izmir mt .15.05 .cuma.toplaşması inciraltı da çayırçimen sahil piknikherşey serbest

akşamı iple çekiyorum. :) güzel bi kalabalık oluşturalım akşam :cat: ben yine erkenden 18:00 gibi orda olurum. :rendeer:

gelemediğim için üzgünüm .....size iyi eğlenceler diliyorum .........:cat:

geldim dostlarımı gördüm hepsinide tek tek kucakladım sarıldım özlemişim YAW..... tabi iki teker dostlarımıda unutmadım MT03 CBR600RR FZ6 üçünüde okşadım sevdim onlarla konuştum hasret giderdim, onlarda beni kırmadılar rüzgarla, özgürlükle olan hasretimi gidermeme yardımcı oldularrrr..... Sanırım hastalıklı duygular bunlar ama İmzamdada yazdığı gibi asla bitmeyen aşk motosklet aşkıdırrr.....:cat::cat:

Tekrar görüşmek üzere arkadaşlarr....:cat:

gerçekten güzel bi akşam oldu. muhabbet, gırgır şamata, en önemlisi dostlarımı gördüm :) fotoları bekliyoruz :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
foto isteriz azıcık İzmir görelim :mrgreen:

aykut aynen dediğin gibi oldu:cherry: manisadan gelen arkadasta vardı makina bi kaç poz cekildik koyarlar yakında fotoları siteye :cherry::cat:

hiç zannetmiyorum mecitte yoğunluktan unutur resimleri :queen:

dışardan bakanlar bu izmir fake dicek hiç resim yok :salut:

mt izmir hepinize merhaba.havalar çok güzel oldu.motorlarınızla kazasız bol iyi sürüşler.

geldim dostlarımı gördüm hepsinide tek tek kucakladım sarıldım özlemişim YAW..... tabi iki teker dostlarımıda unutmadım MT03 CBR600RR FZ6 üçünüde okşadım sevdim onlarla konuştum hasret giderdim, onlarda beni kırmadılar rüzgarla, özgürlükle olan hasretimi gidermeme yardımcı oldularrrr..... Sanırım hastalıklı duygular bunlar ama İmzamdada yazdığı gibi asla bitmeyen aşk motosklet aşkıdırrr.....:cat::cat:

Tekrar görüşmek üzere arkadaşlarr....:cat:

gerçekten güzel bir akşam oldu .herkese teşekürler .mecit fotoları bekliyoruz .:cat:davut bizlerde seni gürdüyümüze çok sevindik baya özlemiştik arayı uzatma :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar