İZMİR M.T. 23.02.2007 Cuma Toplantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar sizleri çok ama çok özledim cumaya gör.kazasız belasız günler

müzik aletlerinizi getirmeyi unutmayın

Son düzenleme:
Teras cafe de hepinizle özlem gidermek için sabırsızlanıyorum arkadaşlar..:rendeer: Bu arada yarın akşam sevgili arladaşımız Bahtiyar'ı namı diğer Newzat 150 askere uğurluyoruz.
ÖZELLİKLE,güzel insan,canım arkadaşım Wallace'a tekrar geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum.Çok şükür bu da geçti..bir an önce görüşmek dileğiyle Muratcım..:rendeer: :rendeer: :rendeer:

şükür iyiyim abi daha iyi birde yemek yemeğe başlayabilsem bıktım muhallebiden

Moderatör (forrap)
Kamberimhanım Erhanım,vardiya usulü çalışan anlar beni,bende istiyorum gelmek ama:) Bu işe bir çözüm bulmam lazım...

arkadaşlar merhaba

bende bu sabah ilk kazamı yaptım eğer cumaya kadar sol ayağımın üzerine basabilirsem bende orada olmak istiyorum...

Allahtan bir mani çıkmazsa orda olmak istiyorum ve olurum sanıyorum.çanakkaleye gidecek ve gitmeyi düşünen tüm arkadaşlarada şimdiden kazasız belasız sürüşler dilerim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar merhaba

bende bu sabah ilk kazamı yaptım eğer cumaya kadar sol ayağımın üzerine basabilirsem bende orada olmak istiyorum...

kardeşim çok çok geçmiş olsun eğer ayağın iyi değilse hiç zorlama gelmek için.haftaya gelirsin kardeşim.malum sağlık bu ihmale gelmez!!!

evet arkadaşlar bende toplantıların her cuma olması taraftarıyım iki haftada bir toplantı yaptığımız günden bu yana birçok arkadaşla görüşemez olduk. bir işimiz çıkıp toplantıya gelemeyince 1 ay atlamış oluyoruz birbirimiz görebilmek için. bu konuyuda gündeme getirelim bence...

..............+123456789.................

Son düzenleme:
:cat: geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.kendini zorlama daha çabuk iyileşirsin. CUMA ya görüşmek üzere.herkezi bekliyoruz.:)

arkadaslar Yunan'stan'n Midilli adasindayim. dehset makinalar var burda, bi tane scooter kiraladim gezdim dolu aksesuarci var, bi seyler isteyen olursa haberim olsun...

her hafta toplantılara gelmek için niyetleniyorum ama her defasında aksilik oluyor. bu haftada yaptığım kaza engel olacak gibi duruyor.. sevgili arkadaşlar lütfen kask dizlik ve eldiven ve mont benim ellerim şuan iptal durumda eldivenim olmadığı için lütfen kaskınızı korumalı kıyafet ne var ise kullanın arkadaşlar asla şakaya gelmiyor asfaltta sürüklenirken asfaltla suratım arasında 2 cm vardı. kaskım olmasaydı....

Murat kardeş, sana acil şifalar diliyorum. Umarım çay içebiliyorsundur muhallebinin yanında :) seni çaysız düşünemiyorum...

Sana da geçmiş olsun nicktir. Umarım ciddi bişey yoktur. Sen kendini hiç yorma, kendini iyi hissedersen bekleriz yinede....

acil şifalar....:rendeer:

sevgili nictir geçmiş olsun allah beterinden korusun

Tentenim 35 im soğukçay içebiliyorum çok sükür

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Erken ayrıldım ama o ana dek çektiğim fotoğraflar:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

evet arkadaşlar bende toplantıların her cuma olması taraftarıyım iki haftada bir toplantı yaptığımız günden bu yana birçok arkadaşla görüşemez olduk. bir işimiz çıkıp toplantıya gelemeyince 1 ay atlamış oluyoruz birbirimiz görebilmek için. bu konuyuda gündeme getirelim bence...
şule bu kopnuda çok haklı bence.evet toplantılar her cuma olmalı,yetkililer düzeltir inşallah.belekten sevgiler.:cat: :cat: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şule bu kopnuda çok haklı bence.evet toplantılar her cuma olmalı,yetkililer düzeltir inşallah.belekten sevgiler.:cat: :cat: :cat:

::shake2:: ::plus1::
Evet, 2 haftada bir olunca herkes rutini kaybediyor ve katılım düşüyor.
Her hafta olmalı.

Bu arada bu alttaki 2 fotoğrafı unutmuşum:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar