[İzmir MT] 28 Eylül Cuma İftar Yemeği

ÖNEMSİZ VE GEREKSİZ DUYURU

Cuma günü akşam annem tam da bizim yemek yediğimiz saatte İZmirde olacak.Ankara'dan gelecek kendisi.Onu almaya gideceğimden aranızda olamayacağım.Diyeceksiniz ki annen niye geliyor.Arkadaşlar ev aramaya çıkacaz da annemle...diyeceksiniz ki annen olmadan arayamıyormusun??? Bekara ev vermiyorlarmış,hele ki öğrenciyse iyiden iyiye ev vermiyorlar...hele ki hem öğrenci hem bekar hem de motorcuysa kız artı ev verimyorlar...Kaçırırsan ne ala...

bu nedenle annemle ev arıcaz:bounce::bounce::bounce:

Yeppa ...büyüklerimin ellerinden küçüklerimiz gözlerinden ki zannetmiyorum benden küçük olduğunu öpüyorum...

Afiyet olsun ay balalar!!!

Ahmedim kardeşim ne güzel de anlatmışın olayı ama :queen::queen::queen::queen:... Seni aramızda görmek istioduk be ki bende emanetlerin vardı teslim edilcek :wiinkk::wiinkk:.. Kolay gelsin sana şimdiden..
E hem bekar hem öğrenci hem motorcu olmak zor olsa gerek :).. Olmadı topla atla gel bize :rendeer:.

bide elinde duble çay ile masa çevresinde gezinen hafif dolgun bi abi görürseniz korkmayın yanaşın gruba aha o grup MTizmir:bounce:

kim var bu tarife uygun bizim grupta allah allah. sen gel bakalım yemeğe o duble çaylardan sana söylemeyeceğim. Sana yağmurlu hava da su bile yok bundan sonra.

forrap , mecit, racing_iski , wallace , chatkut , rots , zardanadam , umutus , volkancimen , cagrigo , izmirlee35 , alp_tunay , heavy_incitenment , apv41 , darksilence , sandman , arapkadri , özer , bikerboy35 geliyosa bende gelirim :queen:

bu akşam işyerinin iftarı olduğundan son güne kadar bişi diyemedim, gözlem ve plan içindeydim, aynı zamada kamufle de oluyodum, mesai bitişine az kala vaziyeti teşhis ettim, iş yerinin iftarını ekebileceğime emin oldum,
o bey, bu hanım diye yemek yiyeceğime , dostlarala güle oynaya tıkınırım daha iyi, üstünede nargile mükafat gibi olur .

forrap , mecit, racing_iski , wallace , chatkut , rots , zardanadam , umutus , volkancimen , cagrigo , izmirlee35 , alp_tunay , heavy_incitenment , apv41 , darksilence , sandman , arapkadri , özer , bikerboy35 geliyosa bende gelirim :queen:

bu akşam işyerinin iftarı olduğundan son güne kadar bişi diyemedim, gözlem ve plan içindeydim, aynı zamada kamufle de oluyodum, mesai bitişine az kala vaziyeti teşhis ettim, iş yerinin iftarını ekebileceğime emin oldum,
o bey, bu hanım diye yemek yiyeceğime , dostlarala güle oynaya tıkınırım daha iyi, üstünede nargile mükafat gibi olur .

helal be sana kardeşim. zaten her gün 8 saat mesaide görüşüyorsunuz. benim de en sevmediğim iştir. gelebilmene sevindim

Ya bak ben hakketten acıktım ama. Biraz daha saat olsun da bi terslik olmadan damlayalım oraya :) :)..

karmacoma,mustafam en güzeli abicim boşver ne işin var işyerindekilerle iftarda gel sen dostlarının yanına ekmeği yemeğin suyuna banıp banıp yiyelim:queen::queen:

seviyorum sizi,
ekmeği tuza banıp BALIK yer gibi,
...... tındırıdım, :queen:

acıktım iyi diilim

topik kalabalıklaşıyor sanırım. Aktif online üyelr mi desem acıkanlar mı desem :) :).. forrap, karmacoma, sbircan, duyulmaz, rots, belifeless, holygun, chatkut

Moderatör (forrap)
3 saat kaldı büyük ana...Heyecanlıyım,sabırsızım,içim kıpır kıpır...

Tabi sizle buluşmaktan bahsetmiyorum,iftar vaktinden bahsediyorum:queen:

Ne demişler, " önce patlıcan,sonra canan" ya da onun gibi bişey işte,yemek saati yaklaştıkça düşünceler o yana kayıyor :p

Şimdi aklıma iğrenç bir espri geldi, İstanbuldaki Can isimli kişi istanbul köprüsünden geçince ne olur ?
Can boğazdan geçer :p
Kendim yazdım kendim oynadım...

All rights reserved.
Copyrite forrap Co.Inc.

EVEEEEEEEETTT. , akşama kadar ben o kadar dakkayı boşunamı sayıyom. şu anda sıgara konusunda çok hassasım ::angry2::

akşam bi sıgaradan soora senin bu sloganına destek bile olurum. ::melek02:

O zamana kadar ve her zaman tütün mamüllerine HAYIIIRRRR kardeşim!!!

iftara kadar sıgaraya, pepoya, çakmağa bile hayırr. bak inat etme rots aşşaı olmaz .

iski bende kalıyom izmirde, kimsenin işini görmüyo sanırım gidip dönmemeli durum, umutun gelme işi zor gibi, mecitin portakal yolu zaten kendi buluyo, ilk defa gelecek arkadaşlar var sanırım onlarlada tanışmadık malum,

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Durdunuz durdunuz son günde son anda coştunuz..... Günlerdir nerdeydiniz?....:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar