[İzmir MT] 16 MAYIS 2008 ** Teras Kazan, Biz Kepçe Buluşması :)**

saolasın aykut abi hoşbulduk en yakın zamanda motorumu alıp daha da güzellere vesile olmak dilei ile :rendeer:

Tüm MT cilerede biz saolsunlar cok iyi karsıladılar :rendeer: arkadaslıgımız daim olur inşallah :cat: . Diğer toplantılar yine teras cafe demi olacak :silent:.

Tüm MT cilerede biz saolsunlar cok iyi karsıladılar :rendeer: arkadaslıgımız daim olur inşallah :cat: . Diğer toplantılar yine teras cafe demi olacak :silent:.

Düzeltiyorum . Tüm MT cilere tesekkürler.saolsunlar bizi cok iyi karsıladılar :rendeer: .Arkadaslıgımız daim olur inşallah . Diğer toplantılar yine teras cafe demi olacak ?

Son düzenleme:
stunt naptın sen ya renkli ve kalın yazma bızım gıbı sade yaz çünkü yasak abim, hayır her hafta değişik yerlerde toplanılıyor bundan sonra daha çık alanlar olucak yaz geldi :wiinkk:

stunt naptın sen ya renkli ve kalın yazma bızım gıbı sade yaz çünkü yasak abim, hayır her hafta değişik yerlerde toplanılıyor bundan sonra daha çık alanlar olucak yaz geldi :wiinkk:

tamam abi ben renk farkılı olsun diye yapmıstım :cyclopsan. bidaha dikkat ederim abi :cat:. tesekkür ederim abi bilgilendirdigin için :) :wiinkk:

Allaaah...ben neler kaçırmışım da haberim yok:pr:
Rahmi ağabeyim benim, ben senin yazını okuyacak kadar kalmamışım bu kompüterin başında...malesef...inan hiç birşey de yapmadım aval aval dolaşmanınn ve benzin yakmanın dışında...
Keşke bana bir alooov deseydin be abi:salut: bak ağlattın beni...

Sen sağol Rahmi abi nasip değilmiş demekki...birdahaki sefere acısını en alasından çıkarırız seninle.....başka kimse duymasın haaa:queen:

Ne bileyim Özercim nasıl olsa görür duyar dedim , ama kısmet değilmiş . Ama üzülmeye gerek yok daha ne kısmetler nasip olur inşallah.:wiinkk:

Resimler azıcık onuda ben cektim aslında cekicektim oguz abi ama makinayı evde unutmuşum telefondan cektiklerim sadece :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar