İzmir İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Arkadaşlar herkese tekrardan merhabalar. Bu seferde karşınızda Festival etkinligi ile karşınızdayız 
Fazla uzatmadan festival tarihi 19 20 21 22 haziran olmak üzere izmir mt grubu gruplara bölünerek festival yolculuguna başladı.
Bu arada haberımız yoktu ben görmedim etkinlik konusu nerede diyen arkadaşlara İzmir mt'yi takip etmelerini yada izmir mt facebook adresini takip etmelerini öneriyoruz. https://www.facebook.com/groups/1478368649057335/?fref=ts
Gelelim fotograflara
Aslında daha kalabalıgız fakat grubu katılım günlerine göre bölmek zorunda kaldık.
Sabah saat 9'da gaziemirden kuşadasına yola cıkılmak üzere toplanıldı.
Leovince egsozlu mt09 inanın motoru görmeden 4 silindir sesi zannedersiniz
tok gür ve korkutucu.
Kamp alanına vardık cadır kurma zamanı..
Diyarbakırdan izmir rotasını tamamlayan ve beni görmeye gelen yunuscan forum üyemiz.:cat:
Pamir arkadasımızın cadırı biraz kızılay cadırına benzeyip fazla yer kapladıgı icin insanları huzursuz etsede yapacak birşey yok
Goktug hazal cifti..
Jadeyi gelip bu pozu vermeden olmuyormuş
O kadar jade pozu cekildi hic biri bunun kadar iyi durmadı. Jade beach clup ERKEGİ
İşte en sevdigim dakikalar. Gün batımına dogru..
Aksam konser icin meydanda toplanıldı .. Fakat bir önceki gün halat cekme yarışı vardı.. İzmir mt'yi yenen olmadı
Batuhan elif çifti.
Sadık. Cem. Alper 3lemesi
Plaket alma zamanı
İzmir mt motosiklet.net adına plaketimizide aldık.. Reklamımızıda yaptık 
Yakında t-shırt ve pankartlar ile geri dönecegiz
Yarısı geceleyin kaybolsada izmir mt ekibi
İzmir mt erkekleri Plajda
Bu güzel etkinligin sonuna geldik gerçekten başarılı bir festivaldi .. Düzenleyen emegi geçen herkese teşekkürler.
Festival bitti toplanma zamanı..
Mustafa paraları sayarken
Cogumuz gündüz erken saatlerden yada geceden gittiler.
Kalanlarla son hatıra pozları
Yükümüz tamam eve dönme vakti.
Bir sonraki gezi konusunda görüşmek üzere
:king:
Fazla uzatmadan festival tarihi 19 20 21 22 haziran olmak üzere izmir mt grubu gruplara bölünerek festival yolculuguna başladı.
Bu arada haberımız yoktu ben görmedim etkinlik konusu nerede diyen arkadaşlara İzmir mt'yi takip etmelerini yada izmir mt facebook adresini takip etmelerini öneriyoruz. https://www.facebook.com/groups/1478368649057335/?fref=ts
Gelelim fotograflara
Aslında daha kalabalıgız fakat grubu katılım günlerine göre bölmek zorunda kaldık.
Sabah saat 9'da gaziemirden kuşadasına yola cıkılmak üzere toplanıldı.
Leovince egsozlu mt09 inanın motoru görmeden 4 silindir sesi zannedersiniz
Kamp alanına vardık cadır kurma zamanı..
Diyarbakırdan izmir rotasını tamamlayan ve beni görmeye gelen yunuscan forum üyemiz.:cat:
Pamir arkadasımızın cadırı biraz kızılay cadırına benzeyip fazla yer kapladıgı icin insanları huzursuz etsede yapacak birşey yok
Goktug hazal cifti..
Jadeyi gelip bu pozu vermeden olmuyormuş
O kadar jade pozu cekildi hic biri bunun kadar iyi durmadı. Jade beach clup ERKEGİ
İşte en sevdigim dakikalar. Gün batımına dogru..
Aksam konser icin meydanda toplanıldı .. Fakat bir önceki gün halat cekme yarışı vardı.. İzmir mt'yi yenen olmadı
Batuhan elif çifti.
Sadık. Cem. Alper 3lemesi
Plaket alma zamanı
Yakında t-shırt ve pankartlar ile geri dönecegiz
Yarısı geceleyin kaybolsada izmir mt ekibi
İzmir mt erkekleri Plajda
Bu güzel etkinligin sonuna geldik gerçekten başarılı bir festivaldi .. Düzenleyen emegi geçen herkese teşekkürler.
Festival bitti toplanma zamanı..
Mustafa paraları sayarken
Cogumuz gündüz erken saatlerden yada geceden gittiler.
Kalanlarla son hatıra pozları
Yükümüz tamam eve dönme vakti.
Bir sonraki gezi konusunda görüşmek üzere
Son düzenleme: