[İzmir MT] 04 Kasım Pazar "Şişşt bak bi mangal yapçezz" Gezisi

Moderatör (forrap)
yassen,aramıza hoşgeldin.
Yalnız ben mi hatırlamıyorum yoksa kendini tanıtan herhangi bir yazı yazmadın mı ?
Önce bir selam versen,kim olduğundan biraz bahsetsen sonra konuya dalsan daha uygun olurdu..
(Diğer yazdığın mesajlara baktım).
Yarın ki geziye gelmek istiyorsan gelebilirsin,ancak ehliyet ve bütün korumaların olması şartıyla..
Vardır heralde ehliyet ve korumalar ?

Aboooooov şimdi mi haber veriyorsunuz,benim gibi mangalcı mezeci adamı kahır etmek için mi ?
Alacağınız olsun,kar yağsın siz sabuncu beline kar görmeye giderken ben Uludağda kar mangalı yaparım olur biter.:wiinkk:

senden kıymetlimi baba cım , kargoyla yollarız senin hakkını sende bize kar yollarsın uludağ dan :cat:

Moderatör (forrap)
İHTİYAR,buyur gel :) ..
Gelmeyeceksende suçu bize atma :) Biz kar görmeye uludağ a da geliriz,senin mangalından da yeriz.Bizim için sorun yok :)...

ben sanırım gelemiyeceğim haftaya iş için şehir dışında olucam ve hazırlamam gereken şeyler var...bakalım bu gece yetiştirebilirsem sadece mangal kısmına gelip geri dönebilirim...kaderde gezi ve mnagal kaçırmakta varmış:pale:

yazık olacak, bu kaçırılacak bir şey değil ama olsun, hayatının geri kalan kısmını bu acıyla geçirmeye alışmalısın :mrgreen:

:salut: :salut: :salut: Ben çok iyi bilirim bu duyguyu.Bende birçok organizasyon kaçırdım şehir dışında olduğum için :pale: Ama yarın ordayım :cat:

Ben bu günden biraz gezdim stres attım,temiz hava aldım.:)
Nacizane bir iki kare foto paylaşayım sizlerele.
Çobandan öğrendiğim kadarıyla koyunlar gebeymiş ay sonuna doğru ağıllar kuzu dolacak.
Çocuklarla sözleştik sevmeye gideceğiz.

Moderatör (forrap)
Koyunlar şekil mi değiştirmiş ? Baya baya kaza benziyor onlar yahu :p

Fotoğraflar güzel,teşekkürler..

bende aynı şekilde düşündüm :mrgreen:sanıyorum modifiye koyunlar bunlar
emeğine ,tekerine sağlık devamını özellikle kuzuların resimlerini bekliyoruz

eywah yakalandık 2 er 5 i gözüme kesmiştim tam şiş yapacaktım :p

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
karmacoma, alp_tunay, kumita45

er-5 mi kızartacaktın . eminmisin

Arkadaşlar topiği top 20 de tavan yaptıracaktım ama gerek duymadım.Zaten izmir mt tayfasını birçoğu cuma günü toplantıdaydı ve haberleri vardı bu organizasyondan.Ama isterseniz sabaha kadar benimle paslaşacak gönüllü birisini bulun ve tavan yaptıralım topiğe :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay+, APV41+, kumita45

Dayun girdi araya............:queen:

daha yumuşak bir et bulmalıyım galiba bu 5 likler sert çıktı çok sinir var bunlarda kasap arkadaşı yormayalım şimdi hiç yoktan,hatta bunlarda deli dana falanda olabilir, en iyisi kıyma falan alayım ben 1 kg scooter 1 kg yeberesice karışık olsun :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar