izmir karagöl gezisi... katılmak isteyenler.... bekliyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla yap bir kıyak ta ladayla gel aldığımız yada getirdiğimiz malzemeleri de taşımış olursun kıyak yaniii gel ne olursan gel demiş mevlanaaa ladayla gel ossun

ya egelim zaman ile ilgili bir problemse söyle biz biraz oyalanırız hem tanışıp sohbet etmek için fırsatımız olmuş olur karagöl kaçmıyo 1 saat rötarlı gitsek bişicik olmaz öle değilmi arkadaşlar...

düşermiyim hiç ben dede motosiklet var da şı an başka yerde başka motorlar canım çekiyo görünce ben de arabayı veririm

egelim sonuç ne dostum geliyomusun :silent:

beyler problem zaman değil arabayı alıp alamıyacağım babamın araba ile işi ypksa gelebilirim oda ancak yarın sabah belli olue sen bana tel i ver ben seni arayım ayrıyeten ben nikah salonunun önünde araba park yeri olduğunu sanmıyorum trafikte problem yaşamayalım

motorcu problemi sever :wiinkk: sorun zaten çözüldü iskeleden alırım seni vapur havası iyi gelir :queen:

hangi iskeleden karşıyaka iskelesi mi ve karşıyaka çarşısı da olur

Ben cıkıyorum. Yarın görüsmek üzere izmir tayfası :bounce:

karşıyaka çarşısı egelim

EgeKnn, yarış kaçta başlıyo fikrim yok ama 10:15 te heykelden yola çıkçaz baya bi kalabalık olcak polis ve ambulans eşliğinde gidiliyor...fiyatta yaklaşık 5 ytl falan olur....
neyse gezi fotolarınıozı bekliyorum bugüne kada bi yerimi yırttım gezi yapamadım ama bu izmir hareketlenirse daha ne geziler yaparz :cat:

egekenn bana tel ini ver de haberleşelim gelebilirim.gelirsem telden haber vercem

Moderatör (forrap)
Ben bu gün sabah 9 dan gece 00:30 a kadar çalışıyorum gönül gelmek isterdi bütün yaz bi gezi yapsak diye düşünüp durduk şimdi yapılıyor ama orada olamayacağım :pale: napalım çaresi yok para kazanmak lazım bi dahakine inşallah...Size iyi eğlenceler...

arkadaşlar geziyi kaçıranlar için çok güzel bir doğa harikasını görme sanşını kaybettiklerini bilmeliler ileride belki tekrar gideriz. gezi fotoğraflarını egeknn ve derin'e teşekkürler inşallah tekrar görüşmek üzere :king: :king:

Arkadaşlar dün akşam bi arkadaşımı kaybettim bugün öğle namazında kendisini son yolculuğuna uğurladık . Böyle olmasaydı inanın gelirdim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar