güzel bir gece oldu ama dürümler boğazınızda kalsın 
ne çabuk gittiniz ya:queen:
buarada toplantı gerçekten süperdi herkesle tanıştığıma çok çok memnun oldum çok sıcak bi ortam vardı sanki herkesi kırk yoldır tanıyomuşum gibi bundan sonra sürekli görüşmek üzere:rendeer:
dürümler gerçekten süperdi tatlı su motorcusu olmadığımızı gerçekten ıspatladık ama kendimi eve zor attım dürümcüyede sırf erman ıslansın giye gittim:queen::rendeer:
oğuz abi tekrar doğum günün kutlu olsun nice 30 yıllara:cat:
koşulsuz hava şartlarına rağmen genede katılım iyi olmuş,resimler ve anltım çok güzel teşekkürler.
oğuz abi caydı yoksa ben geliyodum:queen:
sagol kardeşim yoklugunu hissettik galiba:queen::queen::queen:Doğum günün kutlu olsun oğuz abi :rendeer:
oğuz kardeşimin doğum gününü kutluyorum gelemediğim için çok üzgünüm bizi affet kardeşim:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:seni seviyoruz:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
sagol mustafa kardeşim sizlerle her şey güzel:rendeer:Doğum günün tekrar kulu olsun büyüdükçe gençleşen Oğuz abicim, nice mutlu senelere. :rendeer:
Pastasıyla kekiyle çok bereketli ve havaya rağmen yüksek katılımdan dolayı yine izmire yakışan bir toplantı oldu,
herkese teşekkürler :rendeer:
Resimler için çok teşekkürler nur, ellerine sağlık :rendeer:
Milletin yol yapası gelmiş de kimse çaktırmıyomuş, benimde akşam toplantıdan sonda bursada bi iskender yiyip dönesim vardı bilsem kalkın gidek derdim![]()
sagol kardeşim güzel oldu ama uzaklarda olan arkadaşlarımızda olsaydı daha iyi olurdu :rendeer::rendeer:Oğuz abi doğum günün kutlu olsun,nice mutlu yıllara.. :wiinkk:
Güzel bir buluşma olmuş..
oğuz abim doğum günün kutlu olsun tekrar :rendeer::rendeer:
mert ne adamsın ya sırf ıslanayım diye mi geldin:cherry::cherry:
cesur coktan indi mideye dürümler geç kaldın güzel temennilerin için :cherry::cherry:
tşk. ederimyalnız az çekmişiz bu akşam.. :farao:
havalar nasıl olursa olsun bizim havamız her zaman güzeldir ümmet abim :rendeer:gülen yözler solmasın inşallah![]()
güzel bi gece oldu ama çeşmeye gdicek saglam bi motorcu bulamadık dürümcüyle kandırnız yaa.:queen:
yen iarkadaslarla tanışıp sizleri görmek iyi oldu
Oğuz abi dogum günün tekrar kutlu olsun :rendeer:
bu geceden aldıgım ders toplantıya geç gidersen fotolarda gözükmezsinr:
hiç bir fotoya kıyıdan köşeden girmemişim :queen:
Dogum gunun kutlu olsun Oguz abi:rendeer:
herkezlere merhaba...sonunda bende mesaj atmayı öğrendimbiraz geç oldu ama bende artık dahil olmaya çalışacağım..herkese iyi günler diliyorum..
herkezlere merhaba...sonunda bende mesaj atmayı öğrendimbiraz geç oldu ama bende artık dahil olmaya çalışacağım..herkese iyi günler diliyorum..