- Konu Yazar
arkadaşlar bu cuma yani 24.03.2006 saat 19:30'da teras cafe bornovada toplanıyoruz,bu buluşmaya egeriders sitesinden arkadaşlarda katılıyor,sizi bilmem ama ben hepinizi çok özledim ,teras cafe'yi bilmeyenler için Ege Üniversitesi Hastahanesi'ni ve bornova metro istasyonunu geçince sağa-sola sapmadan büyük parka doğru çıkan yola giriyorsunuz ,30-40m sonra solda göreceksiniz,bir sorun olursa cep telefonum 0535 959 16 52 (mustafa)
teras cafe'de muhtelif yiyecek ,içecek(alkolsüz)ve nargile çeşitleri mevcuttur,herkesi bekliyoruz
not
motoshow2006)fuar için yaptığımız organizasyon için katılmak isteyen arkadaşlardan kişi başı 20 ytl kapora toplamayı planlıyoruz,( http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8005 )malum son anda doğabilecek karşıklıkları önlemek ve sayıyı belirleyip vasıta işini netleştirmek için,anlayış göstereceğinizi umuyorum görüşmek üzere,bu arada fuara yapacağımız seyahatin detayları da bu toplantıda netleştireceğiz(toplanma yeri,saati,istanbulda'ki toplanma yeri,saati...vs.):cat:

not:fuara gelecek gelmeyecek tüm arkadaşlar katılabilir,amaç tanışmak kaynaşmak hoşça vakit geçirmek
teras cafe'de muhtelif yiyecek ,içecek(alkolsüz)ve nargile çeşitleri mevcuttur,herkesi bekliyoruz
not

not:fuara gelecek gelmeyecek tüm arkadaşlar katılabilir,amaç tanışmak kaynaşmak hoşça vakit geçirmek