İZMİR KOYum Gezisi 2

Güzel bir gün oldu yine her zamanki gibi söylenecek pek birşey bulamıyorum:)

Maşallah havada harikaydı keyfimiz dahada arttı:cherry:

Ben biraz geç katıldığım için resimlerimiz Kalabak balıkçı barınağından başlıyor:wiinkk:

Cbf i suya atsak batarmı acaba:mrgreen: Aerodinamik olarak tekneye benziyor biraz baksanıza:p

AN Team iş başında:p

Birisi AN yi durdursuuunnn:mrgreen:

Devamı gelecek resimlerin

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Koy hadi bekliyoruz.....:mrgreen:
Çengizde de vardı resimler... :wiinkk:

hocam valla keyfiniza dicek yok şu benım motor çıksada servisten binsem imrendim valla:)

Şu diğer fotolarıda halledeyim o zaman gör sen keyfi:p

güzel paylaşım, elinize sağlık:rendeer: ama ben balık resmi isterim:bounce::queen:
parayla yediğinizi deyil ama, tuttuğunuzu:cherry:

Hadi bekliyoruz.... Ekmek arası balık yediğimizi göstermemiz lazım.... :):)

Abicim işin kötü tarafı balığa,sucuğa,köfteye kızıyo arkadaşlar:cherry:.Bugün Zonguldak'tan motorla geldim ve 430km yol yaptım.Oradayken Amasra'yada gittim fakat tek kare foto çekemeden geri geldim.Doğal olarak hava Karadeniz havası fakat bize göre yinede çok güzeldi.Şimdi sizin resimleri görüyorumda hava açmamış adeta parlıyor:).Bigün yanınıza motorla gelicem,bakıcam;bakalım İzmir nasılmış:cherry:?

bır seyı duzeltmek ısterım kalamak deıl kalabak balıkcı barınagı olucak:p bısım oraları oldugu ıcın sölıyım dedımm...

Güzel görüntüler. İzmire motorla gitmeyi düşünüyorum ama yok canım saçmalama diyorum kendime:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
güzel paylaşım, elinize sağlık:rendeer: ama ben balık resmi isterim:bounce::queen:
parayla yediğinizi deyil ama, tuttuğunuzu:cherry:

Bunlar gittiler marketten ton balığı tutmuşlar.... :p:p:p

balık ton balığı..... :p:p

Abicim işin kötü tarafı balığa,sucuğa,köfteye kızıyo arkadaşlar:cherry:.Bugün Zonguldak'tan motorla geldim ve 430km yol yaptım.Oradayken Amasra'yada gittim fakat tek kare foto çekemeden geri geldim.Doğal olarak hava Karadeniz havası fakat bize göre yinede çok güzeldi.Şimdi sizin resimleri görüyorumda hava açmamış adeta parlıyor:).Bigün yanınıza motorla gelicem,bakıcam;bakalım İzmir nasılmış:cherry:?

Şu fürekle takılırken aman dikkat et....Plaka kapatmasın ayu....... Bi gün seninde başını belaya sokucak..... Bak bizde plaka kapatan var mı?.... :):)

Bekleriz İzmire...... :cat:

Hepsinede cevap buldum iyimi:cherry:?

bır seyı duzeltmek ısterım kalamak deıl kalabak balıkcı barınagı olucak:p bısım oraları oldugu ıcın sölıyım dedımm...

Bence gayet yerinde bir düzeltme olmuş,zira kalamak bizde pisliğin bir türüne verilen bir ifadedir:p.

Güzel görüntüler. İzmire motorla gitmeyi düşünüyorum ama yok canım saçmalama diyorum kendime:mrgreen:

Kymco'cularla anlaşalım bi kaftasonu akalımmı İzmir'e?

Bunlar gittiler marketten ton balığı tutmuşlar.... :p:p:p

balık ton balığı..... :p:p

Şu fürekle takılırken aman dikkat et....Plaka kapatmasın ayu....... Bi gün seninde başını belaya sokucak..... Bak bizde plaka kapatan var mı?.... :):)

Bekleriz İzmire...... :cat:

Sorma be abi! fürek bu konuda acayip rahat:).O haraketi yapıyor Ben ıslanmış sıpa gibi korkuyorum:cherry:.O fotoyuda benim evin önünde çekti,sonra bi bana baktı ve açtı sonradan Allah'tan:mrgreen:.

Kymco'cularla anlaşalım bi kaftasonu akalımmı İzmir'e?

Neden olmasın, sizin gibi tecrübeli abilerle gidilir her yere :cherry: Önceden hazırlık yapıp gidelim hakikaten..

Acıkmışız behh:p

Kral sofrası vesselam:mrgreen:

Bu fotoya baktıkça kopuyorum:queen:

Tam bir Dert faslı oldu be:p

Hodri meydan en fazla sektirene gazoz kapağı hediye:flower:

Dönüşte Alparslan abinin yanına uğrayıp çay içmeden olurmu:)

Motorcu adam kondisyonlu adamdır:mrgreen:

Adama koskoca otoban dar geldi attı kendini kanala:cyclopsan

Bir KOY gezisinin daha sonuna geldik herkese teşekkürler:rendeer:

Toplamda 240 km civarı yol yaptık ve harika bir KOY bulduk ve çöreklendik:mrgreen: Bir sonraki KOY da görüşmek üzere:p

Son düzenleme:
dün gece özcana msg attım bugun için bir plan varmı varsa geleyim anısalım diye cvp çıkmadı bende tek basıma gümüldüre gittim ürkmezde lebedos ta günün batısını izledim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar