[İzmir MT-Manisa MT] Aqua Center a gidiyoruz!!! 5 Ağustos -Fotolar Eklendi-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostlar kendisi söylemiyor ama tüm türkiye'ye buradan açıklıyorum !!!

gürkay büroda sebebi belli olmayan bi şekilde oturduğu koltukta kitlendi !!!
evet kitlendi !!! :queen:

neymiş :silent: kasa mercedes kasası kadar sağlam değilmiş :queen: ayrıntılarını 16. sayfada verdiğim kazanın faturası sonra sonra çıkıyor demekki:queen:

arkadaş öğle saatleri devlet hastanesine acilden giriş yapıp,biri sağ kabasına biri sol kabasına olmak üzere kas gevşetici ve ağrı kesici iki iğne vurulmuş olup tüm sevenlerine ve gıcık olanlara duyurulur :queen:kendisine acil şifalar dilerim MT ordusunun kahraman evladı :cherry:

demekki çok kötü düşmüşük herif dağılmış bea...
ben önde oturduğumu düşünemiyorum bile ALLAH korumuş....:pr:

yoksa o çok kötü takla atıp düştü dedikleri sizmiydiniz:mrgreen::cherry:

muratt abiii sende hani harikasınn ama, aqua ya yanaştıkk daha montumu yeni çıkardımmm elindee duble çayy hangi aralıktaa neredenn buldunnnn...insann ötesii biişiiysinnn...:) birr kokluyonn çayı buluyonn... bi dinliyonn bu taraftaa hayatt varr diyonn nee diimm artıkkk....

hehehe davut bizde böyle. gittiğim yerlerde ne aç kalırım ne de çaysız. yer mekan ekşın bulma konusunda da iyiyimdir.

walla benim veletler şekerle falan kanmıyorlarr sizi kandırabileceksek ne ala
nasılsa şeker bayramıda geliyorrr
hallederiz bir ara bi bonibon yada lolipop:queen:

daha eticin alamıyorsun ne şekeri ne lolipopu

muratcım başındaki şapkamıydı kukuletamıydı neydi bilmiyorum ama çok hoş olmuş çok yaşa emi.

eywallah canım ya (biz ona bandana ismini verdik ama kafa büyük olunca garip durdu) gözlerimiz hep sizi aradı ferhatım da olsaydı yemeklerin tadından yenmezdi hani

neyse gelelim pazar gününe. Grup sürüşünde bir iki hatamız oldu ama onları daha detaylı bir toplantıda konuşuruz. Ne de olsa aramızda ilk kez grup sürüşü yapan arkadaşlar vardı. Yol Resimlerine baktım da yolun her anı gözümün önüne geldi. O kırmızı scooter lı çifti sağ tarafa alıp "biraz bekleteceğim sizi demiştim" resmi görünce ana bunlar da çıkmış dedim.

Aqua ya gelince bende hiç bir arıza ağrı sızı yok. nedeni acaba benim o ara uyumam mı diye düşünüyorum. bir tane sinek ıssırığı var o kadar.

Alp senin ve ceyz in arabayı yıkadık ama yıkama ücretlerini alacağım. seninki station wagon olduğu için duble çay, ceyz de bir türk kahvesi şeklinde ödeme yapabilir. (keşke para geçmese de böyle mal karşılığı alışveriş olsa ne güzel olur)

Şirince ise çok güzeldi acaip eğlendik. hatta bir düğüne bile katıldık. garsonlarla hemen kaynaşıp pasta rezervasyonu bile yaptırdık. bir sürü şarap tattık (minnacık bardakları 3 kişi paylaştık aman diyeyim alkollü değildik yani zaten bünyede 78 çay vardı) süper kurufasulye güveç yedik yanında bulgur pilavı ooo mis mis. kazasız belasız izmire döndük.

katılan tüm dostlara teşekkürler

Şirince ise çok güzeldi acaip eğlendik. hatta bir düğüne bile katıldık. garsonlarla hemen kaynaşıp pasta rezervasyonu bile yaptırdık. bir sürü şarap tattık (minnacık bardakları 3 kişi paylaştık aman diyeyim alkollü değildik yani zaten bünyede 78 çay vardı) süper kurufasulye güveç yedik yanında bulgur pilavı ooo mis mis. kazasız belasız izmire döndük.

katılan tüm dostlara teşekkürler

Abi durup durup bu şirince konusunu açmasanızda benim hasetimi depreştirmeseniz diyorum....hayır sizin sağlığınız için...

Abi durup durup bu şirince konusunu açmasanızda benim hasetimi depreştirmeseniz diyorum....hayır sizin sağlığınız için...

ama valla çok güzeldi. hava serin mis gibi. bol kaşarlı domates çorbaları, şeftali kavun böğürtlen şarapları vs vs. neyse kaçırdın kardeşim napalım:queen:

balık olcak fasıl olcak .... olcak ben olmayacam haaa balığın yanında rokadan sonra ben gelirim abicim unutmaa:)

Günlük Bilgi: Arabaların dibine kadar yanaşmayın aracın aniden fren yapması durumunda panik fren yapıp olduğunuz yerde düşebilirisiniz!!!

Son düzenleme:
ama valla çok güzeldi. hava serin mis gibi. bol kaşarlı domates çorbaları, şeftali kavun böğürtlen şarapları vs vs. neyse kaçırdın kardeşim napalım:queen:

murat abım sana katılıyorum guvecte kuru fasulyeler sarımsaklı cacıklar kurunun yanında soğanlar duun pastası saraplar traktor seruvenı...zuppppeerrrrrr:cat::cat::cat: kardes asırı faza seyler kacırdın oyle boyle deıl yanı...

murat abı dıkkatımı cketı kahvaltıda araba yıkarken flaan sureklı korumaların ustundeydı abı bı an ıcın dusundum acaba havuzadamı onlarla gırcen dıye alem adamsın vesselam (yalnıs yazmıs olabılırım):queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Güzel düşünmüşsün kardeşim zeki'yi bide müzzeyen ablayı unutmayalım ama...

Günlük Bilgi: Arabaların dibine kadar yanaşmayın aracın aniden fren yapması durumunda panik fren yapıp olduğunuz yerde düşebilirisiniz!!![/QUOTE]

bu bilgi özellikle benim için olabilir mi rots :silent::p çok şükür bi şey yok ufak bir diz ağrısı dışında

wallace balık - anasonlu içecek :cat: muhabbetinde haydari de olurum , fava da , şaksuka da ... birarada olalım da...

seni beeennnn (dırınırınıın) ellerin olsuuuuunnnnn diye mi sevdimmmmmm (çin çin)
aaaaaaaahhhhhhh elllerin olllsuuunnnnn diye mi sevdiiiim (şalgam efekti)

murat abım sana katılıyorum guvecte kuru fasulyeler sarımsaklı cacıklar kurunun yanında soğanlar duun pastası saraplar traktor seruvenı...zuppppeerrrrrr:cat::cat::cat: kardes asırı faza seyler kacırdın oyle boyle deıl yanı...

murat abı dıkkatımı cketı kahvaltıda araba yıkarken flaan sureklı korumaların ustundeydı abı bı an ıcın dusundum acaba havuzadamı onlarla gırcen dıye alem adamsın vesselam (yalnıs yazmıs olabılırım):queen::queen::queen::queen:

Eee her zaman full koruma olmakta fayda var. nerden ne çıkacağı belli olmaz. Bak aqua da korumasız binenlerin her yerleri ağrıyor

Güzel düşünmüşsün kardeşim zeki'yi bide müzzeyen ablayı unutmayalım ama...

Şarkılarrrrrr seni söyler dillerde nağme adın (narinarina) dillerde nağme adınnnn (narinarinarina)

Son düzenleme:
seni beeennnn (dırınırınıın) ellerin olsuuuuunnnnn diye mi sevdimmmmmm (çin çin)
aaaaaaaahhhhhhh elllerin olllsuuunnnnn diye mi sevdiiiim (şalgam efekti)

Eee her zaman full koruma olmakta fayda var. nerden ne çıkacağı belli olmaz. Bak aqua da korumasız binenlerin her yerleri ağrıyor

Şarkılarrrrrr seni söyler dillerde nağme adın (narinarina) dillerde nağme adınnnn (narinarinarina)

abı supersın ya baska bısey demıyorum tek kelıme SÜPERSİNNNNNNNNN... sen cok yasa ımı hıc bızı bırakma sen lazımsın bıze:cat::cat:

kemal kardeşim yine kayboldun gittin. nerelerdesin ya.

mehtaplı gecelerdeeee hep seni andımmmmmm aaaaa aaaa aaaaah hep seni andım (fasıl modundayım)

wallace balık - anasonlu içecek :cat: muhabbetinde haydari de olurum , fava da , şaksuka da ... birarada olalım da...

ok böcük ne demek yaparız bir organizasyon en afillisinden en udlu kanunlu klarnetlisinden.

şiiiimdiiii uzaklardasınnnnnn (nay nay naranayyy) gönül hic-ran-la dolllduuuuu

Son düzenleme:
ya yapsın kardeşim gel buyur sende sana da bır %50 lik açayım yanında haydari

tatılden dondum fabrıka corba olmus daha bu gun bakabıldım nete ıslerı anca soktum yoluna harıka bı eglence olmus kacırdıgıma baya uzuldum::uzgunum:.

anason kokusumu alıyorum evet evet vay haydarımı aman sabahlar olmasın daha dun dedım fasıl yapalım ozledım onu :):sefereee) dıye cuma gunu bısey vardı ama hatırlıyamıyorum sallıyabılecegım bıseyse fasıl çupra ve o anasonlu tekırdaglı arkadasımızla (azım sulandı) kardesım murat sen bıtanesın ıyı dusunmusun doncem ben sana doncem anladın sen onu

saygılarımla

Fotoğraflardan da gördüysen eğer; aranıza katılalım diye arabamı bile yıkadı Murat....İlk toplantıda motorumuda yıkayacak....Eee Ankaradan transfer bu...biraz tuzlu olur...:p

Hal bööle olunca; böreklerde sizden.....:queen::queen:

Bizimki de habire nöbette....Ne bu hastanecilerden çektiğimiz yaaa....:pr::pr:
Saatleriniz bile belli diil.....:pr::pr:

İşallah gene bir gün bir yerde toplanırız....Tabi nöbetler uyarsa....:p:p

abı sorma nedır bu nobetlerden cektıgımız kader arkadasıyız bız senınle ahhh ahhh

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar