[İzmir MT] 13 şubat 09 cuma "ondörtşubat arifesi" toplantısı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
koşulsuz hava şartlarına rağmen genede katılım iyi olmuş,resimler ve anltım çok güzel teşekkürler.

oğuz kardeşimin doğum gününü kutluyorum gelemediğim için çok üzgünüm bizi affet kardeşim:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:seni seviyoruz:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Doğum günün tekrar kulu olsun büyüdükçe gençleşen Oğuz abicim, nice mutlu senelere. :rendeer:

Pastasıyla kekiyle çok bereketli ve havaya rağmen yüksek katılımdan dolayı yine izmire yakışan bir toplantı oldu,
herkese teşekkürler :rendeer:

Resimler için çok teşekkürler nur, ellerine sağlık :rendeer:

Milletin yol yapası gelmiş de kimse çaktırmıyomuş, benimde akşam toplantıdan sonda bursada bi iskender yiyip dönesim vardı bilsem kalkın gidek derdim :p

Moderatör (forrap)
Oğuz abi doğum günün kutlu olsun,nice mutlu yıllara.. :wiinkk:

Güzel bir buluşma olmuş..

ne çabuk gittiniz ya:queen:

buarada toplantı gerçekten süperdi herkesle tanıştığıma çok çok memnun oldum çok sıcak bi ortam vardı sanki herkesi kırk yoldır tanıyomuşum gibi bundan sonra sürekli görüşmek üzere:rendeer:

dürümler gerçekten süperdi tatlı su motorcusu olmadığımızı gerçekten ıspatladık ama kendimi eve zor attım dürümcüyede sırf erman ıslansın giye gittim:queen::rendeer:

oğuz abi tekrar doğum günün kutlu olsun nice 30 yıllara:p:cat:

oğuz abim doğum günün kutlu olsun tekrar :rendeer::rendeer:

mert ne adamsın ya sırf ıslanayım diye mi geldin:cherry::cherry:

cesur coktan indi mideye dürümler geç kaldın güzel temennilerin için :cherry::cherry:

oğuz abi caydı yoksa ben geliyodum:queen:

ya demeyin öle millette gerçek sanacak

Doğum günün kutlu olsun oğuz abi :rendeer:
sagol kardeşim yoklugunu hissettik galiba:queen::queen::queen:

oğuz kardeşimin doğum gününü kutluyorum gelemediğim için çok üzgünüm bizi affet kardeşim:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:seni seviyoruz:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

bir mukabele ben de seni seviyorum canım kardeşim bu sıralar ne kadarda görüşemiyorsakta gönlüm kalbim sizlerle :rendeer::rendeer::rendeer:

Doğum günün tekrar kulu olsun büyüdükçe gençleşen Oğuz abicim, nice mutlu senelere. :rendeer:

Pastasıyla kekiyle çok bereketli ve havaya rağmen yüksek katılımdan dolayı yine izmire yakışan bir toplantı oldu,
herkese teşekkürler :rendeer:

Resimler için çok teşekkürler nur, ellerine sağlık :rendeer:

Milletin yol yapası gelmiş de kimse çaktırmıyomuş, benimde akşam toplantıdan sonda bursada bi iskender yiyip dönesim vardı bilsem kalkın gidek derdim :p
sagol mustafa kardeşim sizlerle her şey güzel:rendeer:

Oğuz abi doğum günün kutlu olsun,nice mutlu yıllara.. :wiinkk:

Güzel bir buluşma olmuş..
sagol kardeşim güzel oldu ama uzaklarda olan arkadaşlarımızda olsaydı daha iyi olurdu :rendeer::rendeer:

oğuz abim doğum günün kutlu olsun tekrar :rendeer::rendeer:

mert ne adamsın ya sırf ıslanayım diye mi geldin:cherry::cherry:

cesur coktan indi mideye dürümler geç kaldın güzel temennilerin için :cherry::cherry:

SAGOL SAGOL SAGOL ERMAN kardeşim
MERT ne giriş yaptın be kardeşim gruba yagmur,çamur demiyorsun böyle DELİLERE acil ihtiyaç vardı iyiki katıldın bize:rendeer::rendeer::rendeer:

tşk. ederim:pyalnız az çekmişiz bu akşam.. :farao:

NUR eline saglık kardeşim çok sagol ellerin dert görmesin:cat:

havalar nasıl olursa olsun bizim havamız her zaman güzeldir ümmet abim :rendeer:gülen yözler solmasın inşallah :)

SENİN havan her zaman yerinde be kardeşim:queen::queen:

Son düzenleme:
MERT ne giriş yaptın be kardeşim gruba yagmur,çamur demiyorsun böyle DELİLERE acil ihtiyaç vardı iyiki katıldın bize
--------------------------------------------------------------------------
teşekkür ederim oğuz abi bende sizleri tanıdığıma çok memnun oldum bundan sonra her zaman gelmeye çalışıcam bu arada bi dahaki toplantı için kuru pasta sözümü unutmadım herkese tekrar teşekkürler:rendeer:

bir iki resim kalmış kıyıda köşede

108iosi.jpg

2i1cc4y.jpg

2s94nkh.jpg

eq6uc1.jpg

2h5k20k.jpg

2iv1x5c.jpg

eq7lt.jpg

4v69mu.jpg

25ukugy.jpg

bende bu kadar resim var

yen iarkadaslarla tanışıp sizleri görmek iyi oldu :)
Oğuz abi dogum günün tekrar kutlu olsun :rendeer:
bu geceden aldıgım ders toplantıya geç gidersen fotolarda gözükmezsin :pr:
hiç bir fotoya kıyıdan köşeden girmemişim :queen:

güzel bi gece oldu ama çeşmeye gdicek saglam bi motorcu bulamadık dürümcüyle kandırnız yaa.:queen:

bırak bu palavraları sen anca kapının önündeki çeşmeye kadar gidersin:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

yen iarkadaslarla tanışıp sizleri görmek iyi oldu :)
Oğuz abi dogum günün tekrar kutlu olsun :rendeer:
bu geceden aldıgım ders toplantıya geç gidersen fotolarda gözükmezsin :pr:
hiç bir fotoya kıyıdan köşeden girmemişim :queen:

VE VE VE PASTAYIDA yiyemezsin geç gelirsen:queen::queen::queen:

Dogum gunun kutlu olsun Oguz abi:rendeer:

sagol canım KARDEŞİM senın yoklugunu hep hissediyoruz GEL artık yaa:cat:

Son düzenleme:
herkezlere merhaba...sonunda bende mesaj atmayı öğrendim :) biraz geç oldu ama bende artık dahil olmaya çalışacağım..herkese iyi günler diliyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar