[İzmir MT]30 Kasım Cuma "Birisi Kaçırmış" buluşması-Teras Cafe-

şu ana kadar kimsenin kanı kaynamadı bakalım ne zaman ne çıkar belli değil :)

şu ana kadar kimsenin kanı kaynamadı bakalım ne zaman ne çıkar belli değil :)

Kaynamaz olurmu abi :p Kanım 7 gün 24 saat kaynıyor ama kızıyonuz diye çaktırmıyorum :queen: Çok istiyorsanız ortalığı hemen karıştırayım.Neeeee uzun zamandır gitmeyi planladığımız fakat bir türlü gidemediğimiz karaburuna mı gidiyoruz :silent: :p (geçen çarşamba ordaydım ama neyse :mrgreen:)

bence bir kan bağışı organize edelim :mrgreen: seni tümden bırakalım oraya :p yarını bekle sabırlı ol, vardır tuncerin bildiği bir şey belki hava kötü olacak diye ayarlama yapıyordur, belkide bu hafta dinlendirecektir bizi yada gurme için ayarlama yapıyordur EĞİTİM TOPLANTISI OLACAKTIR :p:p:p

ben dedim bu photoshopun sonu yok diye bakalım ilk banlanan kim olacak:p

Moderatör (forrap)
Ben banlamam banlarım :p
Ben seçilmem seçerim gibi oldu demi...
Photo shoplar artarak devam ediyor,hadi hayırlısı:)

Cengiz abi,bu hafta toplantıyı nerede istiyorsanız orada yapalım (ben yokum malum akşam vardiyası).
Eğitim olayını doğru düzgün bir şey yapmak için bir kaç hafta sonra yapalım..

eğitim olayını bence tahta gibi bişeyin başında ve grup sürüşü ağırlıklı yaparsak çok faydalı olabilir gibime geliyor.
duayenlerimiz bu konuda bize bişeyler hazırlayıp anlatırlarsa çok faydalı olur diye düşünüyorum:cat:

yarın akşam herkezin fikrini soralım toplantı ve gezi için sonra bu başlığı törenle gömelim:salut: yenisi gelsin,benim gibi yaşlandı ve tehlikeli olmaya başladı :cherry::cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
1 e 5 veriyorum...İlk banlayan forrap olacak.......:p:p

varmısın iddaasına alp, biraz daha bu şekilde gidersek site banlanacak kökten, en büyük M Ü K ( motor üst kurul ) tarafından, o yüzden aklımızı başımıza alalım sitemizi sevelim,sahiplenelim,sulayalım,büyütelim :cat::rendeer:

Evet yetenekleri görelim.Varmı başka çalışma hazırlayan :silent:

Bu arada eğitim kuru kuru olmaz bence.Eğitimin ardından kendimizi yollara vurup şehrin gürültülü ve kirli havasında uzaklara gitmeliyiz.Ciğerlerimizi oksijenle doldurup aldığımığımız eğitimi pekiştirmeliyiz :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar