İzmir MT Tekrar Toplaniyor!

Merhabalar.

İzmirde yapilan en son http://www.motosiklet.net/forum/mot...-mt-bulustu-sonunda-basardim.html#post3157408 buluşmamızı berkcan saglamıştı şimdi devamını getiriyoruz.
Saat olarak = Cumartesi aksam 8den sonra veya Pazar günü akşamüstü 6 dan sonra olarak kendimize ayarlayabiliriz.

Gelebilicek arkadaşlar ;
https://www.facebook.com/Canhepkasar , ve burdan özel mesaj olarak ulaşabilirsiniz

Yer= Bostanlı
Mekan= daha belirlenmedi katılanları ayarlıyalım seçeriz :)

Katilanlar
Gürkan abi(gurkantosun) , Halil abi(abeciMotoru) , Ben , Emre abi(sodalimon) , inş büyük istek üzerine CEM arkadaşımızda bekliyoruz :p

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Can, abeciMotorcu değil yalnız abeciMotoru olcak :D (bida nick alcak olsam hayatta bunu seçmezdim heralde)
tanıştıklarımızla yine bir hoşsohbet ve yeni arkadaşlarla tanışmak için güzel bir fırsat, katılımlar gelsin bakalım, ses ver izmir!

ahahaha pardon abicim gürkan abininde yanlış yazmışım :p düzenliyorum hemen :(

Can, abeciMotorcu değil yalnız abeciMotoru olcak :D (bida nick alcak olsam hayatta bunu seçmezdim heralde)
tanıştıklarımızla yine bir hoşsohbet ve yeni arkadaşlarla tanışmak için güzel bir fırsat, katılımlar gelsin bakalım, ses ver izmir!

bende aynı dertten yakınıyordum ama sağolsun Can değiştirdi sonunda :)

Motorumuz yok diye dışlandık beni çağırmayın zaten :cyclopsan :)

ahahahaha berkcan sen yaşıyormuydun yav hiç mesaj atmıyon falan forumada girmiyon :) buyur gel

Bizim okul açık lise degil usta napalım vakit bulamıyorum :mrgreen:

Çok isterdim fakat cumartesi akşam önemli bir işim var pazarda akşam vardiyasında çalışıyorum :jocolor: inşallah bidahaki sefere size iyi eğlenceler şimdiden :)

Benide ekleyin.Herhangi bir terslik olmazsa geleceğim.

tabiiiki eklendiniz bile :)

gelseniz iyi olurdu ama neyse bi dahakine diyelim :)

valla çok iyi olurdu ama cumartesi akşamına önemli bi söz vermiş bulundum. Hafta sonu mesai side bizde zorunlu pazar günü akşam çalışıyorum :jocolor: inşallah ilk uygun zamanda :cat:

Len siz anarşitmisiniz?İzmir MT hep Bornova da toplanırdı.İcat çıkarmayın şimdi :)

Geldim Dostum Hemen yaz benide...
Heeemmeen abi yazildin telefon numaranı atarsan :)
Len siz anarşitmisiniz?İzmir MT hep Bornova da toplanırdı.İcat çıkarmayın şimdi :)
:( abi kimseden ses cıkmayınca bızde kendı aramızda yapıyoruz işte yine kalabalıklaştık iyiyiz buyur gel :) ,
cumartesi manisada olucam ama pazar günü olursa eğer gelirim.
Onu hemen konusalım sen bana özel mesaj olarak bi telefon numarası atarsan cok güzel olur HATTA GELEN ABİLER ARKADAŞLAR TELEFON NUMARALARINI BANA YOLLAYABİLİRLERSE COK SEVİNİRİM

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------

telefon numaranı atarsan cok iyi olur buyur gel

arkadaşlarla da konuştuk, şu havada bornova-bostanlı yolunu benim gözüm yemiyor. Bornova ve civarındaki buluşmalara büyük ihtimalle bizden de katılım olacaktır.

arkadaşlarla da konuştuk, şu havada bornova-bostanlı yolunu benim gözüm yemiyor. Bornova ve civarındaki buluşmalara büyük ihtimalle bizden de katılım olacaktır.

konak kahramanlar tarafından bıle gelenlerımız var bostanlı olarak herkes okeyledi sizde gelirseniz çok seviniriz

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
hiç oldu mu şimdi ben ekmek almaya bornovaya gidiyorum mesela :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar