İzmir Mt Tanışma Toplantısı (Bu cuma )

Kısmet olursa bende toplantıda +1 'im
hatta hatunu kandırabilirsem +1 daha olurum
Ama o bu aralar yoğun çalışıyor malum dershaneciler için hızlandırma dönemi :)
Bu arada bende de motor yok haberiniz olsun :)

İzmir İl Temsilcisi
Ahahah evet yaktı kendini :) ben alayım seni abi o zaman Fazer 600 Olarak :p :)

Cem buluşmada basacak bence :queen::pl:

Virajlarına lafım yok dostum biliyorsun ki çalıştır beni diyorum yalan yok virajlara iyi giriyorsun hemde bayaaaaaa :)

Kış geldi viraj falan bitti dostum . Bu havalarda ölüm zaten.

Virajsız bir hayat daha güvenli.:mrgreen:

Asvalt soguk lastiklerde güzel ısınmıyor. M5leri aldın sende havalar ısınsın doya doya gezeriz :)

Cihan abimizde Fz8 olacak artıkın göktug hele ışıklardaki ününü çok duydum İl İl dolaşıp fz6 üyelerine toz yutturuyormuş :mrgreen:

Bizde gelirdik ama motorsuz günlerim yakın olduğu için kendimi kaptırmak istemiyorum valla.

Kış geldi viraj falan bitti dostum . Bu havalarda ölüm zaten.

Virajsız bir hayat daha güvenli.:mrgreen:

Asvalt soguk lastiklerde güzel ısınmıyor. M5leri aldın sende havalar ısınsın doya doya gezeriz :)

Cihan abimizde Fz8 olacak artıkın göktug hele ışıklardaki ününü çok duydum İl İl dolaşıp fz6 üyelerine toz yutturuyormuş :mrgreen:

Alsın tabi ya yakışır ama ben duymadım ün olayını anlatın bakalım :)

Bizde gelirdik ama motorsuz günlerim yakın olduğu için kendimi kaptırmak istemiyorum valla.

Abi bence gelmelisiniz ya sonuçta hemen satılmıyor motor veya satılmadı bence gelin oturalım görüşelim güzel olur ısrarcıyım bu konuda :)

orda olmak çok isterdim ama izmirde değilim bu hafta :pale: bir daha ki buluşmada görüşmek üzere :)

Valla göktuğ buğün yarın satılacak motor alıcıs var.
ama bakalım kısmet

Abi bence gelmelisiniz ya sonuçta hemen satılmıyor motor veya satılmadı bence gelin oturalım görüşelim güzel olur ısrarcıyım bu konuda :)[/QUOTE]

Peki abi ne diyeyim siz bilirsiniz o halde :/ Hayırlısı olsun inşallah kararın :)

Bi aksilik olmazsa sayımız belli olmamakla beraber gelmeyi düşünüyoruz. Tahminen grubu temsilen 3-4 kişi oluruz, malum çalışanlar, mesaiye kalanlar ve işi olanlar var.
Gelecek olanlarla yarın görüşmek üzere :)

Motoru alma fikri zaten burayi yaklasik 2 yildir takip etmemdi.Neredeyse hyosungla ilgili herseyi buradan ögrendim :)

2011 ve sonrasi kasalari hosuma gidiyordu.Arka stop dizaynı falan.Azim ettim en sonunda aldim cokta memnunum :)

Cok sevindim ya, yazın beraber gazlariz artik :).Izmir MT cok aktif zaten, hele ki Cem abi Izmir temsilcisi olduktan sonra grubun iyice aktiflesecegine eminim.

Aslında motosiklet almadan bulusmalara falan katılmayı hic istemiyorum. Zor tutuyorum zaten kendimi, simdi orda ki güzel ortami muhabbeti falan görünce kendimi tutamam gider alırım hyo'yu ehliyetsiz falan sorun yaşarım ondan korkuyorum :) Biraz daha sabretmem gerekecek :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar