[İzmir MT] 2 Aralık Pazar " Mangalda Rahmi abi ziyareti" Gezisi

mıllet sımdı yemekte muhabbet gırla sohbetın en koyu olduğu noktadadırlar yolda yapmıslardır offf:salut::salut::salut::salut: bende arkadasın evını tasıyorum bende en koyu noktadayım sımdı yemek yemeye geldım eve bı yazıyım dedım 4.kata tasımaya baslıcaz...... mıllet de 1.rotasını tamamlamıs 2.rotasına koyulur bırazdan..:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:

bende nöbetçiyim arkadaşlar rahmi abi ve eşine selamlar iyi yolculuklar

ewet eve ilk ben döndüm sanırım...ekip gurmeye uğradı çay molası vermeye...3-5 resim çekmişim yüklerim şimdi...(resimler sayfa 5'e taşındı..)

çok güzel ve eğlenceli bir gündü...birazda yol yapmış olduk keyifler yerine geldi mideler doldu...

rahmi abicim ilgin ve misafirperverliğin için ve semra ablamıza çok teşekkür ederim :rendeer:

Son düzenleme:
bende geldim,senden önce gelmiş olabilirim belki :pama yazmak şimdi aklıma geldi chatkut:pr:

mükemmel bir gün geçirdim,başta Rahmi abi ve eşine,daha sonra katılan ve emeği geçen tüm MT İzmir üyelerine ve dostlarına sonsuz teşekkürler :cat::)

iii akşamlar arkadaşlar bende sadece iki foto varrr.... neden çekmemişim anlamadım.....alla alla...:silent::silent::silent:

Rotarlarla başlayan ancak süper biten çok güzel bir gezi oldu
gelmeyenler cok şey kaçırdı :cherry:
Rahmi abi ve Semra ablamıza sonsuz teşekkürler :rendeer:

Bende yoklama vereyim
burcuda bende evdeyiz. :cat:
rahmi abimize ve eşi semra ablamıza sonsuz teşekkürler kapılarını bize açtıkları ve bizi el üstünde ağırladıkları için. :rendeer:
mangalda mangal öncesindeki kek-börekde çok güzeldi.
yeni motorda süper ötesi tekrardan hayırlı uğurlu olsun m800

aa harbi ben pasta börek kek faslına değinmemişim...semra abla ellerine sağlık harikaydı hepsi...karnımda acıkmış yolda gelirken süper oldu valla :) hatta fazla yemişim mangala yer kalmadı :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok güzel bir gezi oldu... Mangal olayıda süperdi....

Rahmi abi ve semra hanım a çok teşekkür ederiz.... Börekler ve kekler mükemmeldi....

Bu arada Badem e hala kızgınım...:pr:. İlk ısırdığı eleman ben oldum sanırım....:pr:

Müsait bir zamandada ben onu ısırıcam..:queen::queen:

Gelmeseydim olmazmis, cok sey kacirirmisim, bunu en az hafta da 3 kez tekrarliyalim:)

Rahmi abim ve de (artcisi:p) SEMRA ablama misafirperverlikleri icin cok cok tesekur ederiz, gercekten cok yonlu ve cok zevkli bi gun gecirdik... Sevcan in yani kardesimin de burdan herkese selami var...

Mangalin basindan bi dakka bile ayrilmadan bize elleriyle pisirdigi etleri yediren alp tunay abiye de bi tesekur geceyim aradan...

arkadaslar bu arada bana niye tesekur etmiyonuz yawwww, öncülük yaptim o kadar:) tr tarik ozellikle de senden bekliyorum:mrgreen:

arkadaslar ben yolun burdan sonrasini bilmiyorum:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kokorec-kasap-ev:queen:

gelemedim ve çok sey kaçırmışım:pale:

bensiz yapmayın böyle güzel aktiviteler,aklım kalıyor,mutsuz oluyorum,fesatlanıyorum :p

neyse en kısa zamanda tekrarlarız inşallahhh

çok güzel bir hafta sonu geçirdik :rendeer:yapımda ve yayında emeği geçen herkezi tebrik ediyorum :cat:özellikle MT İZMİR in dedesini:p hep beraber ziyaret etmemiz ve bize dedemizin ilgisi anlatılmaz yaşanır türden bir şeydi :cat:gelmeyenler ve gelemeyenler mangal resimleri sonrasında neler kaçırdığını çok daha iyi anlayacaklar :cherry:

sercan saol walla arkanda 30 motor sen evi bulamayınca süper atraksiyon yaşadık o sokağa gir bu sokağa gir çeşmealtını sokak sokak öğrendik...sen olmasan zevksiz bir yolculuk olacaktı :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sercan saol walla arkanda 30 motor sen evi bulamayınca süper atraksiyon yaşadık o sokağa gir bu sokağa gir çeşmealtını sokak sokak öğrendik...sen olmasan zevksiz bir yolculuk olacaktı :p

Bide biliyo diye öncü yaptık.....:queen::queen::queen:

Bence resimleri koymayın.... Koyarken biraza düşünerek koyalım lütfen..... Bilhassa Burcu hanım....:bounce::bounce:Aile var falan.....:queen::queen:

Evsahibimize birdaha teşekkür etmek istiyorum..... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

takıl bana, yanlıs yollara sap:p

Bide biliyo diye öncü yaptık.....:queen::queen::queen:

biliyodum ama orya gelince heyecandan unuttum:p

diger resimler nerde arkadaslar? bekliyoruz... Rahmi abi de cekmisti, rakiyi cekmeden once... trrrrrr ttttarikkkkk ta da olacak...

hem benim telefonumda ki bebek kim? bu telefon benim, ama arayanlar beni aramiyo:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
takıl bana, yanlıs yollara sap:p

biliyodum ama orya gelince heyecandan unuttum:p

diger resimler nerde arkadaslar? bekliyoruz... Rahmi abi de cekmisti, rakiyi cekmeden once... trrrrrr ttttarikkkkk ta da olacak...

hem benim telefonumda ki bebek kim? bu telefon benim, ama arayanlar beni aramiyo:mrgreen:

Onu gökalpe sor... O iyi bilir sanırım.....:cat::cat::cat:

Sen heyecanlanıyosan seni ortacı yapalım.... Ya da sen artçı ol sevcan sürsün motoru.....:queen::queen::queen::queen:

hem benim telefonumda ki bebek kim? bu telefon benim, ama arayanlar beni aramiyo :mrgreen::p:queen:

sen bir daha soğuk su içme sana dokunuyor :) adam telefonunu tanımıyor davut u bir gömlek geçtin sonunda oda en son BEGÜM ün babasına posta koymuştu ( sen kimsin :queen:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar