[İzmir MT]22 Şubat Cuma "iran'a Inat Doğalgaz üreteceğiz" Pilav Üstü Kuru Gecesi

Kuru Fasulye neli olsun?

• Kullanılan toplam oy
    64
  • Anket kapatılmış .
çığırından çıktı bu izmir...iğrençlikte sınır tanımıyo :farao:

tabi tuncer yok meydanı boş buldunuz topic mopic kapatıyorsunuz, bidakka site kapatıyorsunuzzz.....tuncer yetişşş....site elden gidiyorrrr......:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
alp_tunay, APV41+, serçedando, chatkut+, Bart, darksilence+

Ahanda dandinidinidon da okuyo.......:wiinkk: Kurunun gazını iyi alın haaa....:queen: Yoksa her an metan patlaması yaşanabilir......:queen::queen:

Masada soğan kırmak serbesttir :)

soğan!!! masada!!! kırmak!!! serbest!!!
masa!!! caaaam :queen:
o işin raconu: yer sofrası düşün:silent: (düşün düşün :) ) başdaş kurup oturmuşsun sofra bezi çekili üstünde. hafifçe sağ dizinin üzerinden eğilip sol avcunla şöööööle kelle gibi soğanı kavrayıp sağ yumruğunu da çaktın mı üstüne tamamdır. ama masada falan olmaz o iş. olmaz olmaz gerçekten olmaz. yapma nolur ya ben soğan sevmem ki :pale:
ama şöyle yapabiliriz: soğanları ince ince boyuna kıyıp kırmızı biberle yağda kavurabiliriz :cherry:

SUS duyacak şimdi :p seni fitne,fesat,fucur, suçundan onunla gaz odasına kapatmayalım :cat:DAWUTTTTTT

Son düzenleme:
o işin raconu: yer sofrası düşün:silent: (düşün düşün :) ) başdaş kurup oturmuşsun sofra bezi çekili üstünde. hafifçe sağ dizinin üzerinden eğilip sol avcunla şöööööle kelle gibi soğanı kavrayıp sağ yumruğunu da çaktın mı üstüne tamamdır. ama masada falan olmaz o iş. olmaz olmaz gerçekten olmaz. yapma nolur ya ben soğan sevmem ki :pale:
ama şöyle yapabiliriz: soğanları ince ince boyuna kıyıp kırmızı biberle yağda kavurabiliriz :cherry:

aman serçe ne yapıyorsun yüz verme bunlara yok kardeşim de :queen: zaten hafta başından beri yemek yemiyorlar gelecekler diye, yerler tüm mekanı :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Öyle de tadı çıkmazki be yawww.....:cherry::cherry: Tadı koyacan yumruğu soğana yarısı yerlere saçılacak...Yarısıda zaten kabuk...Eee iki ısırımda bitecek......:cat::cat::cat: Sonra aynı şeyi yeni soğan da yapıcaksın... Tabaktaki kuru bitene kadar kelle başı 7 soğan gider.....

7 soğan çarpı 20 adam..... 140 baş soğan eder... O da yaklaşık 2 çuval falan..... Artık 2 gün havalandırırsınız kafeyi bu soğukta.....:queen::queen::queen:

Alp abi şaka yaptığını söyle yahu. bak nolursun ben duramam burada soğan falan kokusundan ay ağlıcam şimdi :mrgreen:

YAZ abi yaz cuma gittiğinde kapıda bir yazı görürsün İLAÇLAMA DOLAYISIYLA KAPALIYIZ :p yada girişte CAN GÜVENLİĞİNİZ İÇİN 25 METREDEN FAZLA YAKLAŞMAYIN :queen:

SUS duyacak şimdi :p seni fitne,fesat,fucur, suçundan onunla gaz odasına kapatmayalım :cat:DAWUTTTTTT

savcı bey ben masumum tamam susuyorum vallaaaa......:queen::queen::queen:

gaz odası modası beni bozarrr.....gerçi ben işyerinde tedariklimi gelsem:silent: anladın sen onu abiii.....:queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Alp abi şaka yaptığını söyle yahu. bak nolursun ben duramam burada soğan falan kokusundan ay ağlıcam şimdi :mrgreen:

Ya keşke şaka olsa.... Ama gerçekler acıdır... Biberde acıdır..O halde gerçek biberdir diye bir atasözü yazayım......

Kokusuz soğan getirelim .......:queen::queen::queen::queen:

Ya birde sarımsak yersek tam süper olacak....... :p:queen:

Ya keşke şaka olsa.... Ama gerçekler acıdır... Biberde acıdır..O halde gerçek biberdir diye bir atasözü yazayım......

Kokusuz soğan getirelim .......:queen::queen::queen::queen:

Ya birde sarımsak yersek tam süper olacak....... :p:queen:

abi nolur bak valla ağlarım bi de sarımsak mı yok yok rüya bu biliyorum ben. rüya rüya rüya

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Her ihtimale manisa ben cebimde soğanla sarımsağı getirem...Bu lokantanın sahibinden şüphelenmeye başladım...

Harbiden Kupkuru fasülye yedirecek......:queen::queen:

soğan,sarmısak,pastırma,gaz bu mekan iflah olmaz :p bu toplantıdan sonra bir daha uzun bir süre gitmeyelim :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar