(izmir mt) konaklamalı kuşadası gezisi fotoğrafları

23 NİSAN İÇİN PLANLADIĞIMIZ ve ertelenen KUŞADASI gezimiz başarı ile gerçekleştirilmiş ve BEĞENİNİZE sunulmuştur :rendeer:

cumartesi günü sabahtan serbest tarzda yola çıkışımızla başlayan c tesi akşam mangal ve aperatif alkolle devam eden uzun sohbetlerin yapıldığı sakin bir mekanda uyku keyfi ile tamamlanan PAZAR sabah kahvaltısıyla taçlandırılan, öğleden sonra mangal ve semaver ile kendimizi ödüllendirdiğimiz çok keyifli bir yol ve grup sürüşü ile sonlandırılan gezimizin ayrıntıları resim çeken arkadaşlarımız tarafından paylaşılacaktır.

not; resimlerde ALKOL görüntüleri olacaktır. yıllardır bu konuyu tartıştığımız için gece kaldığımızdan hiç kimsenin motosiklet üzerinde ALKOL almadığını belirtmeyi ve bu konudan rahatsızlığı olan arkadaşlarımın mümkünse yazmamasını diliyorum :wiinkk:

p5010087.jpg

By deka35 at 2011-05-01

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 ----------

p4300001.jpg

By deka35 at 2011-05-01

İŞTE bu kapak resmi olmuş :queen:

gerisi yarına devam :cat:

p4300017.jpg

By deka35 at 2011-05-01

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:58 ----------

Çok güzel bir haftasonuydu, tüm arkadaşlara teşekkürler.:rendeer::rendeer:
arkası yarın.....
bizi izlemeye devam edin

Uzuuunn bir süre sonra tekrar merhabalar,allah içinize sindirsin.:cat: APV41 geçmiş olsun,umarım tekrarlamaz.:rendeer:

oncelikle geziye katilanlari bir taniyalim:

dsc0253tj.jpg

APV41

cengizamtr.jpg

APV41 in motoru

dsc0301ks.jpg

APV41 ve ailesi

devrm.jpg

DEKA

devrimamotor.jpg

DEKA nin motoru

devrimabiaile.jpg

DEKA ve ailesi

alperabi.jpg

ALP TUNAY

alpermotor.jpg

ALP TUNAY in motoru

emreduman.jpg

EMRE DUMAN

dsc0159l.jpg

EMRE DUMAN in motoru

okanr.jpg

BYOKKO

okanmotor.jpg

BYOKKO nun motoru

yunusemreq.jpg

YUNUS EMRE

yunusemremotor.jpg

YUNUS EMRE nin motoru

tigerc.jpg

ALLADDIN in motoru. senin profil fotonu cekememisim bagisla beni :(

bentd.jpg

WASHBURN24 (ben en tatli uykudayken fotografimi cekene cok tesekkurler :))

bnmmotor1.jpg

WASHBURN24 un motoru

karmamotor.jpg

gezi grubumuz boyleydi. en kisa zamanda mangal, ziyafet, keyif fotograflarimizda gelecek. Merak edenler icin ipucu vereyim;

mangalt.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Oh oh..Resimler güzel.... Prof makinalar ve çekiciler varsa fotolar da güzel çıkıyor tabiikine... :p

Elinize sağlık... :rendeer:

KBC

çok güzel ,fotoların devamı vardır heralde :) kısaca herşeyinize sağlık :p bu arada dikkatimi çekti vallace abi yok ortalarda göremedim kendisini ?
birde fotoğraflardaki " Yunus EMRE " ' abimizin motorunu sanki bizim hastanenin (yeşilyurt devlet hast. ) kapalı garajında görmüş olabilirmiyim acaba ? belki sadece benziyodur.

Sıcak kalpli insanlarla geçirilen güzel saatler... Herkese teşekkürler :rendeer:

Sizin adınıza sevinirken yüzümde bir gülümseme oluyor fakat ben gelemediğim için kalbimdeki buruk acıdan dolayıda yüzümdeki gülümseme kendini üzüntüye bırakıyor :D Neyse önümüzdeki maçlara bakacaz artık.Mükemmel bir hafta sonu olmuş.Fotoların devamını sabırsızlıkla bekliyoruz...

çok güzel bir geziydi. sizinle vakit geçirmek gerçektende çok keyifliydi.:cat: herşey için tesekkürler elinize sağlık.:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
p5010087.jpg

Bu sırt benim yahu..... Telif hakkımı isterim..... :p:p:p:p

Erhan ordan 2 puf bir şapka istiyom...Bak sitenin reklamını yapıyorum hergün.... :p:p:p

Sıcak kalpli insanlarla geçirilen güzel saatler... Herkese teşekkürler :rendeer:

Biz de seni tanıdığımıza çok memnun olduk. :rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:44 ----------

Sizin adınıza sevinirken yüzümde bir gülümseme oluyor fakat ben gelemediğim için kalbimdeki buruk acıdan dolayıda yüzümdeki gülümseme kendini üzüntüye bırakıyor :D

yapma böyle yaaa, içim paralandı şimdi.:salut::salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:46 ----------

Bu sırt benim yahu..... Telif hakkımı isterim..... :p:p:p:p

Erhan ordan 2 puf bir şapka istiyom...Bak sitenin reklamını yapıyorum hergün.... :p:p:p

Aga resmi çeken benim avantaları sen istiyon :pr::pr:
ama pardon 2 puf demişsin beni de unutmamışsın :cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu İzmir grubu çok tembel. Konuyu açıyorlar ama fotoğraflar 2 günden önce gelmiyor. :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
çok güzel bir geziydi. sizinle vakit geçirmek gerçektende çok keyifliydi.:cat: herşey için tesekkürler elinize sağlık.:rendeer:

Seninle çok vakit geçiremesekte tanıştığımıza memnun oldum..... :rendeer::rendeer::rendeer: İzmir'e de bekleriz.... :rendeer:

valla çok güzel :) direk şu benim çinliyi satıp sağlam bişey alasım geldi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar