İzmir karlar altında, oleeeeey :)

ankarada kar yok - 15 e düşünce gece heryer buzzz

not: sakın kundurayla sokağa çıkmayın asd-esb-abs bi haltta yaramıyor.. (düştüm :) )

İzmirde her şey tersine işler..:queen: diğer illerde millet kar yağdığında toplu taşıma veya yürüyüşü tercih eder...İzmirde ise kar yağdığında evlerde insan olmaz millet araba,motor,uçak,helikopter,vapur falan filan ne bulduysa hurrraaaaa fazlamı attım:queen::queen::queen:

İzmir gene iyi burada koca trakya hatta marmara da bi tek bu anasını sattımını lüleburgazına kar yağmıyo. Bi işte bu sabah yağdı 1 saat kadar sonra yok..

Bizim Ç.kale de öyle ne var anlamadım, bu sabah başladı daha yeni yeni yağıyor :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eşimi bu sabah ankara esenboğa hava alanından -22 derece soğukta uğurladım. uçağı zamanında kalktı. ancak son bilmem kaç yıldır kar görmeyen izmir tam da bugün kara bulanmış ve hava alanı uçuşlara kapatılmış. yaklaşık 8 saat önce yola çıkan eşim şu an bodrum'da hava alanında, izmir'e gidebilmek için saat sayıyor. bu halet-i ruhiye içinde konu başlığını okuyunca sesli güldüm resmen. hayat öyle ironik öyle komik ki birilerinin ayrıca espri yapmasına gerek yok.

eşimi bu sabah ankara esenboğa hava alanından -22 derece soğukta uğurladım. uçağı zamanında kalktı. ancak son bilmem kaç yıldır kar görmeyen izmir tam da bugün kara bulanmış ve hava alanı uçuşlara kapatılmış. yaklaşık 8 saat önce yola çıkan eşim şu an bodrum'da hava alanında, izmir'e gidebilmek için saat sayıyor. bu halet-i ruhiye içinde konu başlığını okuyunca sesli güldüm resmen. hayat öyle ironik öyle komik ki birilerinin ayrıca espri yapmasına gerek yok.
komik gerçekten hayat, hep güldürse keşke bizi:) Allah sağlık sıhat versin, hep gülsek keşke.
eşinizin kazasız belasız sağ sağlim varmasını dilerim.

bodrum sabah saatlerinden itibaren aralıksız yağmuru.kar mar yok

2 tane kar görmüş, kar yağdı sanıyorunuz, İstanbul'da yarım metre kar var diyecem ama Ankara'lılar da bana aynısını söyleyebilir. :p
Angara'lılar soğuktan şikayet ediyorlar. Karla sorunları yok.
Hem bence İstanbul'un sorunu kar yağması değil, karın erimesi olacak...

Karda dolaşmayı anlıyorum da, ekmek parası için yolda olanın önüne direksiyon kırmak nedir onu anlamıyorum.

Sırf adamın aheste kar gezisine uymuyorum diye geldiğimi görüp inadına yolumu kesenler oldu bugün.Ayıptır.Hayır çekilin yolları boşaltın ben geliyorum demiyorum ama bari açık olan yolu kapatma be! İzmir'li bugün çıldırdı hakikaten ama ekmek parası için yolda olanları da çıldırttı.

Ha bir de hayatı boyunca karda sürmemiş sürücülerin altınyolda 60 la gitmesi vardı ki o ayrı bir komiklik. Buzlanma yok bir şey yok, yol tamamen açık.Zannedersin çığ riski var! Bu ne len?

Bugün şunu iyice anladım, gün içinde trafikte olan binek araçların önemli bir kısmı keyif için, gezmek için yollarda.İzmir'de böyle.Bu değirmenin suyu nereden geliyor onu da anlamıyorum.Milli piyango talihlilerinin bu şehire taşınmasından olabilir.İşsiz güçsüz lüks araçla boş boş dolaşan çok adam var bu kentte.

Ha bir de hayatı boyunca karda sürmemiş sürücülerin altınyolda 60 la gitmesi vardı ki o ayrı bir komiklik. Buzlanma yok bir şey yok, yol tamamen açık.Zannedersin çığ riski var! Bu ne len?
eh İzmirli nede olsa, karda nasıl sürüleceğini bilmiyorki :)
kuryesiniz tahminimce, açık havada bile işiniz zor, allah kolaylık versin tekeriniz düz bassın herzaman.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------

birkaç tanede kar fotoları koyayım. saat 16:30gibi homeros vadisi sırtlarına tırmandım, yalnız olduğum ve hava kararacağı için fazlada ileri girmeden geri döndüm. işte "görmemişin kar'ı olmuş tutmuş motorunu çıkarmış" fotoları :)

millet 60 la gidiyor,

bende 60 la gidenlerdendim;

yola değil havaya baakarak, beeyaz taneciklerin düşerken arabalardan oluşan rüzgarla hareketlerinin değiştirmesine hayran hayran bakarak ilerliyordum... ...

açıkcası bu sabah işe nasıl vardığımı bilmiyorum, sanki gezmeye çıkmış gibiydim :queen:

millet 60 la gidiyor,

bende 60 la gidenlerdendim;

yola değil havaya baakarak, beeyaz taneciklerin düşerken arabalardan oluşan rüzgarla hareketlerinin değiştirmesine hayran hayran bakarak ilerliyordum... ...

açıkcası bu sabah işe nasıl vardığımı bilmiyorum, sanki gezmeye çıkmış gibiydim :queen:
İzmir'limisin len yoksam :)

:)

SON DAKİKA
"İzmirliler yol tuzlama çalışması yapan ekiplere saldırdı"
photo.php

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar