Merhaba Herkese Ben Berk...
gerçekten çok güzel bir gezi oldu benim için çok iyi insanlar ile karşılaştım cidden gelmek istemememe ragmen şimdi iyikide gelmişim demek çok güzel bir duygu olsa gerek.
bedri sadece bizi çekmiş ama orda çekilmesi gereken çok güzel anlar vardı başta halat çekme yarısı...
bedrinin yani egelimin benimle dalga geçmesi beni sinir etti ve ona güzel bir oyun oynadım dün gece bence hak etti.
Siyah Kaydırakda çok gazi verdiğimize inanıyorum.en yakıın örnek dirsegim yarıldı bedrinin arkada oynaması sonucu bot takla atıcakken ellerimi kullanarak dengeyi sağladım ama suya düştüğümde kan gövdeyi götürüodu.kedi misali aslında

herşey çok güzeldi askere gitmeden önce baya bir motivasyon oldu aslında bize emeği geçen kişilere teşekkürü bir borc bilirim.
sabah ayakkabılarımı giymeği unuttugum için terlikle gelmek zorunda kaldım buda ayrı bir konu

bedrinin kaskımla dalga geçmesi ve bana habire bi işe yaramıyorsun artçısın sen demesi beni çok fıtık etti.ve bende bir artçı olarak şöyle düşündüm...
kusura bakma bedri

harbi hak ettin.başta berber saçımı keserken derinden kaçırdı ve tas kafalı bir kişilik modeline bürünmem sonucu yol boyunca saçlarımla dalga geçmen bunları yapmamda yeterde artar bile sevgili arkadaşım...yananı görür allah...
bedriden gaffur tiplemesi ( tipleme değil ta kendisi

)
Kaptan magra adamı uyuyor...
umarım bedricim sana bu bir ders olmustur...