ne alacam Cem, benzinin 5 tl ye satıldığı ülkemizde ne alınır

ayrıca benim yazdığımın dışında konu özünden koptumu tartışma başlıklarıda çoğalıyor cevap hakkı doğuyor vesaire.
yani altını çizerek tekrar diyorum ki, Keşke Türkiye bırakın harley yapmayı, bir motosikleti seri üretse ve Mondial gibi piyasaya sürse?
Mondial gibi firmalar kalkıp o çinlilerin motorlarını burada satmaya çalışacağına bir türk malı satılsa keşke, kaliteyi geçtim.
ayrıca diğer cevap hakkı; Harley firması hiçte öyle kör topal gitmiyor. Bildiğin Mega fabrikası var, ve bugün SS den daha hızlı kalkabilen aynı sürat tepkimelerine sahip motorsikleti var.
Honda ile Harleyi nasıl kıyaslayacaksın. Motoru icat eden Harley, onu her alanda geliştiren Honda,araba motoru uçak motoru robotlar bilmemneler pist 1.likleri.
Honda yı kötüleyen yok ki
Yamaha yı da kötüleyen yok. yanlış algınalıyorum sanırım.
daha önce buluşmalarımızda söylendiğim gibi. 10bin liranın üzerinde bütçem olsa düşünmeden alacağım motordur harley. Ayrıca Shadow'un tipide çok hoşuma gidiyor, şimdi o titremiyor mu? titriyomuş bilmemneymiş bunlar benim için önemli değil.
ben 2002 yılında Harley bot giyip, "Bir gün Motorun üzerinde de giyeceğim bu botu" diye hayal kurmuş bir insanım. hayat şartları bize aldırmıyor o ayrı konu
ama sadece Titriyor diye -ki yeni modellerinde bu yok denecek kadar az- Motorsikleti İCAT eden firma yı kötülemek ayıptır. farklı pazarlara motor üretmektedirler.
Honda'cısın, SS/Naked kullanıyorsun, Harley kötü motor.
Cehalet..