazer 2005 model satan varsa izmirden görmek isterim , benim sym gts 250 yi sattım sayılır daha 9 aylıktı ama cc büyütmek lazım :)

saygılar sevgiler :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
selamlar arkadaşlar

ben KBC , enson 29 ekim etkinliğine katıldıktan sonra bi süre giremedim siteye, sonra şifremi kabul etmedi sistem , şifremi unuttum diyerek mail adresime yollatırdım onay linkine tıkladım yine olmadı :( :S neticede bu yeni üyeliği açmak zorunda kaldım.
sitenin iletişim ölümünden bu durumu arz ettim eski üyeliğimi nasıl kullanabilirim diye ama henüz ilgilenme fırsatı bulamadılar galiba.

Satılık Fz6 fazer 2005 model satan varsa izmirden görmek isterim , benim sym gts 250 yi sattım sayılır daha 9 aylıktı ama cc büyütmek lazım :)

saygılar sevgiler :)

Neden illa 2005 model?.... :silent::silent::silent::silent:

Forrap bizi geziye götür..................... :queen::queen::queen::queen:

Merhaba bende aranıza yeni katıldım fakat topiklerin tarihi eski olduğundan İzmir faal değil sanıyordum sonuncuya sekmesini tıklayınca anladım bu arada gezi ve etkinliklerde aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum bu tür etkinlikleri nasıl öğrenirim İzmir topiğindenmi yoksa gezi,toplantı bölümündenmi

herkese selam. kaza yaptığımdan dolayı verdiğim ara nedeniyle uzun zamandır foruma giremiyordum; tabi dayanamayarak tekrar motor devam dedim. tanıyan tanımayan herkese selam. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle. herkese kazasız belasız sürüşler.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Merhaba bende aranıza yeni katıldım fakat topiklerin tarihi eski olduğundan İzmir faal değil sanıyordum sonuncuya sekmesini tıklayınca anladım bu arada gezi ve etkinliklerde aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum bu tür etkinlikleri nasıl öğrenirim İzmir topiğindenmi yoksa gezi,toplantı bölümündenmi

Hoş geldiniz.....

İzmir her zaman faal.... Sadece havaların biraz serin geçmesi sebebiyle biraz askıda.... :cat::cat:
Duyuruları ve gezileri burdan takip edebilirsiniz.... :cat::cat:

herkese selam. kaza yaptığımdan dolayı verdiğim ara nedeniyle uzun zamandır foruma giremiyordum; tabi dayanamayarak tekrar motor devam dedim. tanıyan tanımayan herkese selam. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle. herkese kazasız belasız sürüşler.

Senle tanışmıştık sanırım..... :):)
Geçmiş olsun.... En kötü kazan bu olsun..... :cat::cat:Görüşmek üzere... :rendeer:

nisan başında sezon açılışı yapmayı ve güzel bir organizasyonla birlikte İZMİR i hareketlendirmeyi düşünüyoruz :rendeer: gerekli etkili ve yetkili arkadaşlarla görüşmelerimiz sürüyor, detaylar yakında burada bildirilecektir BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN :cat:

Bu hafta İzmir' de çok soğuk olacak. Motorlarınızı çıkarmayın derim. Ama hafta sonundan sonra baya bi ısınacak. Gözünüz aydın :)

sonunda yazmaya yüzüm var artık uzun zamandan beri takip ediyordum motorum olmadığı için fakat sonunda eskilerden bir şey aldım tadilattan çıkınca ve yeteri kadar cesaret toplayınca benide aranıza alırsınız artık diye düşünüyorum..... kalın sağlıcakla

Moderatör (forrap)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.. :cat:

punisher35 doğrulama mailini bana pm ile bildir ben halledeyim üyelik şifreni.
Üyelik sorunlarınızı bana iletebilirsiniz.

Forrap bizi geziye götür..................... :queen::queen::queen::queen:

foorrrap bize gezi düzenle :)
bizi diskoya götür :)

Disko kapatayım size,lafı mı olur :))
Gezi gezi dediğin nedir ki,ben senin için kavanoza binmeyi göze almışım..Kavanozzedeyim malum bir kaç aydır,iyice gözüm seyiriyor zaten motor görünce,dur bakalım ne olacak bu durum..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar