karmaşık duygular içerisinde
o zaman kendimi ödüllendirip
motosiklet im ile güzel bir gezeyim bugün...
Fotoğraflar süper
Eline sağlık Özcan ..
Yav ben bu fotoğraf makinesini beğendim,farkettiniz mi bilmiyorum ilk defa fotolar arasında kırmızı göz vakası yok(Hiç olmazsa bende olurdu,flashlı çekilmiş fotolarda kırmızı göz yok,valla güzel.)
Gece için herkese teşekkürler,gerçekten her zamanki gibi çok güzel bir geceydi..
Fıstıklar için Davut a :cat:
Kaymaklar için Karmacomamıza teşekkürler :cat: (Hoşgeldin kutsal topraklara).
Birazdan başlık açıcam gezi ile ilgili,takipte olun![]()
Yükleyin hepsiinni... :Hadi görelim bakalım nasıl oluyomuş....![]()
Fıstıkların sonuna yetişebildik,ama Mustafa'nın Afyon kaymakları langırtta doping etkisi yaptı...Hoş Kaymakalrı maçtan sonra yedik ama olsun hahahaa DİMİ ERDEMMmmm emanetimi alamadım senden.Sorun değil.
Ağzımızı tatlandıran,neşemize neşe katan dostlra teşekkürler...
(Pantolon fena çamur olmuş yalnız onu farkettim gece)
Abi yüklücem bu akşam hepsini ama 1 foto var tereddüt ediyorum yükleyip yüklememek konusunda:silent: Aslında biliyoruz çay ağacını çok sevdiğini ama bu kadar sevilirmi dedirtcek bir foto:cherry: Neyse yüklerim akşama artık kim nasıl düşünürse düşünsün inşallah herkes benim gibi iyi yönünden bakar olaya ve aranızdaki sevgiden dolayı böyle bir poz olduğunu düşünür![]()
Hayır da anlamadığım senin benzin tahliye hortumun nası çıkmış....:silent::silent:
Birde çalışmaya uğraştın .....:silent::silent: Benzinsiz motor çalışırmı?....:queen::queen::queen:
Artık herkes anlamıştır şahane cuma oyununu.....:cat:
Eğlencesi için yaşamak lazım....:cat:
Yaşamak içinde kalbinin olmaması lazım (hastalık olarak).
Ciddi riskli bir oyun,her an biri kalpten gidebilir..
Eee boru değil,koca İzmir MT ahalisinin dalgasına mağruz kalıp üstüne bir de İzmir MT obasına çay ısmarlamak..