İzmir Mt Toplaniyor Devami!

valla cem seni özellikle beklıyom ben su forumda nedense en merak ettiğim ve tanışmak istedigim kişisin :D önceki toplantıdada dedikodun olmuştu bu sefer mutlaka gel birer çay içip muhabbet edicez gerekirse gezeriz sen bi gelde ;) telefon numaranı bırakırmısın özele teşekkür ederim

İzmir İl Temsilcisi
valla cem seni özellikle beklıyom ben su forumda nedense en merak ettiğim ve tanışmak istedigim kişisin :D önceki toplantıdada dedikodun olmuştu bu sefer mutlaka gel birer çay içip muhabbet edicez gerekirse gezeriz sen bi gelde ;) telefon numaranı bırakırmısın özele teşekkür ederim

Dostum sıradan forumdaşım bende işte :)

teşşekür ederim %95 gelecegim :) numaramı özelden atıyorum.

Bir dakika arkadaşım, siz benim yoldaşlarımı yolumdan filan mı çalıyorsunuz ::158::
Saydığınız adamlarla biz haftasonu tur yapacağız belki, ne biliyorsunuz, ben onlara sürpriz yapacaktım :pl:

Yokuz biz bi kere, ne Bostanlı'sı? Cumartesi X'te olacağız, Pazar Y'de ::cheeeeer

Pazar 19:00 filan, ararsınız duyarsak ::music:: geliriz dönmüş olursak ::deliir::

Arkamızdan etkinlik çevirmeler, hiç yakışıyo mu Can kardeş :bounce:

Hemen alternatif ve hizip etkinlik planlıyorum.
Ben derim ki, Pazar sabahı çıkalım erkenden, Cem'in de dediği gibi... Yoldan alalım sucuklarımızı, varalım hedefimizdeki mekana, el koyalım oraya bin motorcu...
Dizelim taşları, yakalım çalı çırpı dağları, takalım sucukları, yoldan aldığımız ekmeğin içine döşedik mi domatesi sucuğu mayonezi, üfffff...

Etkinlik dediğinin bi etkisi olmalı adamın ruh durumunda. Planlarken insanın fizyolojisşih değişmeli (succcccuuuuuuuk ekmeeeeğkş ::cekic::). Öyle kuru kuruya oldu mu? ::stretche

Saat 19'da buluşup da ne yapacağımıza o zaman karar vereceksek... Alınan kararı da bir daha ki buluşmada mı uygulayacağız?

Saygılar,
Hizipçi Emre

Not:
Hesaplaşmak için beni arayanlar birazdan Bostanlı'ya inebilirler...

Not2: Hizip etkinliğine katılmak isteyenler Berkcan'larını evde bıraksınlar ::evil::
::xs06::::xs06::::xs06::

Son düzenleme:
:( abi arkandan etkinlik düzenlemedik yaa halil abi ulaşmadımı , telefon numaranı verirsen ben hemen geleyim bostanlıya?

Hem benim adımı kim yazdı bakiim oraya?
Yoksa çakma bi sodalimon mu var ortalarda?

Güzel organızasyon böyle şeyler iyidir tanışma çevre vs dostluk iyidir :cat:

Bir dakika arkadaşım, siz benim yoldaşlarımı yolumdan filan mı çalıyorsunuz ::158::
Saydığınız adamlarla biz haftasonu tur yapacağız belki, ne biliyorsunuz, ben onlara sürpriz yapacaktım :pl:

Yokuz biz bi kere, ne Bostanlı'sı? Cumartesi X'te olacağız, Pazar Y'de ::cheeeeer

Pazar 19:00 filan, ararsınız duyarsak ::music:: geliriz dönmüş olursak ::deliir::

Arkamızdan etkinlik çevirmeler, hiç yakışıyo mu Can kardeş :bounce:

Hemen alternatif ve hizip etkinlik planlıyorum.
Ben derim ki, Pazar sabahı çıkalım erkenden, Cem'in de dediği gibi... Yoldan alalım sucuklarımızı, varalım hedefimizdeki mekana, el koyalım oraya bin motorcu...
Dizelim taşları, yakalım çalı çırpı dağları, takalım sucukları, yoldan aldığımız ekmeğin içine döşedik mi domatesi sucuğu mayonezi, üfffff...

Etkinlik dediğinin bi etkisi olmalı adamın ruh durumunda. Planlarken insanın fizyolojisşih değişmeli (succcccuuuuuuuk ekmeeeeğkş ::cekic::). Öyle kuru kuruya oldu mu? ::stretche

Saat 19'da buluşup da ne yapacağımıza o zaman karar vereceksek... Alınan kararı da bir daha ki buluşmada mı uygulayacağız?

Saygılar,
Hizipçi Emre

Not:
Hesaplaşmak için beni arayanlar birazdan Bostanlı'ya inebilirler...

Not2: Hizip etkinliğine katılmak isteyenler Berkcan'larını evde bıraksınlar ::evil::
::xs06::::xs06::::xs06::

Ne demek istiyosun abi ?

Son düzenleme:
Hem benim adımı kim yazdı bakiim oraya?
Yoksa çakma bi sodalimon mu var ortalarda?

Bende geleceğim dedim bakın yok adım :) Olur karışıklıklar.Boşverin gelin sizde.İlk tanışma kaynaşma olur.Sonra bir el atar ufak kafa patlatığ haftalık program çıkarırız...Düzene girer bu iş katılan çoğalır falan filan...

arkadaşlar gelen herkesi bekliyoruz sabah 7 degil saat 19da yanlış anlaşılma olmasın :) düzenle butonu yok onun için ekleyemedıklerım telefon numaralarını özel mesaj atsın

PAZAR SABAHI 7 Buluşmak Daha mantıklı hiç yoktan gözümüz gönlümüz açılır :)

İzmir İl Temsilcisi
bizde gezi dönüşü katılırız büyük ihtimalle belki yarım saatçik geç kalabilriz.

İzmir İl Temsilcisi
vallaha top SodaLimonda emre beyde. daha karar vermedik :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar