İzmir Karagöl buluşması [U]

Arkadaşlar 2/10/2005 pazar günü ben piyade , stella, egeknn , forrap kipa dan hareketle İzmir in kuzey doğusu örnekköy yerleşkesinden 25 km uzak ta olan Karagöl mevkine yaklaşık 1 saat süren hakikaten zor bir yol da güzel bir gezi yaptık . Forrap ın motoru Asya 150 cc .Egeknn in motoru kanuni 150 cc deer stella egeknn nin artçısı olarak ben de jinlun 150 cc bu motorlar bu yol suz yol da gidenler bilir çok zorlanmadılar ben sadece bir anlık dikkatsizliğimden dolayı motor un üstünden atlamak zorunda kaldım ve motoru devirdim.Çok şükür ki düştüğüm yer düşülebilecek en iyi yer di. İlğili resimleri diğer arkadaşlarım umarım bu topige yayınlarlar bu resimleri sizlerle ve bu gezimize gelicem deyip gelmeyen diğer İzmirli arkadaşilarımla paylaşmak isteriz. (Bu ufak sitemimden Mr.coll derin apv 41 nick li arkadaşları tenzih ederim kendilerine buradan selamlar)

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Gezi yazilari forumuna acilan baslik kurallarina uyulmasi gerekir. Acmis oldugunuz baslikta yapmis oldugunuz gezi ahkkinda detayli bilgileri yazmalisiniz , sadece resimlerden olusan gezi hakkinda bilgi verilmemis mesajlar yazari tarafindan düzenlenmedigi takdirde silinecektir.
+ Gezi yazilari forumuna eklediginiz fotograflarinin forum sayfalarinda rahatca gorulebielcek boyutta olmasina dikkat edin. Cok buyuk oalrna resimler forumlarinin yavas acilamsina ve goruntulenemsini zorlastiracaktir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
+******************************************+

sitem sanki bana neyse...
geçmiş olsun bu arada gezi resimlerini bekliyoruz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
piyadem kankam benim seni seviyorum bu arada benim motor 152 cc 2 cc mi yemişsin :queen: kendine iyi bak

Moderatör (forrap)
Oooo görmemişiz başlık tamam işte abi :cat: Şimdi bide az çok foto yayınladık mı olay tamamdır...EgeKnn, hadi halledin şu foto olayını,bulun bluetoothu olan bi bilgisayar :)

forrap tuncercim yarın akşam yanına gelicem şu foto işi için halledelim artıkın :cherry:

Moderatör (forrap)
Ok kenan usta bana uyar ben buralardayım yarın akşam 17:00 la 00:30 arası :cat: Stelladaki fotolarıda alabilmişsinizdir umarım çünkü tekrar söylüyorum en baba fotolar onun cihazda :) Bende bluetooth, kızılötesi mevcut bilgisayarda aklında olsun :king:

tamam ebruyla geliriz :cat:

Bir foroğraf koyamadınız şu siteye... :silent: :pr: :jocolor: :farao:

hadiyin beyler fotoları görelim teknolojiden faydalanalım

valla fotoların bir bölümü özgür tarafından yarın sabah yayınlanıyoo geri kalanı en geç salı valla nereden baksan 60-70 resim oldu tuncer yandın sen olum :cherry: bu arada ekip seni haberci ilan etti resimleri sen yayınlayacaksın artık ehe ehe ehe :cherry: neyse süpheerrrr resimler en geç 2 gün içinde geliyo yarın bir kısmı hazır zevkle bakınız.... :flower:

evet izmir tayfası olarak bu hafta siteyi süper resim ve birkaç video ile süsleyecez :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar