[İzmir MT] 28 Eylül Cuma İftar Yemeği

Moderatör (forrap)
Bu Cuma hep beraber ailece bir iftar yemeği yapalım dedik...

Bu cuma hep beraber Çorbacı Sebo da iftarımızı birlikte yapacağız.Wallace gidip bizim için güzel bir fiyat almış,ellerine sağlık wallace :cat:

Bir menü fiyatı almış,menü ve fiyat şöyle;

Menü
- Domates-Ezogelin-Mercimek çorbasından dilediğiniz,
- Tas Kebap
- Pilav
- Salata
Tatlı
- Kalbura bastı

Bu menünün ücreti bize özel olarak 10 ytl :cat:

İsteyen tabi ki başka birşeyler de alabilir yemek olarak,bu bize çıkartılan indirimli bir fix menü.Seçim size kalmış :)

----------

Tarih: 28 Eylül Cuma

Saat: 19:00 (İftar yemeği olduğı için herkesin gelebildiği kadar erken-vaktinde- gelmesi iyi olacaktır.)

Yer : Çorbacı Sebo Alsancak (Kordonda,Alsancak İskele ile Liman arasında kalıyor.Tam olarak açık adres: Atatürk Cad. No:348 1.Kordon Alsancak.Zaten bulmanız hiç zor olmaz inanın,iskele yakınında benzeri bir yer yok,çorbacı sebo oldukça bilinir.)

Dip Not: 10 ytl ücreti yalnızca nakit için geçerlidir,kredi kartına bu fiyatı maalesef ki veremiyorlar.Lütfen nakiditenizi ona göre ayarlayın:wiinkk:

İftar yemeğinden sonra topluca başka bir yere çay içip sohbetlerimizin devamını getirmek için gideceğiz:cat:

Görüşmek üzere:cat:

eski çobacı sebo olsaa keşke güzelbahçedeki sebo:( cuma urla tarafında olabilirm olmazsam eğer görüşmek üzere:(

AMANINNN tamamdır bu iş..tebrikler gene emeği geçenlere....
kısmetse +1 ile ordayım..

FORRAP ÇAY İÇMEYE PASAPORTA GİDELİM,,İSTEYENDE NARGİLEDE İÇSİN DEMİ............

Başlık da tam vaktinde açılmış. Ders arasındayım :) birazdan tekrar derse gireceğim. Çorbacı Sebo'nun lezzetlerini bilmeyen yoktur. Cuma akşamı görüşmek üzere. bu arada 25-30 kişilik rezervasyon yaptırdım. Motosikletlerimizi park edecek yerde var.

Manisa-Akhisar İftara gelmezseniz ekibi toplar sahura biz geliriz haberiniz olsun.

geliyoruzzz...araba için park yeri var mı murat? hoş benim arabanın motordan farkı yokta.

Bir aksilik çıkmazsa uzun bir aradan sonra aranızdayım...

ohhh iftar topiğimizde açıldı...
hadi allah kabul etsin :cherry:

arkadaşlar hepinize şimdiden afiyet olsun allah kabul etsin. gelemiyorum biliyorsunuz .
ama en kısazamnada görüşmek üzere

Son düzenleme:
Menüyü görünce şimdiden karnım açıktı. Bir aksilik çıkmazsa geliyorum ben de.

aman abi,,nargilede ne gider iftarın üstüne...bu sebo,,ismet ustaya GELMEDEN DEMİ ABİ...yanılmıyorum umarım..

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar. Ben daha önce hiç toplantılara gelmedim. ayrıca motosikletim de yok ama aranıza katılabilir miyim? Saygılarımla...

Moderatör (forrap)
Manisaaaaa bekliyoruz :) Dedim ya,ailece bir yemek yiyeceğiz:wiinkk:

Zardanadam,sen gel söz sana soğan zarından adam yapıcam :p Bu arada bende şimdiden acıktım yav:pale: Bekliyoruz...:cat:

Incredible,tabi ki katılabilirsin.Ne demek...
Bekliyoruz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar