[İzmir MT]22 Şubat Cuma "iran'a Inat Doğalgaz üreteceğiz" Pilav Üstü Kuru Gecesi

Kuru Fasulye neli olsun?

• Kullanılan toplam oy
    64
  • Anket kapatılmış .
Cengiz abi (APV41) Doğum günün kutlu olsun.. Allah sevdiklerinle beraber sağlıklı, huzurlu nice uzun ömürler nasip etsin inşallah.... :rendeer::rendeer::rendeer:

dogum_gunu_03.gif

sağol kardeşim az önce grubun ileri gelenleri ile bir operasyon yaptık HARİKA oldu meğer ne çok sevenim varmış HEPİNİZİ SEVİYORUM kuru muhabbetine devam :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sağol kardeşim az önce grubun ileri gelenleri ile bir operasyon yaptık HARİKA oldu meğer ne çok sevenim varmış HEPİNİZİ SEVİYORUM kuru muhabbetine devam :cat:

Ne demek ileri gelenleri... Biz beri gelenlerimiyiz.... Aşkol emi lem seeen.....:pr::pr::pr:

cengiz abi doğum günün kutlu olsun ....nice sağlıklı ve mutlu senelere abi...:)

çıkarın beni kurunun içinden üstüm başım yağ oldu leş gibi soğan sarmısak pastırma koktum :queen: hayalimdeki doğum günü kutlaması bu değildi sayın müdürüm çıkar beni tencereden hadi :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
[URL=http://imageshack.us][/URL]

Kurudan sonra bunu yesekmi acaba?..... İzmir köfteydi dimi bu....

Hayır resmi ben çektim..Çekerken adam sıratıma acaip acaip bakıyordu nedense....... Sanki yemeğini yedik....:cherry::cherry:

Ama ağız sulandırıyor yaaa.... Funda başka ne var mönüde?.....:cherry::cherry:

Bi aksilik çıkmazsa bende ordayım inşallah. Bana tabak falan ayırmayın Murat abimle biz ekür oluruz cuma akşamı kazanın başında:p

tam topiği okudum dur su motoru calıstırayım dedim:) calıstırmaz olaydım dun aksam teklıodu bugun hıc calısmadı :) benzin diyaframı tıkanmış üfleye üfleye bi hal oldum ama pisliği çıkardım bidaha depoyu dibe kadar kullanmakmı amann töbeee :pr: akşama hiç bi mani kalmadı gelmek için artık yeğene rüşvetide verdikmi tamam dır :p

cengiz abi nice mutlu umutlu başarılı sağlıklı yeni motorlu senelere inşallah

Bu akşam +1 olarak geliyorum. Bi aksilik olmaz umarım servis sayıları belirlenmediyse :)

Bu akşam +1 olarak geliyorum. Bi aksilik olmaz umarım servis sayıları belirlenmediyse :)

söölediğin iyi oldu erdem, Wallece ilgileniyodu bu işle, sayıyı kapattıysa bi artış yapmasını söyleyeyim hemen, şimdi arıyorum :cat: merak etme bizim sofralar her zaman bereketlidir:wiinkk:

söölediğin iyi oldu erdem, Wallece ilgileniyodu bu işle, sayıyı kapattıysa bi artış yapmasını söyleyeyim hemen, şimdi arıyorum :cat: merak etme bizim sofralar her zaman bereketlidir:wiinkk:

Sağolasın karmacoma ablamıda alıp geleyim dedim. Bereketli olduğu buradan belli oluyor.

Beni de ekleyin listeye..

Ha cengüz abi ii ki doğdun bu arada :):rendeer::rendeer:...

çok çok mutlu yıllar. Daha nicelerine işallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar