[İzmir MT] 25 Mayıs Cuma Toplantısı

Eee bizim tayfa zaten eklenmiş demekki geliyoruz:) Görüşmek üzere.......

Moderatör (forrap)
Eklendi tabi,gelmeme gibi bir şansınız yok ki eklenmesin:p

Kardeşim gelmezsek olmaz. Görüşmek üzere.
Sercan dilekçe ile başvuruyorsun ama önce işlem sırası Huzurevi MT de:mrgreen:

Son düzenleme:
sen nasıl istersen burakçığım,istersen taksi tutalım :cherry:

eyvallah forrap ,görüşmek üzere :wiinkk:

gerenk yok mustafa abi taksiye ben helikopter ayarladım onla gidicez :p

BÜyÜk Toplanti Olucak Çokkkkkkkkkkk BÜyÜk....

yÜreĞİyle,karakterİyle,İnsanliĞiyla BÜyÜk Olan İnsanlarin,,"bÜyÜk Toplantisi" Olucak...

tuncer üzülerek söylüyorum ama benim gelmem imkansız
o gün benim için büyük gün
çocuklarımın sene sonu müsameresi var
siz kahveleri yudumlarken ben ter atıyor olucamm:pr::p

arkadaslar Bodrum dan selamlar, suzuki gs e 500 alacak gibiyim... carsambaya kadar islemleri tamamlarsam basar gelirim:) ama kesin degil... tum Manisa ve İzmir e sevgilerimle....

Sen hele bana uğramadan İzmir'e geç, o zaman külahları değişiriz çikin çocuk...

BÜyÜk Toplanti Olucak Çokkkkkkkkkkk BÜyÜk....

yÜreĞİyle,karakterİyle,İnsanliĞiyla BÜyÜk Olan İnsanlarin,,"bÜyÜk Toplantisi" Olucak...

Mecit politikaya soyunuyor :):queen:

Hepinizi çok özledim. gelemiyorum ama kalbim sizlerle...
Kendinize, Rise cafe'ye ve Serçedanso'ya iyi bakın. :salut:

Görüşmek üzere...:rendeer:

Düşmezsem ben de orada olacağım.:pr::pr::pr:
Ama kaç kişi geleceğim sürpriz. Allahtan Rice Kafenin arkası boş alan İçeri sığamayabiliriz.:cat:
Belifeless, gelememene üzüldüm.Ama haklısın.Çocuklar herşeyden önce gelir.
Bu buket çiçek te onlara.
Mt[İzmir]'in kalbi onlarla olucak.:rendeer:

Mekan: RİSE NARGİLE CAFE İNTERNET
Yer : Bornova İzmir
Adres : Mustafa kemal cad. no:128/8-c Bornova/İZMİR (şekerbank yanı)
Mekan Tarifi : Bornava merkezden doğru gelirken yeni otaban köprüsünü geçince Özkanlar Migros'a gelmeden 500 metre geride. Şekerbank'ın yanındaki aradan girişi de mevcut.

Cumartesi günü Rise kafedeydik. Geleceğimizi bildirdik ve 30 + kişilik yer ayırttık. sanırım Mekanı kapatacağız. İzmir izmire benzemeye başladı tekrar. Ne mutlu
Sevgi ve saygılarımla,

Son düzenleme:
vallaha murat abi aklımdan geçeni yapmışın bende şimdi dicektim buraya bu RİSE CAFE nin krokisini neyin çizinde bizde bulmakta güçlük çekmeyelim :)
bir aksiklik çıkmazsa mustafa abimle beraber geliyoruz
orda görüşmek üzere :rendeer:

arkadaslar size hayirli muhabbetler diliyorum... Marko abim gecmis olsun...

gittardando, insallah yakinlarda gorusecegiz...

FORRAP gayrısız içtima istiyorum, özledim hepinizi :rendeer:İADE-İ ZİYARETİMİZ OLACAK anlama vallahi :)
ayrıca bir gün sonra yapılacak(nasipse) ÇEŞME gezisi ve YAT turu için son rötüşlar yapılacak herkesiz söyleyecek etkinliğe ekleyeceği bi güzellik olacaktır.
gelin ve dillendirin
artık konuşma sırası sizde :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

ümmet abi
motoru naptın tamir edildimi

yapıldı motor özlem adam yakalanırsa faturayı tahsil edicez motoran gönderdi bana parçaları adapazarına servis taktı iyi şimdi biniyorum ve şuan istanbuldayım.haziranın ilk haftası izmirde olurum.selamlar.

sevgili forrap'ım modum sizler için fiyzana geliriz biz kardeşim ben büyük ihtimal::plus1::gelicem notunu al kardeşim:cat:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
wallace mekan tarifi için teşekkürler,tarifi ilk sayfaya ekledim daha kolay görülebilsin diye.Çok sağol tekrar,eline sağlık:cat:

belifeless sebep bu kadar güzel bir işin içinde olmak olduktan sonra boynumuz kıldan ince:cat:Çocukların bu işi layıkıyla yapacaktır,hiç şüphem yok sonuçta eğitmenleri sensin:wiinkk:

okram bekliyoruz abi :)Özlettin kendini...

volkancimen,bu nasıl bir cümledir yav "Gezi ertelendi maden bizde toplantıya geliriz" bir buluşmaya gelince diğerine gelemiyomusun:)Görende buluşmalarda haraç topluyoruz sanacak:)Bekliyoruz,gelmezsen biz gurupça bir yanına ziyaret yapıcaz haberin ola,zopalıyciz seni:p

lodos,bekliyoruz,bizde sizi özledik.Eksiksiz bir şekilde bekliyoruz bizde,yoklama alacağız ona göre:)

Gürkay,isterseniz + 50 kişi gel,sizin yeriniz her yerde ayırtılı:)Bekliyoruz...Site olayına gelince:)Küpe muhabbetinden kaynaklı oluyor olabilir:pKüpeliyim ama yetki bende:pAnladın sen onu...Şaka maka bir hata olmuştur birazcık bekle öyle olunca,bu şekilde tekrar basmışsın aynı mesajı iki kere yollamış.Birazcık beklersen düzelir:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar