İzmir`in ilk bulusmasi ve fotograflari..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gügü sende hoşgeldin aramıza.
Harbiden halley mi var sende.
Bizim bir an önce buluşmamız lazım.

sen gelemiyorsan biz kusadasina gelelim (cok ciddiyim). Rehberlik yaparsan tabi.

bu arada sabah motorsikleti çalıştırmaya kalktığımda akünün bittiğini ve debriyaj telinin kopmak uzere olduğunu farkettim..
Masraf yine ooofff oOf!

resimler baya güzel ama daha güzellerinide görmek isteriz : :cherry: :thumright:

yalin 19; abi benim avatarın aynısı nerden buldun çabuk değiştir onu :cherry:

kiniklipasa' Alıntı:
sen gelemiyorsan biz kusadasina gelelim (cok ciddiyim). Rehberlik yaparsan tabi.

bu arada sabah motorsikleti çalıştırmaya kalktığımda akünün bittiğini ve debriyaj telinin kopmak uzere olduğunu farkettim..
Masraf yine ooofff oOf!
gelin lam gelin tabeee iyi olur
rehberlik de yaparım size falalha
ha bu arada batu ben deul-com a yazıldı 20 kasımda başlıyo kurs ondan izmirdeyim :cherry:

choppery niden degiştirecem len alla alla adama ya :cherry: :farao: :jocolor: :rendeer: :cyclopsani: :tongue: :p :flower: :thumright: :thumleft:

kanle, üzüldüm inşallah bundan sonra haberleşiriz makina küçük ama inşanlah zamanla büyütürüm :silent:

izmirli arkdaslar baya bi girisken bu bulusma toplanma konusunda tebrik ederimm hepinizii..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ok güzel , buluşmanızın devamını dilerim :thumright:

[email protected]

Bu topik'e uygun bir mesaj olmadığı için tarafımdan silinmiştir.
Tanışma bölümünde kendinizi tanıtabilir, Teknik Bilgiler ve Sorunlar
bölümünde bilgilerinizi bizimle paylaşabilir, Bitpazarı bölümünde sattığınız ürünleri yazabilirsiniz.

[invent]

Konuya devam edebilirsiniz arkadaşlar.

Güzel bir buluşma olmuş arkadaşlar az olsanız bile, katılım yavaş yavaş artar umarım.Belki bir gün istanbul tayfasıda gelir :thumleft:

evet endurocular alemde denılebılır guzel bır gezı ya da bulusma artık hangısıyse o olsun

oy oy oy harleyci de varmış aramızda.-))) kavun karpuz getirin besleyelim adamı kaçmasın.-)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar