Abi üzgünüm ama fiyat konusunda ben pek bir şey yapamadım(tüm çingeneliklerime rağmen).Zaten fiyatlarda aşırı bir indirim yaptıkları için(tekil de de)pek bir şey yapamadılar,hatta hiç bir şey yapamadılar.Bu fiyatlar tek fiyat,300 kişi de gitsen değiştirmiyorlar.Ama fiyatlar zaten gayet iyi olduğu için daha fazla bir şey yapamamalarını da anlayışla karşılıyorum.Ama biz Türk lüğümüzü yaptık,2 lira bile dese bunlar için pazarlık yapardım,yaptım da ama etkili olmadı çingeneliğim
Ortam konusunda kuşkunuz olmasın.Oynayabileceğimiz en iyi yerlerden biri,mekan çok güzel.Yeni olması ve bulunduğu yer dolayısıyla oldukça da lüks bir yer.Her şey bir yana öyle bir yerde yemek yemeye dahi kalksanız 15-20 ytl en az kişi başı hesap ödersiniz.Fiyat ve mekan mükemmel...
Sadece bowling değil,masa tenisinden ateri oyunlarına,bilardo ya bir sürü alternatifimiz de bowlingin haricinde mevcut.
Ben mekana erken gidip oto park sorunumuzuda halledeceğim bir şekilde.Masaları ve geri kalan her şeyi ayarlayacağım.Siz yeterki gelin

İsterseniz kırmızı halı dahi serdirtirim