İZMİR)MT:30..01.cuma akşamı sıcak yuvasında toplanıyor .

evet arkadaşlar bu cuma yine sıcak yuvamızdayız MARPUÇ KAFEDE .
KATILIM :SAAT 19.00. VE GECENİN İLERLEYEN SAATLERİNE KADAR .:cat:
ÇEREZLER BENDEN :queen:

:cat:

BU TOPLANTIDA KONUŞULCAK ÇOK ŞEY VAR SÜPRİZ OLSUN :cat::rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cesur şüphelendim ben senden onagöre,sen bu marpuçla ortakmısın devamlı topiği oraya açıyon:p:p:p:queen::queen::queen::bounce:

cesur ben yine gelemicem ama bidahaki cuma toplantısında ordayım herkese saygılar sevgiler...

cesur şüphelendim ben senden onagöre,sen bu marpuçla ortakmısın devamlı topiği oraya açıyon:p:p:p:queen::queen::queen::bounce:

evet ümmet abim bütün mekanlarla ortağız bize kim deyer verirse ve ilgi gösterirse bizde onun mekanına gideriz ve herkesin ortak noktası olduğu için herkese yakın fiyat. olarakta uygun bu kırizde kim 1.50 liraya çay içer biz 75 liraya içiyoz :queen:ümmet abim senide bekleriz :rendeer:

bu toplantınız size pazar günü için bi toplanma yeri ayarlatsın eş zamanlı bütün il gurupları tepki gözterelim derim :rendeer:

http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/55982-mtli-il-gruplari-lutfen-okuyun.html

gerçekten çok anlamlı ve önemli bir dayanışma olur bu konuyu konuşşacağız bu işler üç beş kişiyle olmaz eyer sesimisi duyuracak deyerde bir destek olursa .seve seve bizde izmirimizde sesimizi duyururuz kardeşlerimiz ölmesin kalbimiz sizinle her zaman bunu bilmenizi istiyoruz :rendeer:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aranızda olmayı çok isterdim cesurum ama şuan istanbuldayım,fuarı bekliyorum izmire geldiğimde artık katılırım buluşmaya.

siz fura geliyosunuz demi yola çıkarken haberim olsun .

aranızda olmayı çok isterdim cesurum ama şuan istanbuldayım,fuarı bekliyorum izmire geldiğimde artık katılırım buluşmaya.

siz fura geliyosunuz demi yola çıkarken haberim olsun .
ümmet abim bu toplantıda fuar içinde konuşçaz gelcekler varsa ona güre haber vercem billet ler için ben gelcem kesin .:cat:

gerçekten çok anlamlı ve önemli bir dayanışma olur bu konuyu konuşşacağız bu işler üç beş kişiyle olmaz eyer sesimisi duyuracak deyerde bir destek olursa .seve seve bizde izmirimizde sesimizi duyururuz kardeşlerimiz ölmesin kalbimiz sizinle her zaman bunu bilmenizi istiyoruz :rendeer:

kalbinizin bizimle olduguna eminiz...
pazar günü için acele ederseniz mutlaka gerekli katılı saglarsınız
bizim kalbimizde sizinle :rendeer:

cesur ben yine gelemicem ama bidahaki cuma toplantısında ordayım herkese saygılar sevgiler...

bekleriz bir gön sende katılacaksın bize :queen::rendeer:

kalbinizin bizimle olduguna eminiz...
pazar günü için acele ederseniz mutlaka gerekli katılı saglarsınız
bizim kalbimizde sizinle :rendeer:

bu tür organizeler 3.veya 5 kişiyle olmuyor bunu izmir guruplarıyla buluşup
bizlere yakışır şekilde sesimizi duyurmamız lazım ve bunun için irtibata geşçem inşallah başarılı bir organize olur ve sizinle beraber sesimizi duyururuz :rendeer:

Son düzenleme:
izmir mt ye hareket gelmiş n güzel:cat::cat:

bende geliyom bu sefer hadi bakalım

Son düzenleme:
benide yaz cesur um kartal ım bu arada bizde izmir olrak burada motosikletleri farkedin miting i yaparsak çok ses getireçegine inanıyorum benim dükkan a gelen izmir basınına haber vermek benden beni kırmazlar sonuçta yemekleri benden yiyorlar.:)

benide yaz cesur um kartal ım bu arada bizde izmir olrak burada motosikletleri farkedin miting i yaparsak çok ses getireçegine inanıyorum benim dükkan a gelen izmir basınına haber vermek benden beni kırmazlar sonuçta yemekleri benden yiyorlar.:)

davut akşam toplantıda göndeme getireceyiz bu konuları bi toplanalım hele .:wiinkk:bütün mt izmiri bekliyoruz ve dostlarımızı :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar