Volkan sana da ayrıca teşekkür ediyorum:rendeer: Er-5 için.Kafayı toparlayamadım halen.125den sonra 500 çok pis ruh durumuna soktu beni.:bounce::bounce::bounce::rendeer::rendeer::queen:Sol aynayı yaptırınca sana kör nokta aynası alacam :queen::queen::queen::bounce::bounce::bounce:
Ooo iyimiş bu,bi tura bi ayna.Bu anlaşmayı sevdim ben.Bidahaki sefere çık dolan 2-3 saat de bi bakımını yaptırıver makinenin malum geldide geçiyo vakti.![]()
yaw ben baya kopmuşum sen motoruda mı değiştirdin wallaha haberim yokk ya çok özledim herkesiii burnımda tütüyorsunuz
çeşmeden beri kimseyi gördüğüm yokk
bana bozuk atyrsun gelmiyrm toplantılara diye ama
zannediyormusunki içim gitmyr gezilere toplantılara
ama motor olmayınca insanın eli ayağı bağlanyr ne yazıkki
çeşmeye sırf sizle olmak için biliyrsun otobüsle geldim dönüş eziyetti nerdeyse mahsur kalıcaktım
izmire toplantılara gelsem otobüs erken bitiyr
yoksa bağlasalar durmam burada anlayacağın
gözü kör olsun motorsuzluğun naparsınnnr:
r:
ale:
bu arada ii olmuş saçları kestirmen yakışmışş
pek bi afilli olmuşsun
hem üzme sen canını beyazlar falan var diye
son araştırmalara göre
bayanlar kır saçlı erkekleri daha çekici buluyorlarmış(nesini anlamadım ammmaaa neyseee):queen:
Ha çeşme gezisinin otobüs bulmada yaşadığın sorunları göremediğimiz için pek bilmiyoruz ama bu böyle olmaz.Motor alacağın yok,sana da bi Ford Ka alalım.Hemşehirlilerini yalnız bırakma.Modifiyem.com dan sakın kopma...:queen::queen::queen::bounce::bounce::bounce::cat::cat:
Ben de fazladan baston kilit var şifreli hemde...İlk taliplisine verecem ahhahaaa
her ne kadar manisalı olmasamda hemşerilerime toz kondurmamm ben
çoluk çocuğa karışınca senide görürüzz KA mı alıyrsun C4 mi bilmem artık
ben torun torbaya karışana kadar tek aşkım 2 teker cnm KA lar senn olsun