- Konu Yazar
arkadaşlar iş değişikliği sebebi ile ikamet ettiğim izmir den hatay iskenderuna yerleşmem gerekiyordu.
işe kabul ve işe başlama tarihleri çok yakın olduğundan neredeyse hazırlanmadan yola koyulmalıydım. işe kabul edildikten sonraki tek düşüncem motoru otobüsemi atsam? sırtına atlayıp kırbacımı vursam?
l: şeklindeydi :cherry: otobüs şirketlerinin benden 4 bilet fiyatı (330tl) talebinden sonra motora binip gitmek farz olmuştu.
google maps yolu 1024km verdi böyle olunca yolu ikiye böldüm ilk gün: KONYA ikinci gün: İSKENDERUN

daha önce izmir-kütahya-bursa arasını 2 kere yaptığım ve 35000km lik bir motosiklet tecrübesi edindiğim için yol problem değildi.
Tek problemim daha önceki tecrübelerimden edindiğim POPO ağrısıydı
r: bunu kara kara düşünürken aklıma daha önce okuduğum bir bilgi geldi :queen:
seleye post dan kılıf yapmak:bounce:
saolsun babam o konuyu 1 saatte halletti:cherry:

ve cumartesi saat 8:30 gibi yola çıktım trip fotosu çektim ama kilometreyi sıfırladığımda çekmeyi unutmuşum

yola kendimizi verdiğimiz gibi polis amcalar nereye gidiyorsun deyip halimizi hatrımızı sordu :silent:

STR tesisleri

yolda can sıkıntısından kendi resmimi çekmeye başladım:santa:

afyonda güralp otelin muhasebesinde çalışan arkadaşıma kendime bir yemek ısmarlattırıp
l: iki saat kadar da moadan sonra yola devam ettim.

konyaya girdiğimde şaşılaşmaya başlamısım demekki:sunny:

konyadan ayrılırken kuzenle bir hatıra fotoğrafı.

bu yollar bizi keser mi düldül diye sordum KESMEZ dedi :flower:

pozantıda ihtiyaç ve yemek molası. ikinci defa yağmura yakalandım tırlar etrafımda fink atıyordu pozantı çıkışında istemesemde otobana girdim...

adana dan geçince otoban kenarında bir mola verdim.
tek başına yolculuk yapmanın kötü tarafı düzgün bir şekilde fotoraf çekinememek
r:

sonunda iskenderun da isdemir lojmanlarındayım:thumleft:

-hızlı bir şekilde hedefe varmak istediğim için pek fazla fotoğraf çekinemedim
-motorum bir kere bile tık demedi tık deme ihtimali aklıma bile gelmedi bunun rahatlığı ile yolculuk ettim.
-ortalama 100-120 km hızla seyrettim toplam.
-190 tl lik benzin aldım hedefe vardığımda 10-20 tl arasında benzinim vardı. yolculuk sırasında benzin 4,90tl/lt civarındaydı burdan otobüs şirketlerine selam ederim:king:
-koyun postu inanılmaz işe yaradı uzun yola çıkıcaklara şiddetle tavsiye ederim.
-ortalama yakıt tüketimimi 3,76 lt hesapladım.
-pozantıda gişelerden kaçak geçiş yaptım ama ceza yememişim en azında e devlet de gözükmüyor:queen:
işe kabul ve işe başlama tarihleri çok yakın olduğundan neredeyse hazırlanmadan yola koyulmalıydım. işe kabul edildikten sonraki tek düşüncem motoru otobüsemi atsam? sırtına atlayıp kırbacımı vursam?
google maps yolu 1024km verdi böyle olunca yolu ikiye böldüm ilk gün: KONYA ikinci gün: İSKENDERUN

daha önce izmir-kütahya-bursa arasını 2 kere yaptığım ve 35000km lik bir motosiklet tecrübesi edindiğim için yol problem değildi.
Tek problemim daha önceki tecrübelerimden edindiğim POPO ağrısıydı
seleye post dan kılıf yapmak:bounce:
saolsun babam o konuyu 1 saatte halletti:cherry:

ve cumartesi saat 8:30 gibi yola çıktım trip fotosu çektim ama kilometreyi sıfırladığımda çekmeyi unutmuşum

yola kendimizi verdiğimiz gibi polis amcalar nereye gidiyorsun deyip halimizi hatrımızı sordu :silent:

STR tesisleri

yolda can sıkıntısından kendi resmimi çekmeye başladım:santa:

afyonda güralp otelin muhasebesinde çalışan arkadaşıma kendime bir yemek ısmarlattırıp

konyaya girdiğimde şaşılaşmaya başlamısım demekki:sunny:

konyadan ayrılırken kuzenle bir hatıra fotoğrafı.

bu yollar bizi keser mi düldül diye sordum KESMEZ dedi :flower:

pozantıda ihtiyaç ve yemek molası. ikinci defa yağmura yakalandım tırlar etrafımda fink atıyordu pozantı çıkışında istemesemde otobana girdim...

adana dan geçince otoban kenarında bir mola verdim.
tek başına yolculuk yapmanın kötü tarafı düzgün bir şekilde fotoraf çekinememek

sonunda iskenderun da isdemir lojmanlarındayım:thumleft:

-hızlı bir şekilde hedefe varmak istediğim için pek fazla fotoğraf çekinemedim
-motorum bir kere bile tık demedi tık deme ihtimali aklıma bile gelmedi bunun rahatlığı ile yolculuk ettim.
-ortalama 100-120 km hızla seyrettim toplam.
-190 tl lik benzin aldım hedefe vardığımda 10-20 tl arasında benzinim vardı. yolculuk sırasında benzin 4,90tl/lt civarındaydı burdan otobüs şirketlerine selam ederim:king:
-koyun postu inanılmaz işe yaradı uzun yola çıkıcaklara şiddetle tavsiye ederim.
-ortalama yakıt tüketimimi 3,76 lt hesapladım.
-pozantıda gişelerden kaçak geçiş yaptım ama ceza yememişim en azında e devlet de gözükmüyor:queen: