İzmir`in ilk bulusmasi ve fotograflari..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar sonunda beklenen izmir bulusmasi gerceklesti.
Ya da biz buna (ozgur)kanle-(serkan)kiniklipasa bulusmasi mi diyelim?
Cunku sadece 2 miz vardik :)
Fotograflarini bu aksam flash kart okuyucusu gelince koyucam
(Bu arada fotolari nasil koyacagimi arastirdim ama bulamadim. Birisi yardim ederse sevinirim)

hey allam deli oldum 10 gun oldu hala koyamiyorum resimleri. biri ayrintili anlativersin sunu. upload ediyorum, oluyo ama resimleri goremiyorum anlamadim gitti

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hani resimler??? :bounce:

sabredin ya geliyo :)
dun resimleri serkana(kiniklipasa) yolladim o koyucak

taze geldi!!! ben de upload yaptim ama kontrole filan giriyor sanırım, hemen cikmadi buraya ekleyeyim dedim. Fotograflarda pikseller biraz kaymıs gibi gorunebilir, boyutları ile oynadim cunku.

serkan(kınıklıpasa) & Melis
1sm_B.jpg

özgür(kanle) & ER5 (kawasaki)
2o_B.jpg

aalllahım ne kadarda mutluyuz!!! :cherry: (titan cik aradan)
1so_B.jpg

aha bu da yandan
sm2.jpg

:farao: söz veripte gelmeyenler utansin !! :farao:

haydi arkadaslar cok yakinda havalar soğumadan gundogdu da bulusalim gezelim olmaz mi ya.

serkan hersey hos guzel de... resimleri goremiyoz be :cherry:
(gerci benim gormeme gerek yok ama)

Kanle ve Serkan Buyuk bir mailinglist ve grup izmir kurmaya ne dersiniz ?. Ama harbici harbici bize hafta sonları gelicek takılıcak bir grup lazım. İlk buluşma yapalım şöyle kasımın 20si gibi dogru ne dersiniz??

not: özgürüm benide kattın ya camiaya hadi hayırlısı.. teşekkür ederim.

Kanky motosiklet.net e hosgeldin :thumleft:
Arkadaslar gugu benim 8 senelik kankam. Harley davidson motoru var ve cok yakinda motor ehliyetini aliyor. Artik hep beraber guzel bulusmalar ve geziler yapariz.

kanle' Alıntı:
Kanky motosiklet.net e hosgeldin :thumleft:
Arkadaslar gugu benim 8 senelik kankam. Harley davidson motoru var ve cok yakinda motor ehliyetini aliyor. Artik hep beraber guzel bulusmalar ve geziler yapariz.

Hoşbulduk kanka. Güzel geziler O allahın izni burası bizim mekandır bundan sonra.. 20 kasım'a hava güzel olursa güzelbahçe baraja motorlarla gezi yapalım. Ne dersiniz ?

1- arkadaslar resim url lerini duzettim. Su an gorunmesi gerekir. Problem sundan kaynaklaniyor. Ben bu resimlerin linlerini eksik vermisim, fakat okul labından bornova.ege.edu.tr yerine bornova yazılması yeterli olduğundan, problemin farkına varamamısım.

2- eposta grubu konusun da ise; oyle bir grub acildi zaten. [email protected]

3- bulusma konusunda 20 kasıma kadar beklememize gerek yok bence, daha erken bulusalim. 29 ekim mesela (bayram yapariz.)

4- Gugu hosgeldin. Ehliyet sahibi olmadan Harley sahibi oldugun için kendini sansli hissetmelisin herhalde :cat: .. Kazasız surusler dilerim.

Güzel güzel.
Yakışmışsınız.
Bidaha ki sefere hep beraber işşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar