Izmir Mersin Tek Kişilik Seyahat

yeni aldıgım hondaXL 700V transalpla 26/04/2008 saat 03.00 izmirden mersine hareket ettim 06.30 da ilk konaklayacagım yere geldim akraba ziyareti (uşak banaz ilcesi)derken pazar sabahı 09.00 da yolculuk başladı daha önce suziki v-stirom 650 lik kullandım hondayı ilk deneyimim hava biraz serin olsada harika yol tutuşu serilik fazla yormadan akşam üzeri 07.30 mersinde kalacagım otelin önüne geldim garaj karşısında akdeniz otel motorda torkun fazla olması beni rahatsız etti başka olumsuz hic birşey yaşamadım zamanla bu sese alışacagım mersinde kimseyi tanımadıgım icin şimdilik boş geziyorum yakın zamanda tanışıp mersin ve cevresini gezecek zaman bulurum.inşallah tek kişilik seyahat can sıkıntısı yaptı uzun yola cıkacaklar en azından 2 kişiyle cıkmalarını tavsiye ederim.

ooo okan abicim hayırlı olsun yeni oyuncağın. DL650 den sonra biraz kuvvetli gelmesi normaldir. çok güzel bir iş yapmışsın. kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah. Mersin Mt inşallah senle ilgilenir.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gercekten gezi yazısı olmus :)
fotograflar da eklenecek mi?

yeni motorun hayırlı olsun.

her zaman derler herkes bir gün endruo cu olacak diye:cat:

fotoları bekliyoruz.

Mersin'e hangi güzergahtan gittiniz; Konya üzeri mi dolandınız, Antalya-Anamur üstü sahil yolunu mu kullandınız? Mersin'i gezmek için en uygun mevsimi seçmişsiniz, zira bu tarihten sonra çok sıcak olur.

hayırlı ugurlu olsun abi,güzel bir seçim yapmışsın

Son düzenleme:
Yeni motosikletin hayırlı olsun sorunsuz ve güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah:cat:
Transalp mutlaka keyif vermiştir ama değindiğin gibi bir artçın olsaymış çok daha keyifli geçerdi bu güzel seyahat:wiinkk:

fotograf cekemedim malesef konya eregli ulukişla pozantı mersin üstü geldim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forum yönetimi tarafından sana ceza verilmesini teklif edeceğim.
Aynı geziyi bir daha yapıp on bin fotoğraf çekme cezası:)

Adana İl Temsilcisi
güzel bir gezi olduğunu tahmin ediyorum.yeni motorunu da denemiş oldun bu vesile ile(bu arada hayırlı olsun,tekerin düz bassın).yinede iyi cesaret tek kişi yola çıkmak.bravo diyorum.sevgilerimle.

Mersin İl Temsilcisi
mersine hoşgelmişsin. sana özelden mesaj yazdım ve telefon numaramı bıraktım. mersin Mt olarak her zaman yanındayız.

bu arada akşam vakti saat 19,30 sularında adnan mendereste tek başına gezen rkadaş sen misin bilmiyorum, arabayla arkadan selektör yaptım. yabancı bir motordu ama montunu seninkine benzettim. bu topiği daha erken okusaydım seni durdurup tanışabilirdim.

görüşmek üzere...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar