[İZMİR] KALAMA-r nerde Kİ; MİLLİ PARKIMIZ GELDİ Gezisi

sen kim vurduya değil Arap Kadri vurduya gidecen:queen::queen::queen:

müyendizim çok haklısın sezy olmadan gökalp efendi hiç çekilmiyo yaw:farao::p:p

bundan sonra senle kampa gelirsem kesin nuri alço gazozu getirecem sana ki erkenden uyuyasın.
gökalp için bir kez daha sana katılıyorum:p

bundan sonra senle kampa gelirsem kesin nuri alço gazozu getirecem sana ki erkenden uyuyasın.
gökalp için bir kez daha sana katılıyorum:p

Valla Murat bundan sonraki kamplarda Araptan uzak durmanı tavsiye ederim Değil alço gazozu ,Anastezi getirsen vız gelir Arap seni vuracak :queen:

Valla Murat bundan sonraki kamplarda Araptan uzak durmanı tavsiye ederim Değil alço gazozu ,Anastezi getirsen vız gelir Arap seni vuracak :queen:

benim denizler kaptanı, okyanusların piri reisi, fırtınalı denizlerin muzaffer çapırcısı dedem bari sen kurtar beni bu arabın elinden:queen::salut::salut:

farkına varamadı daha bana işlemicenin NURİ ALÇO gazozunun:queen::queen:
zaten kendiside benim çok yakınen tanıdığım vede etkinliklerinden ötürü çok sevdiğim bi arkadaşımdır NURİ ALÇO kardeşim:queen::queen:

benim denizler kaptanı, okyanusların piri reisi, fırtınalı denizlerin muzaffer çapırcısı dedem bari sen kurtar beni bu arabın elinden:queen::salut::salut:

naparsın DEDEEEMM korku sardı her tarafı senden medet umuyo:queen::queen:
ama yapılanlar cezasız kalmayacak DEDEEEMM:bounce:

yaw o zaman gidin SANDMAN i videoya çekin. adam hem erkek güzeli daha çok hit yapar

Sen yap et, ondan sonra dedenden şefaat bekle. Bir şartla kurtarırım seni Arabıb elinden bir daha rejim , diet lafı etmiycen nerde ne buldun hemen tıkınacan ( sanki öyle olmuyo'da ) Bir otel semaverinden büyük semaver kullanmıycan . bu söylediklerimi yaparsan bu defalık seni Arabın elinden alırım :p

Sen yap et, ondan sonra dedenden şefaat bekle. Bir şartla kurtarırım seni Arabıb elinden bir daha rejim , diet lafı etmiycen nerde ne buldun hemen tıkınacan ( sanki öyle olmuyo'da ) Bir otel semaverinden büyük semaver kullanmıycan . bu söylediklerimi yaparsan bu defalık seni Arabın elinden alırım :p

DEDEEEEM SEN NE DEDİN YAW:cyclopsan:cyclopsan

vallace şıkkım hodri meydan

İŞTE HENDEK İŞTE DEVEEEE:queen::queen::queen:

ya

REJİMİ DİETİ BIRAKACAN

yada

BENİM OLACAN :queen::queen:

Arapla Oyun Olmaaz

şimdi bu çok kötü oldu be. Cümlenin ucu çok açık nereye çekersen çek.:queen::queen::queen:

Günaydın güzel insanlar :rendeer:
Valla şu anda bir yorum yapıyorum ama bütün gelişme ve yazışmaları da takip ediyorum:wiinkk:
Bu sabah itibarı ile, Arap 1-0 önde bu maçta ve Wallace sıkkın sonunu da pek hayra alamet görmüyorum:bounce:
Sanırım bu gidişle Nuri abinin gazozunu Wallace içecek ondan sonrası karanlık hemde zifir karanlık:queen: sonu denizde,bir şişme yatak üzerinde uyanmak'mı,
üzerindeki çadır çalınmış:queen:açıkta kalmakmı,Titrğin motoru sökülmüşmü olacak ne...bakalım gayrı:mrgreen:
Wallace'ım adalıkuşum senin neyine bu Arapla polemiğe giriyosun yau...yap sen dietini bak işine bak Güreli abim bile koruyamayacak seni sonra Arapın gazabından:queen::queen:

DEDEEEEM SEN NE DEDİN YAW:cyclopsan:cyclopsan

vallace şıkkım hodri meydan

İŞTE HENDEK İŞTE DEVEEEE:queen::queen::queen:
ya
REJİMİ DİETİ BIRAKACAN

yada
BENİM OLACAN :queen::queen:

Arap,
bırak şu Deveyi'de, Wallace ileTitrek atlasın şu hendekten! ne dersin?:queen::mrgreen:

Son düzenleme:
Walla abicim Titrekle hendekten de atlarız gölden de geçeriz. Yoldaşım o benim de şu arap ciddi ciddi düşündürüyor beni. yandık ki ne yandık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar