İzmir karlar altında, oleeeeey :)

gene bilindik haber, izmirli kar görünce çıldırdı :)
çoluk çocuk herkes sokaklarda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 tane kar görmüş, kar yağdı sanıyorunuz, İstanbul'da yarım metre kar var diyecem ama Ankara'lılar da bana aynısını söyleyebilir. :p

teşekkürler :)
biraz daha yağsada, bizlerde motorlarımızla çıkıp oynasak keşke

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------

2 tane kar görmüş, kar yağdı sanıyorunuz, İstanbul'da yarım metre kar var diyecem ama Ankara'lılar da bana aynısını söyleyebilir. :p
hahahahhaahaha :)
aklıma hemen bu geldi http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=161219
hayır bizim soğuğumuz daha pis :)

İzmir'e lafım yok da her sene kar yağan illere kar yağdığında insanlar ilk defa kar görmüş gibi çıldırıyor :) Facebook için fotoğraf çekmeleride cabası :queen:

İzmir gene iyi burada koca trakya hatta marmara da bi tek bu anasını sattımını lüleburgazına kar yağmıyo. Bi işte bu sabah yağdı 1 saat kadar sonra yok..

izmirliler kar yağmıyo diye kışlık lastik de kullanmıyodur :)
seyreyle şamatayı ondan sonra :santa:

izmirliler kar yağmıyo diye kışlık lastik de kullanmıyodur :)
seyreyle şamatayı ondan sonra :santa:

valla kullanmamaları da gayet mantıklı..kışı klimayla geçiren bi şehir için normal bir olay..1 gün arabaya binmeyi versinler...yılda bir gün yağacağı da şüpheli ya...

Çeşme'ye sabah 6/6:30 gibi yağmaya başladı İzmir'e gidiyordum otoyol çevresi fazla tutmamıştı ama saat8 gibi etkisini arttırdı dönerken heryer beyazdı ama Çeşme hariç burada yağmura çevimiş yine:pale::salut:
lastik konusuna gelirsek kış lastiği mi o da ne:silent:zincir mi daha önce hiç duymadım:p

İzmir'e lafım yok da her sene kar yağan illere kar yağdığında insanlar ilk defa kar görmüş gibi çıldırıyor :) Facebook için fotoğraf çekmeleride cabası :queen:
aynen ya hiç kar görmemiş gibi facebook ta hepsinin elinde bir kartopu resim çekilme çabaları

bu sabah muğlayada bir iki attı sonra durdu:jocolor: bi kerede yağ be arkadaş :)

Eskişehir kırsalındayım. Hava şu anda -20 derece (hissedilen değil normal sıcaklık)
1 haftadır kar yağıyor her gece.
rakım +1100

Sonuç: en uzağa ben işerim :D

valla kullanmamaları da gayet mantıklı..kışı klimayla geçiren bi şehir için normal bir olay..1 gün arabaya binmeyi versinler...yılda bir gün yağacağı da şüpheli ya...
geçen senede aralık ayındada yağmıştı ondan önce 10-15 sene filan oldu, 15cm kalınlığa ulaştığı bir 30-40sene öncesi diye biliyorum. üst üste 2kış görülmüş şey değil, hani nerde bu küresel ısınma :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------

kar mı bu arkadaş, çiğ düşmüş birazcık :)
çiğ değil hocam, ÇIĞ ÇIĞ :) mahsur kaldık, birazdan helikopterlerle erzak paketleri atacaklar :)

Manzara süper gözüküyor,darısı kar yağmayan diğer illerin başına artık :) Tüm Türkiye Bembeyaz olsun inşallahhh :cherry:

Manzara süper gözüküyor,darısı kar yağmayan diğer illerin başına artık :) Tüm Türkiye Bembeyaz olsun inşallahhh :cherry:
olsun olsun:), herkez özlem gidersin inşallah. sefasını bizim gibi az yağan yerler sürüyor, cefasını çeken illerimizdekilere de allah sabır güç kuvvet versin

Hayır izmirli bir adamım ben bi de..
Açık havada çalışıyorum ben bi de..
oof of..
şu kadar diyeyim arkadaşlar. Yaşanmadan anlaşılması mümkün değil. -20'yi görmeyen biri için 0 ile -20 arasında ne fark varki.. demek çok kolay..
sonuçta ikisi de soğuk üşüyorsun...
Ama değil.. anlatamam buraları.
Rüzgar da var, sigara içmek için maskeyi indirip eldiveni çıkartıyorum.
30 sn sonra ayaklarım bile üşümeye başlıyor.
Tüm kemiklerim soğuyor. Rüzgar doğrudan sanki deriyi es geçip kemiklere gidiyor.
Açıkta olan parmaklar sanki ateşe tutulmuş gibi yanıyor..
Bu ne soğuk arkadaşşşımm..

NOT: fazla üşüdüm sanırsam bugün ben...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar