[İzmir MT-Manisa MT] Aqua Center a gidiyoruz!!! 5 Ağustos -Fotolar Eklendi-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bornova kipaya benzinlik tarafından girdim tam garaja dönen ilk virajda yolun kaymak gibi kayganlığında dolayı ve havanın da aşırı sıcaklığından dolayı yolun erimesinden dolayı malesef ki sürüklendim biraz...:(
ama şu aqua olayını görünce birden ışıldayı verdim nedense...bende gelmek çok istiyorum ama bakalım bu hafta motoru servise götürücem..yükselişe...yani motor uzun yola çıkmaya müsait mi değil mi tam olarak bilmiyorum...yine de baktırmak istiyorum..artı birde o günki tatil durumuna bağlı ama ayarlayabilirim yine de bişeyler..konuşurum işyeriyle yani...
ya bugün kötü başladık güne bakalım hadi hayırlısı...

özgürüm geçmiş olsun, merak etme yolda kalmayız asla, her yer yakın, toplam 7 tekerimiz var senle benim , rüzgar yemek istiyom dersen 150km yi geçeriz otobanda camları tam açarız kaskınıda takarsın yanımda giderken :wiinkk:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forrap, müthiş bir düşünce. Mutlaka gelmeye çalışacağım. Yazlık durumlarını ayarlamam lazım.

Ancak şöyle bir sorunum var: Motorumu sattım ve yenisi henüz yok. O tarihe kadar almış olursam motorla gelirim. Motorum olmazsa ya (alkol almayacağının garantisini verecek) birisinin (varsa ve beni kabul ederse) arabasına masrafa ortak olmak şartıyla binerim ya da ben kendi arabamla gelirim ve 3 kişi daha alırım. Biraz vakit geçince son durumu söyleyeceğim ama çok güzel bir fikir. :cat:

zaten motosiklet üzerinde yeterli adrenalini korkuyu heyecanı almış oluruz 80 km de o yüzden yüzme havuzunda bari stres yaşamayalım :mrgreen::rendeer:

Yanılıyorsun, o adrenalini yaşayın bence :mrgreen: Yüreğim ağzıma geldi, simsiyah bir tünel, hiç bişey görmeden bi o yana savuruluyor bot, bir bu yana :mrgreen: Aman tanrım, tekrar gitmeliyim yaa, süperdi .. :queen::queen:
Bir de U şeklinde bişey var, ister ikili, ister tekli botla, cesaret edebilir misiniz bilmiyorum ama mutlaka deneyin :mrgreen: Ben erkek arkadaşımı ikna edemedim, yanlız bindim :queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yanılıyorsun, o adrenalini yaşayın bence :mrgreen: Yüreğim ağzıma geldi, simsiyah bir tünel, hiç bişey görmeden bi o yana savuruluyor bot, bir bu yana :mrgreen: Aman tanrım, tekrar gitmeliyim yaa, süperdi .. :queen::queen:
Bir de U şeklinde bişey var, ister ikili, ister tekli botla, cesaret edebilir misiniz bilmiyorum ama mutlaka deneyin :mrgreen: Ben erkek arkadaşımı ikna edemedim, yanlız bindim :queen::queen:

Gel sende o zaman...... Bekleriz.....:p:p

Bak hemen evsahibi bile oldum.....:queen::queen::queen:

selam arkadaslar, Bodrum daki yogun gunlerimi bi kac gunlugune ekip bi arkadasimla birlikte izmir e geldim... bu organizasyona dahil olmaya calisacagiz...

gorusene dek kendinize iyi bakin...

forrap, ellerine saglik kardesim...

Siz buraya gelin, aquapark bizimkisi center menter değil :p Bir burda bir de Bodrum'da var :p Hem de kocamannnnnnnnnnn :queen:

Moderatör (forrap)
Tamamdır herkesi bekliyoruz :) Teşekkürler...

Dishy,burada sanırım yok o korku tünelinden,bende bilmiyorum tam gidince bakarım:)Burası aqua land den daha iyi bir yer diyemem,aqua land de herşey var ancak fiyatların daha makul olmasını sağlamak adına buraya gidiyoruz.Amaç herkesin katılabilmesini sağlamak,herhangi birinin parasal durumdan kaynaklı katılmama gibi bir durumla karşı karşıya kalmasını önlemek.Korku tüneli olmasa da olur yani,maksat gönüller bir olsun :) Hee tabi burası da gayet güzel bir yer yanlış anlaşılmasın,sadece aqua land kadar iyi olmayabilir o kadar :)

Tamam yau alıngan çocuk :p Güzeldir eminim, organizeyi sen yaparsında kötü mü olur :) Biz de giriş, öğrenci 14 tam 20 :pr: İçerde de herşey ateş pahası, normal de 1,750 ye aldığım korneti 4,00 e aldım :pr: Aman napsam, ben de mi gelsem acabaaaaaaaa :queen:

Forrap, müthiş bir düşünce. Mutlaka gelmeye çalışacağım. Yazlık durumlarını ayarlamam lazım.

Ancak şöyle bir sorunum var: Motorumu sattım ve yenisi henüz yok. O tarihe kadar almış olursam motorla gelirim. Motorum olmazsa ya (alkol almayacağının garantisini verecek) birisinin (varsa ve beni kabul ederse) arabasına masrafa ortak olmak şartıyla binerim ya da ben kendi arabamla gelirim ve 3 kişi daha alırım. Biraz vakit geçince son durumu söyleyeceğim ama çok güzel bir fikir. :cat:

mr cool buyur benle gel yol arkadaşı olursun, masrafa ortak olurum falan diye şart koymuşsun ayıp etmişsin , yola çıkarken bana bi kutu kola alırsın hesaplaşmış oluruz, ben senin msjda sadece altını çizdiğim kelimeleri algılayabildim, hiç lafı bile olmaz

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Sizde yine iyiymiş,aqua land de giriş 35 ytl :) Gerçi bize 25 ytl yapmışlardı gurup için ancak burası gerek yiyecek içecek bakımından gerekse giriş bakımından daha uygun fiyatlar sundu.

Biz de de giriş 30 ytl.. Ama bi ara kampanya yapmışlar, yanlarında büfe var, ordan herhangi bişey alırsan 20 ytl :) Biz de bi su alıverdik işte :mrgreen: Yani önümüz de ki günlerde 30 ytl ye gireceğiz :pr:

Moderatör (forrap)
uglychild,seni atlamışım kusura bakma Sercanım :) Hoşgeldin,bizde seni özledik.Gelebilirsen bu etkinliğe çok seviniriz :)Haftaya pazar a kadar buradasın sanırım ?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Biz de de giriş 30 ytl.. Ama bi ara kampanya yapmışlar, yanlarında büfe var, ordan herhangi bişey alırsan 20 ytl :) Biz de bi su alıverdik işte :mrgreen: Yani önümüz de ki günlerde 30 ytl ye gireceğiz :pr:

Aqualand in bir eşi daha var.... Sanırım o da aynı kişinin.... Zaten dünyada 2 taneler.....

Bizim su parkımız sizin su parkını döver.....:queen::queen::queen:

dishy, korku tüneli dediğin şey yarı açık yarı kapalı içinden botla kayılan tünelse bu gideceğimiz yerdede var...binmek için sıraya geçiyorsun bot kapıp yukarı çıkıp biniyosun, sıradayken tünelin içindekilerin çığlıklarından sırayı terkeden çok oluyor :queen:

Bide arkadaşlar gideceğimiz yerde kamikaze diye bir kaydırak var yanılmıyorsam saat 5 ten sonra falan açıyolar onu normalde kapalı oluyor, 2 kişinin gözetiminde kamikazeden kayılabiliyor...ben merdivenleri çıktım ve çevredeki binalardan daha yüksekte olduğumu gördüm yaklaşık 5. kata falan denk geliyor, özellikle sırt üstü tamamen kaydırağa yatarak kayman hakkında uyarıyorlar yoksa kaydıraktan çıkıp yere çakılma ihtimalin var :pale: o kaydırak açılınca bütün aquacenter onun çevresine toplanıyor zaten :queen:

bide yağmur dansı geyiği var yerden fıskiyelerden su fışkırıyor dj müzik çalıyor çılgınlar dans ediyor (ben kenarda alkışlarım sadece :queen:)

neyse resimleri koymuş tuncer zaten keyifli bir yer...
görüşmek üzere...

Aqualand in bir eşi daha var.... Sanırım o da aynı kişinin.... Zaten dünyada 2 taneler.....

Bizim su parkımız sizin su parkını döver.....:queen::queen::queen:

Puhahaahaahah :queen::queen::queen:

dishy, korku tüneli dediğin şey yarı açık yarı kapalı içinden botla kayılan tünelse bu gideceğimiz yerdede var...binmek için sıraya geçiyorsun bot kapıp yukarı çıkıp biniyosun, sıradayken tünelin içindekilerin çığlıklarından sırayı terkeden çok oluyor :queen:

Yok hayır bu tamamen kapalı, göz gözü görmüyor, korkudan erkek arkadaşımın omzuna tırnaklarımı geçirmişim :queen::queen:
Sırada korkup terkedenlerden birisi elimize tutuşturdu botu bizim, binmeyecektik aslında, botu elimize verince biniverdik.. Sonra tadına doyamadık, arka arkaya 4 kere bindik :queen:

Tunciii, tamam yazmayacağım ::blushani

manisa tayfasından ilk net katılım benden forrap,yaz benide +1..

bende istiyom bende istiyom nasipse bende ::plus1::eek:larak ordayım.ama ilerleyen günlerde daha kesin cevap veririm.mesela 4 agustos cumartesi günü kesin cevabı söylerim(durumumu biliyorsunuz dostlar)suları taşırmaya can atıyorum yupppppiiiiiiiiiii

eee gürkay,mecit,umutus gider de, biz eksikmi kalırız :cherry:
bende büyük ihtimal +1,5 gelirim (0,5 oğlum oluyor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar