[İzmir MT] 28 Eylül Cuma İftar Yemeği

Cümleten Hoşbulduk...
Güzel bi akşamdı. Her nekadar bek kimseyi tanımasakta iyi vakit geçirdik. Bundan sonra imkan bulabildikçe kız arkadaşımla tüm organizasyonlara katılmaya çalışıcaz.
Pazargünü pınarbaşında görüşmek üzere.
Birde sebonun önünde bi tane burgman vardı sahibini kaçırmışım sanırım pasaporta gelmedi. Hazır fiyatlar düşmeye başlamışken bende bi burgman almayı düşünüyorumda bi denk gelirse bi ara düşüncelerini öğrenmek isterim kullanan birisi olarak. Senatörde pişirdim kendimi artık yetmemeye başladı bu :p

Çoookk güzel bir akşamdı,herkese teşekkürler:cat:

Yeni gelen arkadaşlar tekrar hoşgeldi:cat:
Incredible,heavy_incitement,kolpa ve diğer dostlar,tekrar hoşgeldiniz aramıza :cat:...

Nemrut,seninle tanıştığıma memnun oldum:wiinkk:Yarışta başarılar...

Buna kim inanır? Kadir İnanır ama o da aramızda yok :) Buton çalışmıyor ne yav :mrgreen: Ben senin mesajdan bir fotoğrafı açtım bak yukarda,diğerlerini açmadım çünkü boyutlandırma yapmamışsın 2 saat beklemesin millet koca koca fotoları,forum düzenini de bozuyor.Upload etmeden önce 640x480 pixel olarak boyutlandırırsan (upload sitelerinde boyutlandırma da oluyor,biliyorsundur) daha iyi olur.Eline sağlık fotoğraflar için.

Tanıştığımıza çooooook memnun oldum,beklediğim gibi temiz bir arkadaşa benziyosun (yeni banyo yapmıştın farkettik:p).Bundan sonra sürekli bekliyoruz ona göre:rendeer:

:) Eywallah forrapçım tanıştığımıza bende çok memnun oldum... bi dahaki toplantılarda beraberis... bide elin değmişken diğer fotolarıda açsaydın ya:cherry: ewt temizliğime gelince sırrını söylerdim ama şimdi burda banyo ürünlerinin reklamını yapmış olmiim... :bounce:

MT izmir in resim sorumlusu olarak üzerime düşen görevi yerine yine başarıyla getirdiğime inanıyorum.

Son düzenleme:
izmir mt ye yakışan bir toplantı oldu yine:wiinkk: herkese çok teşekürler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yarın bu kadroyu Pınarbaşına bekliyoruz..... Extra gelecekleride bekliyor4uz....

Yarın bu kadroyu Pınarbaşına bekliyoruz..... Extra gelecekleride bekliyor4uz....

neden bılmıyorum ama sana katılıyorum:p:p:p:p gercekten arkadaslar yarın cok sıkı toplanıp pınarbasına gıtmelıyız hasan arkadasımızı kardesımızı abımızı desteklemeye

gelmeyenlere ne ceza verellım???:p:p:p:p:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
neden bılmıyorum ama sana katılıyorum:p:p:p:p gercekten arkadaslar yarın cok sıkı toplanıp pınarbasına gıtmelıyız hasan arkadasımızı kardesımızı abımızı desteklemeye

gelmeyenlere ne ceza verellım???:p:p:p:p:p

Bide katılma istersen......:wiinkk::wiinkk:

hasan kardeşimi bu gün ziyaret ettik çok candan çok içten bir insan bizi kapıya kadar uğurladı yarın hepimizin desteğine ihtiyacı var tam kadro orada olmalıyız MT İZMİR nasıl büyük bir grupmuş orada olup bunu ıspatlamalıyız hasan kardeşim yarıştan önce ve sonra yanımızda olacak onu yarışa en iyi şekilde hazırlamalıyız kazanması önemli değil orada olup bizim için piste çıkması bile yeterli rakipleri çok iddaalı ama bizde TÜRKİYE MT yiz iddalı olmamıza GERENK yok biz sadece ikinciyi arıyoruz :queen:

Yaw arkadaşlar iki gündür giremedim eve ve şimdi açtım baktım topiğe. Gerçekten çok güzel bir gece olduğunu resimlerle yazılanlarla hepsi bir arada tekrar hatırlatıyor :) :)... Pazar gelemesemde :salut: kalbim mt nin yanında olucak. Hadi size iyi eylencelr :cat::rendeer:..

İftar yemeğiniz afiyet olsun dostlar,pis yemişsiniz yalnız,tabakları yıkamaya gerek kalmamış,hele ki şurda bi erdem var ki cilasını kaldırmış tabağın heyvan hehehheee
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ben de yeni evi buldum gibi,1 kat,enteresan bi ev.Motoru balkona koyabilme olanağım da olduğundan iyi olacağını düşünüyorum.Tabi kesin değil ama yüksek ihtimal tutacağız o evi.Ev hayırlama davetiyelerini bi ara gönderecem de daha değil heheheeee.:rendeer::rendeer::rendeer:

Erdem biz seninle görüşemeyecez abicim bu gidişle...Evi tutunca 1 samsun 2 ekmek bi de benim emanetleri kapar gelirsin.Çayın benden hehehee

Pazar günü gelemiyorum annem burda,gezdirecez onu...

Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz derken yayınımız Dj. Umutus ile devam ediyor:mrgreen::bounce::bounce::bounce::queen::queen::queen::cherry::cherry::cherry::cherry::mrgreen:

biri çaymı dedi muratla ben motorları ısıtalım hemen gençler önden gitsin evi yerleştirsin biz geliyoruz

1 kat olursa eşta taşıma yatay olcak Cengiz abi,kat olursa dikey taşıma da gençlerden 2 çay karşılığı taşıttıracaz başka yol yok hehhee:mrgreen::):cherry:

Toplantıya iftardan sonra pasaportta katılmama rağmen çok keyifliydii.. (Bütün gece nazımı çekip beni dinleyip destek olanlara çok komacan kucak dolusu sevgiler.. Tek tek isim vermeyeceğimm onlar kendilerini bilirlerr.. :wiinkk: :rendeer:)
Ayrıca APV41 Cengiz Abi sana da çok teşekkür ederim.. :rendeer: Tüm gece sayende herşeyi unutup çocuklar gibi şendimm.. :mrgreen: ::fool::(Winnie the Pooh Anahtarlığı hala çantamda asılı bi bakan tekrar bakıyoo şaşkın şaşkınn.. Gören de beni 10-15 yaşında zannederr.. :queen: :queen: :queen: )

çekmeyin kardeşim çekmeyinn...!!!:queen:

başladı keyifler..ooooohh...:cat:

bu da bizim kemancı..saz arkadaşı da yanında:queen: gıyy gıyyy gıgııyyyyyyy gıy gıyyy gıgıyyyyyyy..:queen:

erdemin psycho halii...ilk defa..burada..:queen::p

izmir mt satıcıları...::ranntign

yanıyor ortalık..duman dumana...:queen:

huzurevi mt grubu karşınızda..yakına karmacoma da katılıcak bu gruba...:queen:

Son düzenleme:
aslında devamsızlık yapmayan bir üyeydim ama dün için verilmiş sözüm olduğu için gelemedim. bi dahakine inşallah..... seboda da pasaportta da iyi eğlenmişsiniz taaa burdan belli oluyo :)

Moderatör (forrap)
Sendeki fotolar baya bi sağlam dark (aradaki garip fotolar ayrı tabi :p).

Bu arada wallace a dedim,fentezi pozu o diye ama dinlemedi :p

Chopperrider ve Eczacı101 zaten size motorları geldiğinizde yıkatmadık diye böyle saldınız biliyorum ben:)İşi baştan sıkı tutmak lazımdı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar