[İzmir MT] 2 Aralık Pazar " Mangalda Rahmi abi ziyareti" Gezisi

Aç MT İzmir lileri bir tek sen doyurursun dedik Rahmi abim ::dpac::::dpac::

Hem mangal yapıcaz hem ziyaret baabında o başlığı attım :) Yoksa ne haddimize seni yemek:rendeer:

Ürkütmemek lazım,yarın eve geldiğimizde evden yok olmuş olma diye ::dpac::

Yarın görüşmek üzere Rahmi abim,burada yazan kişiler az ama toplantıda bu konudan bahsettik,haberi var milletin...

sen merak etme Tuncer ben bugun Rahmi abinin yanindaydim ondan biraz ısırık aldim bayagida lezzetliymis, sarapla yapilan ordek eti gibiydi:mrgreen:

bu arada motorun Masallah i var ve de brandasina bayilacaksiniz... cok etkili ve fonksiyonel bi sistem... sıkılırsan gir motorla beraber yat:) yarin gorursunuz...

arkadaslar dun ku toplantiya katilamadigim icin cok cok ozur diliyorum ama yarin insallah gelicem,

beni artci alabilecek var mi? denize dusen yilana sarilirmis... Alp tunay abi mesela sen?

0 536 328 34 75 biri bana haber verirse sevinirim...

arkadaşlar size iyi eylenceler ben gelemicem galiba işlerden dolayı onun için sizden anlayış bekliyorum :bounce:aman dikatlı gidin gelin kazasız belasız :wiinkk:inşallah hepinizi seviyorum :wiinkk:

Son düzenleme:

alp senin makineyle benim makine hazır, tam bize göre bu alet HUZUREVİ için özel üretim :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hani len...Bişey çıkmıyor.......:silent:

Makinissssstt.....

sen kumru deyince kanatlı yaratıkları anlıyon tabi angaralı olduğundan:queen:
izmirliye kumru diyince kaşarı bol olsun der::dpac::
*bkz:çeşme kumrusu

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sen kumru deyince kanatlı yaratıkları anlıyon tabi angaralı olduğundan:queen:
izmirliye kumru diyince kaşarı bol olsun der::dpac::
*bkz:çeşme kumrusu

Eeee dervişin fikri neyse zikri de o derler......:cat::cat::cat:

Biz hayvan sevgisiyle yanıp tutuşuyoz sen kumruları götürüyon.....:queen::queen::queen::queen:

Bak yarın koyunları ne kadar sevdiğimi görcen... 1 kilo et yiyem sevgim dahada artıcak.....:queen::queen::queen:

yok mümkünse ben adaklık kuzu alayım öbürtürlüsü işimi görmez:queen:

Moderatör (forrap)
Sende işine gelmeyince hemen yan çiziyon.......

Hem adaklık siz kesecektiniz...... Burgman ı biz mi aldık??.......:wiinkk::wiinkk:

Katılıyorum..
Hatta burgman 400 aldığınız için en azından inek kesmeniz lazım.
Bir büyükbaş hayvan bekliyoruz yarın sizden :cat:

horoz kestim ben yeter gari:)
an650 alınca kuzu
1200gs e geçincede dana veya deve keserim artık 3-5 sene daha bekleyin siz:queen::queen::queen:

alp senin makineyle benim makine hazır, tam bize göre bu alet HUZUREVİ için özel üretim :p

Ya Cengiz bu alet benim çok hoşuma gitti. acaba diyorum , benim motorun altını polyesterle kapatsak , arka tekerin üzerine de zincir sarsak, denize giderken polyesteri, sisibara bağlayıp denizde motoru üzerine çıkarsak ,:cherry: bu iş oldu sayılır .

Katılıyorum..
Hatta burgman 400 aldığınız için en azından inek kesmeniz lazım.
Bir büyükbaş hayvan bekliyoruz yarın sizden :cat:[/QUOTE

yarın ben bir fil kesmeyi düşünüyorum yetermi acaba?::cheeeeer::dpac::. birde zürefa yada bufalomu alsam diyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bunlara koca çiftliği kessen yetmez.... Buffalo ne olur bunlara....:queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
izmir mt sizlere iyi eğlenceler RAHMİ ABİME VE DEĞERLİ EŞİNE sevgiler siz rahmi abinin evinde eğlenirken bizde burda boş durmuyoruz 10-15 arkadaş kestaneliğe doğru yol yapalım dedik.

Birazdan balçova kipaya doğru yola çıkcam.Bakalım bugün ne bombalar yaşıyacaz :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar