izmir karşıyakadan merhaba . .

adım alper.22 yaşındayım.karadeniz teknik üniv.de mat.öğretmenlıgı okumaktayım.Motosiklet tutkum bayadır var ama babam saolsun pek imkan vermemıstı.şu aralar mondial 150rs ile motosiklet hayatıma adım attm .amacım ilerde daha'da profesyonel olup HONDA CBR 125R ye sahıp olmak :).Burdaki ustalarımdan çok şey öğreneceğime eminim. herkese kazasız belasız sürüşler.

oooo hoşgeldin dost.
sanırım meslektaşız bende mat. öğretmenliğini yeni bitirdim:cherry::cherry:
darısı senin başına

inş. arkadaşlarım :) öğretmenliği cok sevıyorum ilerde okula hondayla gidecem inş :)

iyidir ya öretmen olmak da öretmen mmaşıyla hondayı almak da biraz zor dimi:salut::salut:

bayagı bı forum tecrubem var oyuzden boldanda fazla yazıyorum hocam :) öğretmen maaşıyla hakkatende zor ama şuanda bi birikim var babamın bi sözü vardıda 10 mılyar verıp araba almak ıstemez o 5 verırı honda alırım :) 3 renk var ben turunculu olana bayıldım.

sayın abicim hoşgeldiniz seneye bende erzurumdayım kısmet olursa üniversite için yakın sayılırız eminim karmokla faaliyetleriniz olacaktır.saygılar

Aramıza Hoşşgeldin İzmir'li kardşeim :) Demek bizim buralarda okuyosun :) Ben de Tirebolu da öğrenciyim :) Görüşürz okuL açıldığında :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar