karaburun'a varmadan, şadi'nin yeri diye bir lokanta var. ekonomik bir yere benziyor. gelen herkesin cebine uygun olması için orayı uygun gördüm. yine forumdan arkadaş önermişti. yarın orayla konuşucam. belki grup indirimi

olmazsa da hazırlıklı olsunlar, kalabalık olabiliriz.
buluşma yerinde değil de, yoldan katılacak olanlar, grup sürüşü ile ilgili biraz okuyup araştırırsanız iyi olur. grubun arkasına takılabilirsiniz.
buluşma yerine gelenlere, ben kısaca grup sürüşünden bahsedicem zaten.
dönüş saati kaçta olur bilmiyorum. tamamen grubun keyfine kalmış. ben çoğunluğa uyucam her zaman. geçen gezide, arkadaşlar yolu uzatalım dediler uzattık. belki oradan çeşme'ye dolaşır döneriz, belki daha kısa yoldan geri döneriz.
sonf of anarchy, turkchopper ya da herhangi motosiklet derneği değiliz, isteyen istediği zaman dönebilir, gruptan ayrılabilir
grup sürüşünden haz etmeyen, ayrı olarak yol alıp, oturacağımız mekana da gelebilir, grubu birkaç km önden ya da arkadan takip edebilir, farkı güzergah kullanabilir. amacı sadece bir grup motosiklet sever ile motosiklet muhabbeti yapmak isteyenler için söylüyorum.
tek kuralımız var, "güvenlik" grup sürüşü içinde bulunanlar, grup sürüşü kurallarına uymak zorunda