ins katilim sadece manisa mt ve izmir mt deildir. deilse bende gelebilirim. benide ekleyin listeyedaha dorusu bizi
"esim ve ben"
gel hocam ortaca MT de katılabilir...ama bizimde yolumuz düşerse o tarafa bizde sizin gezilere katılırız baştan pazarlık yapalım :queen::queen:
geçmişş olsun umarım fazla bişey yoktur motordaaabugün öğlenden beri canı acaip sıkılıyordu...bu gün öğlen kipaya uğrayayım dedim hayyy uğramaz olaydım ya..!!! bornova kipaya benzinlik tarafından girdim tam garaja dönen ilk virajda yolun kaymak gibi kayganlığında dolayı ve havanın da aşırı sıcaklığından dolayı yolun erimesinden dolayı malesef ki sürüklendim biraz...![]()
...
ist.da yokki böyle bi mekan kardeşim adam gibi bizde gidip kurtlarımızı dökelim...izmir'emi taşınsak ne yapsak...ale:
Daha motoru almadın mı sen?....... Oooooo kaç yıl geçti hala alıcan ha......
Otobüsle mi gidiceksiniz?.......
geçmişş olsun umarım fazla bişey yoktur motordaaa
en önemlisi sende bişey yokturrr gerisi hallolurrr
olurda motor uzun yola çıkmazsaa
otobüste yol arkadaşı olursunn bana
darksilence
Çok geçmiş olsun ya.
Nazarrrrrrr var üzerimizde söylüyorum size
darksilence geçmiş olsun öncelikle....
yeni İzmirli olarak sorayım. kuşadası kaç km ? otoyoldan mı gidiliyor ? dönüş saat kaçta olacak ? serde acemilik var gece sürüşünden çekiniyorum bi de hiç uzun yola çıkmadım azıcık tedirgin gördüm sanki kendimi.
Dark,çok geçmiş olsun:rendeer:
Belifeless,ÖzGE topici patlattı Tuncay hakkatende,ben patlatamadım adım Tuncer olduğu içinBu ikinci oluyor işin güzeli,bundan sonra bende sana Özge,Özün,Özler gibi isimlerle hitap edicem
![]()
Allah'tan Antalya'lıyım ve Allah'tan pazar günü aquaparktaydımYoksa çatlardımmmmmmmmmmm :mrgreen: :queen:
İyi eğlenceler, korku tüneli var mı bilmiyorum ama adrenalini en yüksek o :queen: