İzmir Mt Tanışma Toplantısı (Bu cuma )

İzmir İl Temsilcisi
Öyle Öyle ben onun bufuna bitiyorum :)

Arkadaşlar Bazı fotolar 3ncü sayfada fotoların devamı gelicek dahada gelenler olduktan sonrada son fotoları çekildik.:cat:

Akşam üzeri onlarıda ekleyecegiz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------

Haftaya neredeyiz haftaya, sen onu söyle :) Can'da galiba fotoğraflar ?

Bu pazar degil diger pazar hava müsait olursa izmir - seferhisar düşünüyoruz bu kadar kalabalıkla gidecebilecegimiz hem yakın hemde güzel bir rota.

Geziden önce çok detaylı bir konu açacagım ve geziye çıkmadan evel bazı arkadaşlar gezi düzeni hakkında açıklamalar yapıcak belli başlı kurallar şeklinde gidecegiz. Keyifli geçicek zaten dünkü toplantıdaki muhabbetler bunun sinyalini verdi :cat:

Öyle Öyle ben onun bufuna bitiyorum :)

Arkadaşlar Bazı fotolar 3ncü sayfada fotoların devamı gelicek dahada gelenler olduktan sonrada son fotoları çekildik.:cat:

Akşam üzeri onlarıda ekleyecegiz.

Maske getirtmişti ikimize fransa veya ingiltereden. Hala resimlerini atmadı. Eren katılacaktı geziye. Size bir mesaj iletmesini istemiştim... Bir şeyler duydunmu benim hakkımda :mrgreen: Nese whatsapp bak bi :pl:

Güzel bir toplantı oldu.
Ben bu kadar kişi toplanmaz diye tahmin ediyordum.
Çok güzel mütevazi insanlarla tanıştık.
Gelen herkesin ayaklarına sağlık
fotoları bekliyoruz

İzmir İl Temsilcisi
Aradım konuştuk işteymiş şuan çıktıgında ekleyecek yaklaşık 1 saat hallederim dedi.:cat:

Merhabalar herkese,

Biliyorum hepiniz fotoğrafları bekliyorsunuz :) uploadım daha yeni bitti fakat sizden şimdiden özür dilerim. Fotoğraf olayına yoğunlaşarak muhabetten uzak kalmak istemediğim için ayar sıkıntısı yaşamışız ve bazıları çok kalitesiz çıkmış. bir dahaki sefere çok daha kaliteli fotoğraflar çekeceğim :)

Arkadaşlar, fotoğrafları silde şeklinde seyretmek için aşağıdaki link.

http://s803.photobucket.com/user/jemalizm/slideshow/Motosiklet

diğer fotoğraflar tek tek aşağıdadır.

Güzel fotoğraflar, gecede güzeldi.Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.Cem fazla ara vermeyelim, haftada bir toplanalım derim ben.Herkes her hafta gelemese bile daha sık görüşmüş oluruz.

Güzel fotoğraflar, gecede güzeldi.Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.Cem fazla ara vermeyelim, haftada bir toplanalım derim ben.Herkes her hafta gelemese bile daha sık görüşmüş oluruz.

bende buna katılıyorum, belirlenen bir mekana her hafta aynı saatte gidilir, bunun için bir süre sonra duyuru yapmaya da gerek kalmaz. Biliriz oraya gittiğimizde tanıdık 1-2 yüzün orada olacağını hem kafa dağıtılır hemde sohbet mubhaet olur. Ben mesela her cuma alsancakta bir mekana gelebilirim.
İzmir MT yi bir marka haline getirebiliriz, motora, monta veyahut herhangi bir yere ufacık cırt cırt stiker filan bile olabilir :) chopper cıların vardır ya deri montları arkalarında yazar kocaman kocaman :D

bunun dışında geziler için ayrıca konuşulup konu açılabilir.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
_MG_2037_zps11b881a6.jpg

Mustaaa :queen: çok mutlusun neşe saçıyosun heaa :queen:

Oyuncak vstrom alacam sana bak bozma moralini. Hatta pocket vstrom alayım buluşmalara git onunla laa :queen: asma suratını be kardoo :mrgreen:

bende buna katılıyorum, belirlenen bir mekana her hafta aynı saatte gidilir, bunun için bir süre sonra duyuru yapmaya da gerek kalmaz. Biliriz oraya gittiğimizde tanıdık 1-2 yüzün orada olacağını hem kafa dağıtılır hemde sohbet mubhaet olur. Ben mesela her cuma alsancakta bir mekana gelebilirim.
İzmir MT yi bir marka haline getirebiliriz, motora, monta veyahut herhangi bir yere ufacık cırt cırt stiker filan bile olabilir :) chopper cıların vardır ya deri montları arkalarında yazar kocaman kocaman :D

bunun dışında geziler için ayrıca konuşulup konu açılabilir.

Sticker ve cırt cırt şeklinde ki yazılara katılıyorum bir süre sonra yapılabilir bence de ama öncelikle bir oturması lazım İzmir Mt'nin :) demirbaş, kemik kadro oluşması gerekmekte öncelikle :)

tüh ya kaçırdım bi türlü dün yetişemedim kısmet bi sonraki toplantılara inşallah :)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Artçı geldin artçı gidicen. Ben kalktım buralardan geldim, sen kalktın bana da artçı oldun :queen:

İzmir İl Temsilcisi
Artçı geldin artçı gidicen. Ben kalktım buralardan geldim, sen kalktın bana da artçı oldun :queen:

En kısa zamanda görüşmemiz lazım bi yanım v-storm demeye başladı bi yanımda fazer .

Mustafa diyor v-storm vericem test et hayran kalıcaksın :mrgreen:

Cem herkesi bi çatı altında toplamış güzel iş, güzel ortam AZ FOTOĞRAF :( :D
Harikasınız.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel bir toplaşma olmuş....
Ailesel sebeplerden gelemedim...:pale:
İşallah öteki toplantıda aranızda olabilirim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar