[İzmir MT] 28 Eylül Cuma İftar Yemeği

BEn resimleri çok ama çok sevdim ya neden acaba ?? :)
Yoksa çoğunda fırlamış olmamdan mı karelere :queen::queen:...
Amma karizmatik bi fotoğrafım da olmuş yani çok sevdim :bounce: :queen:..

Şaka ve hepsi bi yana o gün takır takır fotoğraf çeken ve üşenmeyip o kadar resimi sitede bizimle paylaşan, emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler :rendeer::rendeer:..

Bir dahaki toplantıda görüşmek dileğiyle ::cheeeeer....

Bu arada Duyulmasım Ahmet im, siparişler hazırda beklio.Sen çayları demle ben gelir taşır üstüne de içerim :wiinkk::wiinkk:.. Tabak olayına da girmeyelim yani lütfen :queen:..

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Elinde başka resimleri olan yokmu yaaa......:silent:

varda saklıyorlar belge olarak sonra aleyhimize kullanacaklar bölücü bunlar kardeşim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bundan sonrasının bölüneceğini hiç sanmam......:cat:
Bölünse bölünse 30 yaşın üstü moruklar olarak bölünürüz.......

Son düzenleme:
resim yükleyip zahmete girenlere sevgiler...cantlarım nasılda parlamış reflektörlerimi beğenmeyenler utansın kardeşim :queen:

bugün pistte hasan ve nemrutu destekledik gönlümüzün şampiyonu oldu ikiside...yanlız cbf250 lere kıl oldum başımızı ağrıttılar o ne kötü sestir hala kulaklarımda...

aynen valla tüm gece cbf250 ler döndü kafamda. bir ara kask montla uyurken buldum kendimi. uykuda bile full korumaydım:p

Ya 2 dir soruyorum cuma günü yemekte burgmanı olan arkadaş kimdir?
Henüz yeni olduğum için pek kimsenin ne kullandığını bilmiyorum da.
Bende fena halde burgmana kafayı taktım almayı düşünüyorumda biraz bilgi verirse motoru hakkında sevinirim
çevremde hiç burgman kullanan kimse yok malesef_??
Aklımdaydı kimin diye bakıcaktım ama sonra kaçırmışım pasaportun orda göremedim motoruda zaten.

walla bu iftara en çok ben sevindim sanırım
herkesi çok özlemiştimm
gerçi benim şöför biraz yavaştı iftar yalan oldu
ama önemli olan sizlerle birlikte vakit geçirebilmekti

Bende fena halde burgmana kafayı taktım almayı düşünüyorumda biraz bilgi verirse motoru hakkında sevinirim
Aklımdaydı kimin diye bakıcaktım ama sonra kaçırmışım pasaportun orda göremedim motoruda zaten.

Burgman var mıydı ya toplantıda ben görmedim. Görsem kesin binerdim allah allah

walla bu iftara en çok ben sevindim sanırım
herkesi çok özlemiştimm
gerçi benim şöför biraz yavaştı iftar yalan oldu
ama önemli olan sizlerle birlikte vakit geçirebilmekti

Sen virajlarda yatmamışsın diye duydum ondan Racingİski de basmaya kokrkmuş. Yoksa açardımdım gazı 260-270 gelirdim dedi.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Scooter sınıfında son noktadır kendileri... Çok güzel ve sağlam motor....Alabilirsin.... Verdiğin paranın karşılığını alabileceğin motor....

Ben de çok seviyorum.....:cat:

oo ekici grup arkadaşları ve 1-2 arkadaş erkek kaynaşmasıyapıp bi dedikodu çevirdiler o akşam ama çözemedikk i-benle
anlayan anladı ya neyseeee

Burgman var mıydı ya toplantıda ben görmedim. Görsem kesin binerdim allah allah

hakketen sen bütün motorları denedin zaten benimde gözümden kaçmadı :)
kaçırmışın gül gibi burgmanı ön sırada duruyodu walla resimlerdede varda sahibini kaçırmışız malesef

Scooter sınıfında son noktadır kendileri... Çok güzel ve sağlam motor....Alabilirsin.... Verdiğin paranın karşılığını alabileceğin motor....

Ben de çok seviyorum.....:cat:

bende öyle olduğunu düşünüyorum fiyatlar hazır düşmeye başlamışken çok bi gazım var alıcam heralde kısmetse.
asıl kalbimde bi enduro almak varda bu scooterın rahatığına çok alıştım tereddüt ediyorum yapabilirmiyim diye yoksa en büyük idealim bi 1150gs almak ama daha erken hem öyle bi motor için henüz 3500km yolum var motor üstünde. zaten en aşşa bi 12.000ytl çıkarmak lazım cepten heralde gs içinde.

Çok güzel bir toplantı oldu ya. Orda bulunduğum için çok mutluyum. Daha sonraki toplantılarda görüşmek üzere...:):):)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
oo ekici grup arkadaşları ve 1-2 arkadaş erkek kaynaşmasıyapıp bi dedikodu çevirdiler o akşam ama çözemedikk i-benle
anlayan anladı ya neyseeee

İzmir mt nin can konuları hakkında erkek dedikodusu yaptık kıs...Senle bi alakası yok....:cat::cat: Yoksa kovarmıydık seni....:queen::queen:

o burgman gruptan birinin değildi sanırım bende gördüm gri renkli ama daha önce hiç bi toplantıda görmedim o motoru yani şansına küs bence:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar