İzmir den Selamlar

Öncelikle herkeze merhaba demek istiyorum. İsmim Ege İzmir de yasiyorum. Daha onceden yazlikta Ybr ile baslamisti motor hikayem ve ybr yi satmak zorunda kalmistik. Suan motor sahibi degilim ama yakin zamanda almis olucam cunku araba kullanmaktan gercekten cok sikildim. Bu surecte sizlerden ogrenecegim bircok sey olucak. İlginize ve cevaplariniza simdiden tesekkur ederim.

Motosikleti
gts 300
izmir'de de az kasap yok ha trafikte. Herkes İstanbul'u söyler ama kalabalıklığı, karışıklığı maganda şoförleri azımsanacak gibi değil İzmir'in
Sana tavsiyem trafikte çok dikkatli olman:)

izmir'de de az kasap yok ha trafikte. Herkes İstanbul'u söyler ama kalabalıklığı, karışıklığı maganda şoförleri azımsanacak gibi değil İzmir'in
Sana tavsiyem trafikte çok dikkatli olman:)

Cok dogru soyluyosunuz maalesef İzmir de cok fazla maganda mevcut ama artik dikkat ede ede gidicem :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:48 ----------

Hoş geldin kardeşim.

Tesekkurler hosbulduk :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:50 ----------

Hoşgeldin İzmir çok güzel ya keşke orda yaşasam:pale:

Tesekkurler hosbulduk kesinlikle katiliyorum bende İzmir de yasamaktan cok memnunum :)

hoşgeldin dostum. şimdiden hayırlısı olsun :)
chcts1 arkadaşıma katılmıyorum öyle pek maganda yok. tamam araba kullanmayı trafik akışını motosikletin hareketlerini bilmiyorlar fakat bu motosiklet kullanmadıkları için oluyor. yine de dikkat çok dikkatli olmak lazım :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
izmirde dikkat edilecek bazı mevkiiler var,
buca, bayraklı, çankaya, çiğli

hoşgeldin Ege.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar