izmir gezginleri bu çarşamba bornova ozz'dayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bu hafta toplantımızı daha eğlenceye yönelik düzenlemek istedik ve bunun için de bornova ozz disco bar ı uygun gördük. çarşamba günleri girişin üretsiz olması nedeniyle toploantımız bu hafta 01.Şubat.2006 Çarşamba günü olacaktır.

Toplantı tarihi: 01.Şubat ÇArşamba
Saat: 21.00
Mekan: Ozz
Yer: Bornova Büyük Park karşısı, köşede (Burayı bulmak çok kolay, parkın orada sorarak da kolayca bulunabilir)
Fiyatlar: Giriş ücretsiz, 1 büyük bira 5 YTL

Herkesi bekleriz...

arkadaşlar biz izmir gezginleri olarak bu hafta ki toplantıyı azıcık yaşımıza uygun hale getirmeyi düşündük biraz eğlenelim günün rutin sıkıntı ve dertlerinden bira ve canlı rock mizik eşliğinde kurtulmak istedik sözü edilen mekan üniversiteye yakın olması itibari ile gençlerin ve genç kalabilenlerin eğlenme mekanı dır biraz gürültülüdür ama olacak o kadar canım bütün İZMİR GEZGİNLERİNİ bekliyoruz :queen:

Son düzenleme:
gezginler size iyi eglenceler işim olmazsa ordayım inşallah işim cıkmaz gelirim ama neden bira 5 ytl?

Forumdan Uzaklaştırıldı
sanırım son zamanların stressini atmak için bulunmaz fırsat galiba.bıktım şu iki yüzlülüklerden çünki

Slm arkadaşlar!!!
Aranıza İzmirden yenı katıldım.Üniversıte ögrenciyim.Bornova da oturuorum ve çarşamba ozz a gelıorum sizinle.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aramıza hoşgeldin cruisegirl. Ozz da görüşmek üzere..

malesef çalışıyorum,bu hafta komple gececiyim,23.30 da çıkıyorum işten,bol bol foto çekilin,mekanı çok merak ediyorum ama bir dahakine inşaalah:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
PHAETONW12' Alıntı:
malesef çalışıyorum,bu hafta komple gececiyim,23.30 da çıkıyorum işten,bol bol foto çekilin,mekanı çok merak ediyorum ama bir dahakine inşaalah:salut:

mustafacım biz zaten o saate yeni yeni ısınmaya başlıyacaz.sen gel muhakkak bekliyoruz.:queen:

ben de varım geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm haydi gençler diskoya en sonunda oynuyacaz beeee:cherry:

cruisegirl kendini tanıtırsan da sevinirim :rendeer: aramıza hoşgeldin:rendeer:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
mustafa yüzünü unuttuk bea ne zaman çıkarsan gel bekleriz seni zaten o gece çok uzun olacak gibi herkes kurtlandı hepsini dökmeden çıkmayız mekandan

hade bakem ben de işallah bir kaç kişi getircem eğlenelim içelim açılalım:cherry: :rendeer:

merhaba cruisegirl hoşgeldin şimdiden. nerde öğrencisin egedemi? bende 9 eylüldeyim çarşamba tanışırız by. canan bak sen doğuyu oynat bende saciti kaldırırım ok:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ohh ne ala bizi kim oynatacak pekii :p Beni de bedri oynatır artık :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar